Damian21 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 połamania sam się Pan połam A żeby wasze podbieraki okazały się za małe. a żeby wasze zamrażalniki się nie domykały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Z okazji dnia wędkarza wszystkiego najlepszego, spełnienia wędkarskich marzeń dla wszystkich forumowiczów jak i dla mnie przesyła Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Do czego również i ja sie przyłącze taaakiej ryby wam i sobie życząc w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich fanów "moczenia kija". No i oczywiście taaaakiej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Życze wam jak najwięcej wypuszczonych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość undertaker1995 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Powodzenia w następnym, lepszym sezonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Wzajemnie Panie i Panowie, wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Samych życiówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 gdyby nie forum to bym niewiedział o takim świecie .Panie ,panowie forumowicze połamcie kije ,oczywiście na taaaaaakich rybach nie z nerwow.pozdrowienia z torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 to i ja się przyłącze do życzeń braci wędkarskiej TAKIEJ RYBY i POŁAMANIA KIJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 ode mnie również taaaakkkkiiiieeeej ryby wszystkim forumowiczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Też dołączam się do wszystkich życzeń. Połamania kija nie na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2011 Autor Share Napisano 19 Marca 2011 Wszystkim moczykijom życzę udanego sezonu i taaakiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczek Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 I ja dołączam się do szczerych życzeń Taaakiej Ryby, połamania kija i Petri Heil (to takie niemieckie połamania kija ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Najlepszego Panowie i Panie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi