GrzesMAN Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 - grafika komputerowa - numizmatyka - inwestowanie w akcje i inne - no i oczywiscie ten dla ktorego tu jestem Numizmatyka i GPW zaniedbywane z powodu braku srodkow ( nie lubie lizac lizakow przez szybe ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 jazda na rowerze książki - historyczne i s-f kino podróże, turystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veegas5 Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 Witam Moje hobby poza wędkarstwem to: koty motoryzacja i kaktusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Witam wszystkich po dość długiej mojej nieobecności na forum. A zainteresowania(oprócz wędkarstwa oczywiście) to: ekstremalne biwakowania i wędrówki w poszukiwaniu nowych i dzikich miejscówek. W zasadzie to są nierozerwalnie związane z wędkarstwem, he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Oprócz wędkarstwa to przedewszystkim muzyka: House, Tech-House, Minimal i wszystko co z nią związane czyli Imprezy te duże i te małe, sprzęt, dj'e - sam kiedyś próbowałem swoich sił za konsolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravek72325 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 a może coś więcej?? jakie imprezy(chodzi mi o te duże) ja zaliczyłem MD 2007 i 2008, Global Gathering 2008 i TE2008) w 2009 nie było funduszy zbytnio... mam nadzieję że w tym roku bedzie lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 a może coś więcej?? jakie imprezy(chodzi mi o te duże) ja zaliczyłem MD 2007 i 2008, Global Gathering 2008 i TE2008) w 2009 nie było funduszy zbytnio... mam nadzieję że w tym roku bedzie lepiej;) Zaliczam wszystko co jest w moim zasięgu (czas, pieniądze...) i raczej tylko Polska SW 2008/2009 Creamfields 2006/2007 ElectroCity 2008/2009 Global 2008 Stare Amsterdamy na Malcie 2003 2004 2005 Troche tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Moje hobby prócz wędkarstwa to hodowla koni, jazda konna, rolki, od czasu do czasu pogram w hokeja na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekn Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 a ja mam dużo czasu, gram sobie na plemionach i wędkuję nawet w pracy wchodzę na plemiona, ale jak na rybki jadę to komp zostaję w domu, a niedługo urlop - dwa tygodnie w czerwcu - miejsce już mi ojciec nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuxx Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Moje hobby poza łowieniem rybek: wyprawy rowerowe, komputery i motoryzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Rower.Jazda,naprawa i skladanie rowerow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 A ja uwielbiam grać na mojej czarnuli sony PS3 zima znów będzie nasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekosw Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Ja do niedawna zajmowałem się obserwowaniem pielęgnic z Afrykańskiego jeziora Malawi, w moim 450 litrowym akwarium. Niestety, zmuszony byłem sprzedać zestaw, lecz miłość do ryb pozostała.. Z tym, że na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 - Rowery - Turystyka górska - Akwarystyka - Piłka nożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sproket30 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 mam nadzieję że zaraz, jak najzybciej wyjdą moje kochane brązowe łby we mchu.... podgrzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 ostatnio pochlania mnie zjadanie truskawek na dzialce i lapanie turkuci wszystko oczywiscie przed wyjsciem na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjs2 Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 -Grzyby -PSP -Militaria - Okazyjnie ASG i Teraz zrywanie czereśni nad wodą Pozdrawiam wjs2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Kuchnia ==== gotowanie informatyka praca społeczna PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Moje zainteresowanie to jazda na quadzie i crossie oraz informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 mechanika kolej (szczególnie kręcenie filmików na szlakach - niebezpieczne hobby dla tego srogo przestrzegam zasad bezpieczeństwa ) wędrówki po lasach (odkrywanie ciekawych miejsc, pomników itp) zasiadka z aparatem na ambonie w celu fotografowania zwierzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::alexio::.. Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Piłka nożna, reggae, ksiązki fantasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Akwarystyka,modelarstwo kartonowe,MMORPG, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pifpaf Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Szybowce, film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Audio, sluchawki i muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 ostatnio wzięłem sie za granie na gitarze elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi