Sobtainer Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Czy ktoś z Was spotkał się ze sklepem w którym można było kupić mapy poszczególnych jezior, rzek w Polsce? Widziałem kilka tematów podobnych ale żaden mi nie pomógł. Aha. Nie zależy mi na poglądowej wersji w stylu maps.google tylko na szczegółowej mapie głębokości rzek i jezior.
fari23 Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 znasz jakies w okolicy poznania lub pily dzieki gg3896497
maniek Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 zy ktoś z Was spotkał się ze sklepem w którym można było kupić mapy poszczególnych jezior, rzekNiestety ja takich sklepów nie widziałem nigdy.
karolik Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Świetnie było by miec takie mapy. Ale ja też się jeszcze z takimi nie spotkałem a trochę się rozglądałem za różnymi mapami.
giepol Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Witam kolegów, posiadam opracowanie p. Pawła Piotrowskiego " Z wędką i plecakiem po pilskiem" rok 1992. Są tam opisy jezior i zb. zaporowych w dawnym pilskim łącznie ze szkicem batymetrycznym jezior, niestety zb. zaporowe tego nie mają.Wygląda to mniej więcej tak:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.