kocur Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 patbaj, wszystko super ale nie o pick up'a mi chodzi chociaż nie powiem fajne są Raczej w pełni zabudowane preferuję nad wodę i pod namiot
Miro1956 Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 kocur, Powiem ci ze pajero ma jedna wade-malo miejsca z tylu,3 wedkarzy to ciezko sie zaladowac,i jeszcze ta butla z gazem z tylu to juz wogole lipa.hihi nie zapakujecie sie i nie ma mowy o spaniu,chyba ze na siedzaco.Dlatego wybralem voyagera.
ememiks Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 Ja wiem jedno auto z duzym przeswitem i z sporym zasobem bagaznika najlepiej w wersji kombi. Pare dni temu szorowalem zawieszeniem a nawet myslalem ze zawisne ale moje autko to jest juz wogule niskie jak diabli ale za to pakowne ;( Wiem jedno kolejne auto to bedzie cos z suv'a.
Miro1956 Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 ememiks, tu sie z toba calkowicie zgodze,lub vana.
ESSOX Napisano 6 Stycznia 2009 Napisano 6 Stycznia 2009 Cytat i nie disel a tdi Cuda na kiju A ja skreślam totka z nadzieją na TO CACKO
Gregorek Napisano 6 Stycznia 2009 Napisano 6 Stycznia 2009 Parę lat temu pracowałem jako student za granicą w firmie, gdzie trzeba było dużo jeździć po bezdrożach, często w podmokłym terenie. było do tego celu przeznaczone kilkadziesiąt samochodów. Według doświadczenia kierownictwa firmy najtwardszym i najlepiej radzącym sobie samochodem były Toyoty Hilux. W efekcie 95% samochodów w teren to były toyotki. A na co dzień użytkuje Syzuki Vitarke. Stara- jeszcze z japonii, mała- 3d, bagażnik raczej symboliczny. Po złożeniu tylnych siedzeń powiększa się do sensownych rozmiarów. Nie ma natomiast miejsca gdzie nie dałaby rady wjechać. Raz gdy wjechałem w czasie roztopów w pole Omegą kombi i utonąłem siostra mnie wyciągnęła właśnie Vitarą - mały, ale diabeł. Mają opinię bardzo łatwo serwisowalnych samochodów- po ludzku: proste w naprawie. Są cenionym materiałem do tuningu przez offroadowców. Pzdr
danielst Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam moja Gelcia daje rade mercedes 230GE z którego jestem bardzo zadowolony , jedyny mankament spalane ale daje tyle przyjemności z jazdy , że można się z tym faktem pogodzić! pozdrawiam http://images43.fotosik.pl/99/fe1b2cf6cbfa3b23m.jpg' alt='fe1b2cf6cbfa3b23m.jpg'> zawsze wyjedzie:)
Arbiter Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Ja polecam Land Rovera Discovery sam mam takiego i wjadę wszędzie tam gdzie chcę wjechać.
piotr 880 Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Cytat Ja polecam Land Rovera Discovery sam mam takiego i wjadę wszędzie tam gdzie chcę wjechać.no na pewno tylko kto Ciebie wyciągnie jak już wjedziesz tam gdzie chcesz - ?
nabial Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 tojota land kruzer, z tanszych i mniejszych - starsze suzuki amen
kocur Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Cytat tojota land kruzer Albo starszy model Toyoty Hilux z tym że to pick up ale da sobie wszędzie radę
Analityk Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 jak dla mnie moje T4 jest nie zastąpione dowiezie wszystko na łowisko. Jest też dużo wyższy od osobówki. Polecam
Plakon83 Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 Suzuki Samurai - mały, tani, prosty w konstrukcji, więc sporo można zrobić samemu, OC groszowa sprawa, bo silniczki małe, w terenie niesamowity, nawet zupełnie seryjny.
jacek33 Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Moi drodzy bracia po kiju. Moje mażenie to mercedes klasy G dizelek 3 litrowy wolnossący wystarczy. Tym sprzetem wszedzie dojede a jak gdzieś ugrzęzne to wyciągareczki mi pomogą I tego wam wszystkim życze !!!
sylvvester Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Jesli moge polecic to proponuje Land Rovera Freelandera,uzytkuje go od dluzszego czasu i w terenie nie ma lepszego auta. Wygodny, z mnostwem miejsca na sprzet,naped na 4,auto stworzone dla wedkarzy!!
Tapet Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 a ja polecam Land Rovera Discovery 1, miałem go kiedyś. Jest bardzo dobry w terenie i pojemny Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Discovery 3
SzczepanM1986 Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 Mercedes w124 Kombi lub Mercedes w124 Sedan + Kemping (samochód 2,5 diesel lub wyższy)
Sebastian10010 Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Ja posiadam Audi A4 Quattro 1.8t Kombi i jak na razie wszędzie gdzie chciałem to wjechałem i nie zawiodłem się ani razu. Oczywiście nie porywałem się na jakieś trasy dla typowych pożeraczy bezdroży )
qestt Napisano 19 Października 2009 Napisano 19 Października 2009 po warszawie na ryby smigam rowerem:). nad narew polonezem 1.6
romek r Napisano 18 Marca 2010 Napisano 18 Marca 2010 Ja też mam samochód wędkarski . Miał być tylko na rybki , lecz przez niego upadła miłość do Lagunki . Moja nowa towarzyszka wędkarskich przygód - to vitarka . Spisuję się rewelacyjnie ,pomogła wielokrotnie nie tylko mnie . Na jednym z ostatnich wypadów , wyciągnęła z piachu Merca Busa na bliżniakach . Cudo , że szkoda gadać. Zagazowana - w terenie 10 l gazu. Polecam.
Robertoo Napisano 19 Marca 2010 Napisano 19 Marca 2010 Mercedes G jak najbardziej pasuje w teren....ale czy nie uważacie, że najlepszym samochodem w teren jest Mercedes - Unimog ???? Ten skurczybyk pójdzie po wszystkim Jeżeli chodzi o inne samochody tzw. terenowe to można się sprzeczać bo np. jazda po polskich drogach jest już wyzwaniem samym w sobie dla tych aut Generalnie w terenie najlepiej dają sobie radę samochody z napędem na cztery łapy.....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.