pawciobra Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Małe pytanie. Posiadacie jeszcze takie koszulki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Małe pytanie. Posiadacie jeszcze takie koszulki??? Zastanawiałem się ostatnio nad nową akcją z koszulkami Haczyk.pl. Mam na oku firmę, która może coś takiego zrobić, ale najpierw chciałbym wiedzieć jaki jest popyt na taki towar u progu sezonu Kto chętny niech da wstępne info- najlepiej w tym temacie- to pozwoli mi się zorientować o jakich ilościach rozmawiać z wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ja bym ze 2 kupił:)a jak cenowo to wygląda??:)Polar i czapeczke z daszkiem juz mam wiec bedzie komplecik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witaj Tomku i tak przy okazji wszytkiego najlepszego w nowym roku,połamania kija byle nie na kolanach.Interesuje mie cena tych koszulek,koszty przesyłki a wtedy bedzie wiadomo ile bede brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ja napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Interesuje mie cena tych koszulek,koszty przesyłki a wtedy bedzie wiadomo ile bede brał Ja bym ze 2 kupił:)a jak cenowo to wygląda?? Dowiem się wszystkiego wkrótce. Na razie chodzi mi o wstępne rozeznanie zainteresowania- bez zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 mysle że dwie to wezmę napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Wstępnie dwie sztuki - zależy od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 dwie bym i ja wciągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 mysle że dwie to wezmę napewno Jak Ty dwie to ja przynajmniej jedną Może nawet razem wysyłkę byśmy wzieli Tomek bez podania szczegółów to nieco pisanie palcem po wodzie Poza tym deklaracje to jedno a realne zakupy to co innego. Teraz deklaracji może być i na 1 000 sztuk a jak przyjdzie co do czego to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Biorę jedną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 ja również dwie. czekamy na cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Ja na pewno jedną a może i nawet dwie, ale to będę wiedział gdy będzie wszystko wiadomo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 no ja bym wzial 2 ale nie po 50zł/sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 2 jeli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Tomek1, jak widzisz zainteresowanie jest spore jak można było sądzić ale czekamy na jakieś konkrety, bo napiszesz słuchajcie chłopacy są tylko różowe bierzecie ? hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 biere jedną byle by duża , mam już Rybiego oka , wcwi, to będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Też bym wziął jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 myślę, że jedną i ja bym wziął. tylko jakiś fajny projekt zróbcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Jak Ty dwie to ja przynajmniej jedną Może nawet razem wysyłkę byśmy wziel witam. Przemo jak bedzie wszystko gotowe to sie zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Z miłą chęcią bym wziął jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 witam,ja też byłbym chętny na dwie koszulki,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 2-3 bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Będzie coś z tej inicjatywy koszulkowej? Bo nie wiem czy mam iść do outletu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi