shogun_zag Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Boguś, nie raz nocowałem w tym zamczysku ... przesliczne. Jest w nim winiarnia, ale mało kto pił tam wino ... moja żona jedynie na mszalne sie skusiła, wszyscy zamawiali browary, bo dac za kieliszek wina prawie 600 zł to już rozpusta A nad samą rzeką mieliśmy swój ośrodek wczasowy (3 lata temu sprzedany, ale kontakty nadal są ) ... te domki kaskadowo ustawione na skarpie koło dawnej przeprawy promowej. Ci co zajeli domki na samej górze mieli problemy z powrotem z rybek z uwagi na ... działające również w tym rejonie przyciąganie ziemskie zwielokrotnione działaniem alkoholi Kto tam nie był, polecam ... przepiękne brzany, a właściwie brzaniska
Gość bogdan39 Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 Szogun zawsze mozna by kupic w sklepie. Wtedy byś był bohaterem.dla swej białogłowy Ale masz racje klimaty niepowtarzalne.
wiesławek Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Cisza w fotografi więc postanowiłem ożywić temat
Gość bogdan39 Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Widze Wiesławie ze aparat naprawiony. Zdjecie jeziora jest super.o drugim niewspomne. Wiesz zawsze mi brakuje na tym forum zdjeć z miejsc gdzie mieszkacie bloku domu itd. Załozyłem taki temacik ale niewypalił. Fajnie by było kojarzyc osobe z jakimis fotkami.
wiesławek Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 bogdan napisał: Widze Wiesławie ze aparat naprawiony. muszę cię wyprowadzić z błędu aparat dalej jest niesprawny zdęcia robie na oko i dopiero jak podłącze aparat do komputera to wiem co mi wyszło z niektórych fotek można boki zrywać ale to już mój problem a fotki zrobiłem podczas pobytu w Norwegi
andi64 Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 to i ja coś dołoże, żałuję tylko że nie jest mojego autorstwa, ale przyjemnie jest popatrzeć na taką fotkę
shogun_zag Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Wiesław, ale to powyżej jest superrrrrrrrrrr Gratuluję
tomek1 Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 to i ja coś dołoże, żałuję tylko że nie jest mojego autorstwa, ale przyjemnie jest popatrzeć na taką fotkę Ale zdjęcie! Przeżyć coś takiego na żywo
Gość bogdan39 Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 Andi gdzieś juz to zdjecie widziałem chyba ze sie myle . jest super. Wiesławek to z chmurkami przesliczne.
keri Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 juz to zdjecie widziałem Tu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=533
Gość bogdan39 Napisano 20 Października 2006 Napisano 20 Października 2006 Szogun co to jest? Niewiem co mysleć.
camel77 Napisano 20 Października 2006 Napisano 20 Października 2006 shogun_zag, Tygrys, koń czy ryba ? cholera wie ale ja to się przestraszyłem
tomek1 Napisano 20 Października 2006 Napisano 20 Października 2006 To jest .... hmmm ...."COŚ" Już myślałem żeś to na koguta wydarł, bo zęby to ma jak sandacz A poważnie to może jakaś ryba z głębin oceanu?
Roland Napisano 20 Października 2006 Napisano 20 Października 2006 Moim zdaniem to konik morski - po metanabolu z pewnoscią rosyjskim A tak serio to ktos bardzo fajny fotomontaz zrobił. Gdyby rybke zrobili na tle naszego zanieczysczonego Bałtyku no to bylbym sklonny uwiezyć .
Shark Hunter Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Jak dla mnie to te "coś" jakiś człowiek z bujną fantazją w jakiś sposób stworzył, morze nawet shogun_zag,
tomek1 Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Być może moja teoria jest słuszna? http://www.wiw.pl/Biologia/Ekologia/ZiemiaZycie/Esej.asp?base=r&cp=1&ce=0 http://www.antoranz.net/CURIOSA/ZBIOR2/C0212/28-QZC03076-biolum.HTM A co powiecie na to? http://www.smog.pl/wideo/1765/ryba_z_ludzka_twarza/
shogun_zag Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Nie przypuszczam, by to był fotomontaż i zapewniam, że nie mam z tym nic wspólnego. Takie cos ponoć żyje w morzach na dużych głębokościach. Zastanawiam sie tylko, co to pioruństwo żre, bo sądząc po ząbkach, glonami sie chyba nie odżywia
Tomaszek Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 To jest chupacabra albo nawet el chupacabra, typowy przypadek. A więc na pytanie Tygrys, koń czy ryba ? odpowiadam: koń.Nie przypuszczam, by to był fotomontaż a karp w temacie "rekordy na świecie"?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.