Skocz do zawartości
Dragon

Fotografia wędkarska

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też tu dość dawno nie zaglądałem. Przygotowywałem sprzęt... :D

To może taka fotka, trochę wędkarska - rzeka Prądnik i trochę już świąteczna - kapliczka ...

8i8nisg8gj5qvvs6.jpg

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 392
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość bogdan39
Napisano

śliczota , bardzo chciałbym zobaczyć wędkarskie zdjęcia w twoim wykonaniu :wink:

Napisano

Tym razem zdjęcie na pozór nie związane z tematyką wędkarską. A jednak tak !

Jest to, zrobiony nad Wigrami, portret mojego psa, który wiernie towarzyszył mi we wszystkich wyprawach wędkarskich, ciesząc się prawie tak jak ja, z kazdej złowionej rybki, obskakując ją i wąchając, jakby chciał sprawdzić czy miarowa. Czuwał nad wszystkim, a ja w jego obecności czułem się zawsze bezpieczny. Miałem też z kim "porozmawiać" na długich zasiadkach na taaaką rybę. I choć czasem obrywało mu się za trącanie wędek, był niezastąpionym towarzyszem wszystkich moich wędkarskich przygód i najlepszym przyjacielem, w każdej sytuacji.

Niestety, nie będziemy juz razem wędkować... I nie pytajcie mnie dlaczego. Nie chcę o tym pisać.

Myślę, że zasłużył sobie na zdjęcie w wędkarskim forum. Jest też, swego rodzaju wędkarzem...

Mój przyjaciel, Arsen

45l55vu1syffyug0.jpg

• 1 month later...
Gość bogdan39
Napisano

WIESZ GEMAR słysze tutaj w twoich tekstach nute zalu rozumiem że odszedł ja wiem coś otym też kocham psy i miałem kiedyś wilczura o imieniu KAMA niestety wyjechałem na 2 lata a piesek przepadł przykro mi z tego powodu że i ty straciłes przyjaciela pies jako przyjaciel jest lepszy od człowieka nie knuje spisków

Napisano

To prawda, Bogusiu ... Psie serce jest tak oddane człowiekowi, że rzadko nas stać na to. żeby odwzajemnić tą miłość i oddanie w takim stopniu, w jakim on nas nią obdarza. Zniesie wszystko, żeby być przy tobie i nigdy nie ma pretensji, że jest mu źle ... Kochajcie swoje psiaki. Zasługują na to... !

• 1 month later...
Napisano

Piękna "boksereczka"... ! Ujęcie też bardzo fajne. Miałem kiedyś śliczną, pręgowaną suczkę boksera. Wabiła się Dora. Była wspaniała. Wierna, dobra, oddana i łagodna dla wszystkich. Nawet koty kochała. Taka trochę przytulanka. Chyba, że zwietrzyła jakieś zagrożenie dla nas. Wtedy zawsze była gotowa do zdecydowanej obrony nie zważając na swoje bezpieczeństwo... Twoja pewnie też jest taka. Jakie to kochane pieski, wie tylko ten, kto miał (ma) takiego przyjaciela...

Napisano

Ładny wschód na Poraju. Gratuluję fotki. Pełnię szczęścia załatwiłoby duże drzewo zamiast słupa ale nie fotograf kształtuje krajobraz. Fajnie wykadrowane i doświetlone zdjęcie. Dla takich wschodów warto wstawać o 3 rano.

Napisano

W nawiązaniu do postu Harrego dokładam obrazki z zachodu nad Porajem ... i to przed burzą ... to ta siwa "łata" z lewej :)

Fotki obrazują widok jakieś 150 stopni. MIałem z nich zrobić panoramę, ale jest duża różnica szczegółów (wysokosciowych) i ... :( Fotki pod panorame trzeba robić ze stojaka a nie z kolana ;)

Oto one:

c8d81603261a4281m.jpg 5457b692a12e6859m.jpgc8fba8d717e78e6bm.jpg 603a940190597ff5m.jpg

Napisano

Wasze zdjęcia są przepiękne...

ja też się troszke bawię w fotografię - aczkolwiek bardzo amatorsko... ;)

Moja siostra

inga9.jpg

Moja córa

perdusia.jpg

Kto zgadnie gdzie to jest? :)

siklawa.jpg

Niestety - są to zdjecia robione cyfrową małpką... Żadnych wypasionych zoomów, zmiennych ogniskowych, trybów makro... Lampa błyskowa najprostsza no i ma tylko 2 megapixele... Miałam fajny aparat kiedyś, ale w tej chwili pewnie bawi jakiegoś złodzieja... :evil:

Napisano

trini nie przejmuj się że ktos ci zakosił, fotki są wyrażne i przynajmniej mi się podobają, ja w temacie foto jestem sto lat za murzynami nie ujmując im niczego :grin:

Napisano
Fotki pod panorame trzeba robić ze stojaka a nie z kolana

Popieram w 100 % ale podpowiem jeszcze że są cyfrówki z opcją panorama. Przy takim ustawieniu wyświetlacz dzieli się na pół i z jednej strony wyświetlane jest zdjęcie zrobione a druga połowa robi za podgląd. Niemal idealnie można złożyć panoramę.

Ładne widoczki do tej panoramy wybrałeś :wink:

• 2 weeks later...
Gość bogdan39
Napisano

Masz śliczna córeczke a siostre dech zapiera tylko ten pistolet rozumiem że to jej odstraszacz.Och zapomniałbym o wodospadzie tyle wrazen. :lol::lol:

• 4 weeks later...
Gość bogdan39
Napisano

turniejrycerski2006krasiczyn051wg7.th.jpg

Wstawiłem to zdjecie bo uważam ze jest najładniejsze jakie kiedykolwiek mi się przytrafiło.

Krasiczyn jakies 40 km odemnie.

Jak bedziecie jechac na solke [soline] to wstompcie tam sliczny park i jezioro pełne karpi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.