Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

- grafika komputerowa

- numizmatyka

- inwestowanie w akcje i inne

- no i oczywiscie ten dla ktorego tu jestem :smile:

Numizmatyka i GPW zaniedbywane z powodu braku srodkow ( nie lubie lizac lizakow przez szybe ... :smile: )

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich po dość długiej mojej nieobecności na forum.

A zainteresowania(oprócz wędkarstwa oczywiście) to:

ekstremalne biwakowania i wędrówki w poszukiwaniu nowych i dzikich miejscówek.

W zasadzie to są nierozerwalnie związane z wędkarstwem, he he :mrgreen:

Napisano

Oprócz wędkarstwa to przedewszystkim muzyka: House, Tech-House, Minimal i wszystko co z nią związane czyli Imprezy te duże i te małe, sprzęt, dj'e - sam kiedyś próbowałem swoich sił za konsolą

Napisano

a może coś więcej?? jakie imprezy(chodzi mi o te duże);) ja zaliczyłem MD 2007 i 2008, Global Gathering 2008 i TE2008) w 2009 nie było funduszy zbytnio... mam nadzieję że w tym roku bedzie lepiej;)

Napisano
a może coś więcej?? jakie imprezy(chodzi mi o te duże);) ja zaliczyłem MD 2007 i 2008, Global Gathering 2008 i TE2008) w 2009 nie było funduszy zbytnio... mam nadzieję że w tym roku bedzie lepiej;)

Zaliczam wszystko co jest w moim zasięgu (czas, pieniądze...) i raczej tylko Polska

SW 2008/2009

Creamfields 2006/2007

ElectroCity 2008/2009

Global 2008

Stare Amsterdamy na Malcie 2003 2004 2005

Troche tego było :wink:

Napisano

Moje hobby prócz wędkarstwa to hodowla koni, jazda konna, rolki, od czasu do czasu pogram w hokeja na lodzie :)

Napisano

a ja mam dużo czasu, gram sobie na plemionach i wędkuję :) nawet w pracy wchodzę na plemiona, ale jak na rybki jadę to komp zostaję w domu, a niedługo urlop - dwa tygodnie w czerwcu - miejsce już mi ojciec nęci :)

• 1 month later...
Napisano

Ja do niedawna zajmowałem się obserwowaniem pielęgnic z Afrykańskiego jeziora Malawi, w moim 450 litrowym akwarium. Niestety, zmuszony byłem sprzedać zestaw, lecz miłość do ryb pozostała.. Z tym, że na grunt :razz:

Gość grzechuce
Napisano

ostatnio pochlania mnie zjadanie truskawek na dzialce i lapanie turkuci :lol::lol:

wszystko oczywiscie przed wyjsciem na ryby

Napisano

-Grzyby :)

-PSP :)

-Militaria :)

- Okazyjnie ASG :)

i Teraz zrywanie czereśni nad wodą :)

Pozdrawiam wjs2

Gość feeder
Napisano

mechanika

kolej (szczególnie kręcenie filmików na szlakach :P - niebezpieczne hobby dla tego srogo przestrzegam zasad bezpieczeństwa )

wędrówki po lasach (odkrywanie ciekawych miejsc, pomników itp)

zasiadka z aparatem na ambonie w celu fotografowania zwierzyny

• 4 months later...