Skocz do zawartości
tokarex pontony

Fotografia wędkarska

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Boguś, nie raz nocowałem w tym zamczysku ... przesliczne. Jest w nim winiarnia, ale mało kto pił tam wino ... moja żona jedynie na mszalne sie skusiła, wszyscy zamawiali browary, bo dac za kieliszek wina prawie 600 zł to już rozpusta ;)

A nad samą rzeką mieliśmy swój ośrodek wczasowy (3 lata temu sprzedany, ale kontakty nadal są ;) ) ... te domki kaskadowo ustawione na skarpie koło dawnej przeprawy promowej. Ci co zajeli domki na samej górze mieli problemy z powrotem z rybek z uwagi na ... działające również w tym rejonie przyciąganie ziemskie zwielokrotnione działaniem alkoholi :mrgreen:

Kto tam nie był, polecam ... przepiękne brzany, a właściwie brzaniska :grin:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 392
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość bogdan39
Napisano

Szogun zawsze mozna by kupic w sklepie.

Wtedy byś był bohaterem.dla swej białogłowy :lol::lol::lol:

Ale masz racje klimaty niepowtarzalne. :wink:

• 2 months later...
Napisano

Widze Wiesławie ze aparat naprawiony.

Zdjecie jeziora jest super.o drugim niewspomne.

Wiesz zawsze mi brakuje na tym forum zdjeć z miejsc gdzie mieszkacie bloku domu itd.

Załozyłem taki temacik ale niewypalił.

Fajnie by było kojarzyc osobe z jakimis fotkami. :wink:

Napisano

bogdan napisał:

Widze Wiesławie ze aparat naprawiony.

muszę cię wyprowadzić z błędu aparat dalej jest niesprawny zdęcia robie na oko i dopiero jak podłącze aparat do komputera to wiem co mi wyszło z niektórych fotek można boki zrywać ale to już mój problem a fotki zrobiłem podczas pobytu w Norwegi

Napisano
to i ja coś dołoże, żałuję tylko że nie jest mojego autorstwa, ale przyjemnie jest popatrzeć na taką fotkę

Ale zdjęcie! Przeżyć coś takiego na żywo :shock:

Napisano

Andi gdzieś juz to zdjecie widziałem chyba ze sie myle . jest super. :shock:

Wiesławek to z chmurkami przesliczne.

Napisano
To jest .... hmmm ...."COŚ"

Już myślałem żeś to na koguta wydarł, bo zęby to ma jak sandacz :lol::lol::lol:

A poważnie to może jakaś ryba z głębin oceanu? :shock:

Napisano

Moim zdaniem to konik morski - po metanabolu z pewnoscią rosyjskim :lol: A tak serio to ktos bardzo fajny fotomontaz zrobił. :wink: Gdyby rybke zrobili na tle naszego zanieczysczonego Bałtyku no to bylbym sklonny uwiezyć :lol: .

Napisano

Nie przypuszczam, by to był fotomontaż i zapewniam, że nie mam z tym nic wspólnego. Takie cos ponoć żyje w morzach na dużych głębokościach. Zastanawiam sie tylko, co to pioruństwo żre, bo sądząc po ząbkach, glonami sie chyba nie odżywia :lol::lol::lol:

Napisano

To jest chupacabra albo nawet el chupacabra, typowy przypadek. A więc na pytanie

Tygrys, koń czy ryba ?
odpowiadam: koń.
Nie przypuszczam, by to był fotomontaż

:mrgreen::mrgreen: a karp w temacie "rekordy na świecie"?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.