wasyl1968 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 dopiero dopchałem się do kompa ( tak jest jak sie ma dwoje dzieci) koszulka dotarła w piątek i wszystko ok , jeszcze raz dzięki z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raul Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Witam.Jestem zainteresowany koszulkami. Do kogo się zgłosić itd....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Witam.Jestem zainteresowany koszulkami.Do kogo się zgłosić itd....? Teraz kolego to Ci chyba jedynie Świety Mikołaj pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janiu Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Koszulka dotarła cała i zdrowa. Piątak na rzecz forum. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Odebrałem dziś swoje. Podziękowania, zwłaszcza dla Małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Dostałem dziś koszuleczkę, ale już sam musiałem się po nią pofatygować pójść na pocztę, bo listonoszowi po prostu nie chciało się nosić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Koszulka dotarła, reszte przeznacz na czekolade. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Jakoś nie było okazji podsumować: - Nie mam potwierdzenia odbioru od P+zając222, rompacz+larss1, świr, suhar, kulawazmija, benten. Odezwijcie się Panowie czy dotarły paczki. - nadal nie mam przelewów od kolegów selk i lukasz7. Odczekam jeszcze kilka dni, ale jeśli nie będzie wpłaty to koszulki będą do wzięcia (czarny L oraz 3 szt. XXL czarna, zielona i khaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Witam Tomku.Wszystko OK,koszulki dotarły ,podziekowanie dla żony i dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Jakoś nie było okazji podsumować:- Nie mam potwierdzenia odbioru od P+zając222, rompacz+larss1, świr, suhar, kulawazmija, benten. Odezwijcie się Panowie czy dotarły paczki. - nadal nie mam przelewów od kolegów selk i lukasz7. Odczekam jeszcze kilka dni, ale jeśli nie będzie wpłaty to koszulki będą do wzięcia (czarny L oraz 3 szt. XXL czarna, zielona i khaki) Jeśli koledzy się nie zgłoszą/zapłacą to chciałbym z góry zarezerwować koszulkę xxl czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Ja łyknę zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Tomek sorrki zapomniałem napisac WIELKIE DZIEKI ! koszulki dotarły i są rewelka )) Jeszcze raz wielkie dzięki i wielki buziak dla żonki za wsparcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Dzięki za potwierdzenia i miłe słowa. Jeśli koledzy się nie zgłoszą/zapłacą to chciałbym z góry zarezerwować koszulkę xxl czarną. Ja łyknę zieloną Macie pierwszeństwo w razie gdyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Jakoś nie było okazji podsumować:- Nie mam potwierdzenia odbioru od P+zając222, rompacz+larss1, świr, suhar, kulawazmija, benten. Odezwijcie się Panowie czy dotarły paczki. Sory za zwłoke. Paczka rompacz+larss11 jest od paru dni na miejscu Dzięki wszystko w porządku. 5zł zostawiamy do twojej dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale po pierwszym praniu prasowanka na koszulce u mnie z lekka jakby się złuszczyła, tzn są ślady takiego popękanego napisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale po pierwszym praniu prasowanka na koszulce u mnie z lekka jakby się złuszczyła, tzn są ślady takiego popękanego napisu Muszę zapytać żony czy moje już prała Poślij mi proszę zdjęcia na tomek1haczyk@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Dlaczego nikt mi nie zaproponował takiej koszulki Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Sprawdziłem moje wszystkie 3 szt.- wyprane (bez chodzenia)- na żadnej nie ma śladu problemów z napisami. Jeżeli ktoś jeszcze zauważył coś niepokojącego proszę o kontakt. Dlaczego nikt mi nie zaproponował takiej koszulki To była jednorazowa akcja- miałeś pecha zarejestrować się po zamknięciu listy. Jaki rozmiar Cię interesuje? Jak nie zgłoszą się pierwotni chętni, to dostępna będzie czarna L i khaki XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 A czego sie Panowie spodziewaliście? To jest sitodruk, czyli standardowa metoda nakładania napisów reklamowych. Z założenia nie ma prawa wytrzymać długo, ale jest tani Są oczywiście metody uzyskania napisu tak trwałe "że przeżyją koszulkę" ale duzo droższe. Cieszmy się z tego co mamy, jakiś czas posłużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Interesował by mnie kolor khaki rozmiar xxl w razie czego jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 nadal nie mam przelewów od kolegów selk i lukasz7. Odczekam jeszcze kilka dni, ale jeśli nie będzie wpłaty to koszulki będą do wzięcia (czarny L oraz 3 szt. XXL czarna, zielona i khaki) Myślę, że najwyższy czas rozdzielić koszulki, po które nikt się nie zgłosił. ŁYSY napisał/a: Jeśli koledzy się nie zgłoszą/zapłacą to chciałbym z góry zarezerwować koszulkę xxl czarną. Amator napisał/a: Ja łyknę zieloną Macie pierwszeństwo w razie gdyby... Interesował by mnie kolor khaki rozmiar xxl w razie czego jestem chętny Trzy XXL idą do chętnych jak wyżej. Do wzięcia jest jeszcze czarna L. Szczegóły dla kupujących na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 "Dokonałem przelewu" więc koszulka moja i nikomu nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Przelew zrobiłem czekam teraz na moją koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 ŁYSY, zielak, dajcie znać czy koszulki dotarły. Do wzięcia jest jeszcze czarna koszulka L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Dotarła oczywiście Jeszcze raz podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi