trebor123 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Zarząd koła Pzw Ząbkowice Śląskie oraz Starosta Powiatu Ząbkowickiego zaprasza na Powiatowe Zawody Wędkarskie nocne-gruntowe dla członków Kół Pzw Ząbkowice Śląskie, Bardo, Kamieniec Zabkowicki, Srebrna Góra, Ziebice które odbędą się 20-21 czerwca 2015 na Zalewie Topola Więcej szczegółów tutaj: http://www.pzw.org.pl/zabkowice/wiadomosci/115467/60/powiatowe_zawody_wedkarskie_nocnegruntowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Trebor nie jest podana najważniejsza wiadomość od której strony bedą te zawody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Póstynny łofca Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 dla członków Kół Pzw Ząbkowice Śląskie, Bardo, Kamieniec Zabkowicki, Srebrna Góra, Ziebice.../60/powiatowe_zawody_wedkarskie_nocnegruntowe Pewnie bo K-ko to już be. Co do miejscówki to jak pogonią z garbatego albo za wałem chyba...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 suhhar i venom92,dzięki za info ,lecę jutro ponownie popykać na Topolę,ciekawi mnie dlaczego leszcz i płoć tak na Topoli wyginęła,podobno to "wina " suma i bolenia,chyba jednak czas opłacić kartę w przyszłym roku na woj.opolskie i zmienic łowisko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Póstynny łofca Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 I co tam na Topoli się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekp Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 suhhar i venom92,dzięki za info ,lecę jutro ponownie popykać na Topolę,ciekawi mnie dlaczego leszcz i płoć tak na Topoli wyginęła,podobno to "wina " suma i bolenia,chyba jednak czas opłacić kartę w przyszłym roku na woj.opolskie i zmienic łowisko.Pozdrawiam Na pewno bolenie wybiły 60-70 cm leszcze,a sumów to jest taka plaga że nie można się opędzić,tylko szkoda że tak rzadko łowią je na wę dkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 ciekawi mnie dlaczego leszcz i płoć tak na Topoli wyginęła,podobno to "wina " suma i bolenia a mnie ciekawi dlaczego ludzie pierdzielą takie głupoty ...... boleń, sum ..... tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 A co mają powiedzieć ? Tak, to moja wina bo brałem pełną siate zawsze jak brały, od 20cm po 70cm ? Bolenie i sumy głosu nie mają to się nie obronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Póstynny łofca Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 10 godzin i jedno puknięcie ,reakcja za późna i z haka nr1 za jednym razem wszystko zniknęło ... mea culpa. Za to niedaleko na opolskim tłukli leszcza jak się da,no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Zgadza sie na opolskim wczoraj 9 leszczy 50+ i jedna płoć 0.95kg i 41cm a na topoli chyba już wszystko wyłapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Zgadza sie na opolskim wczoraj Tzn. gdzie ? Mógłbyś rozwinąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 na jeziorze Nyskim kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 na jeziorze Nyskim kolego Dzięki za info i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Koledzy jak tam sytuacja na topoli niezaleznie od miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 znajomy jezdzi co tydzien na nocki i zgadnij co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 dziś od 8 rano 6 godzin rekreacyjnie na koszyk i pinki na taśmach bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 kolejny wypad popołudniowy na topole z łódką i jak zwykle bez brania oczywiście wszystko przemoknięte ;/ jedna łodka stała obok kopary tylko za czym ? Pozdro dla tych którzy siedzieli pod namiocikami za wytrwałość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 suhhar, a miałeś czasami dobre wynik na tym łowisku? Pytam ponieważ sam ze znajomym miałem zamiar kiedyś zwodować tam łódeczkę. Ale widzę, że łowsko bardzo specyficzne, trzeba trafić w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 jareksm2, dzisiaj od 5 do 13 z gruntu ani pierdnięcia ;/ złożyłem klamoty i wziąłem spina i od 13 do 16 ani dyga, nawet okonek. Tam jest poprostu bardzo mało ryb. Samo pływanie po Topoli jest ok ale jak za drapieznikiem ponoć trzeba miec 100% miejsca, ja takich narazie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Dzięki za info, dużo ludzi to potwierdza. Niby woda ładna, ale do zbiornika typu Otmuchów brakuje kilkadziesiąt lat. Do tego warunki rozrodu ryb chyba też nie są tak dobre jak na ujściu gdzie "hektary" zalanych łąk i drzew robią swoją robotę. A tu... lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Szkoda że na Topoli nie można żadnej łódki wypożyczyć bo chętnie bym popływał i sam obadał jak to tam z rybami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Jarek co do ujscia to bardzo mile sie tam łowi lecz tylko koło 4godz rano tak do 9 rekordowo złapałem tam 6 boleni sandacza i jednego suma 55 cm który wlazł w gałęzie ale plecionka zrobiła swoje i wyciagnełem go z gałęzią ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 venom92, zawsze można wziąśc ponton daleko pływania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 venom92, zawsze można wziąśc ponton daleko pływania nie ma Jaki ponton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 normalny nawet na oponie dmuchanej przepłyniesz Topole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi