LeChifre Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Bylem swiadkiem tego jak wedkarze mieli roznice zdan rzucalem wtedy blaszka za szczupakiem;D osobiscie lapie w cichym miejscu gdzie nikogo niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 technops, no widzisz złowiłeś 204 ztuk leszcza, a takich ja Ty było tysiące i teraz się dziwisz, że nie ma ryb. Sami wędkarze są sobie winni, bo jeśli złowisz 8 sztuk leszczyska, to weź sobie 2 do domu a resztę wypuść. Samo zarybianie nie rozwiąże problemu. Zdrowe podejście wędkarzy do złowionych i wypuszczonych ryb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Człowieku to było ponad 15 lat temu i do tego presja wędkarska dużo dużo mniejsza i wspomniałem, że większość wróciła do wody. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 technops, spoko sprawdzałem Twoją wytrzymałość nerwową . Zgadzam się z Tobą, że z 15 lat temu wędkarstwo nie było tak popularne, teraz z kim byś nie rozmawiał to jeździ na ryby, ale tak naprawdę uczciwych wędkarzy jest garstka. Byłem teraz na Dzbanowskiej w tą sobotę, zero, nic, a w dodatku tak wiało, że głowę chciało urwać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Siemka po raz kolejny wam napisze ze rozmawiałem z kumplem który pływał trochę po topoli w tym roku i cytuje"ryby jest od chu... ale nie bierze, pływa w połowie toni a duże leszcze siedzą w starym korycie i kołkach" A wiec ryba jest ale jest natyle nażarta ze do brzegów nie podpływa i nie żeruje. Ponoć na kozielnie całkowite bezrybie sie zrobiło a to też duzy zbiornik z duzą iloscia ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxym Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Witam! Dla zainteresowanych: rusza się sandacz , dużo brań małych sandaczy, leszcza nie widać, szczupak też chyba zbiera siły. (wiadomość z dzisiejszego poranka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Dla zainteresowanych: rusza się sandacz Huuuurrrrrrrrrrrrraaaaa na sandacza !!!!!!!!!!! A tak na serio łowisz z lodzi czy z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxym Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 A udało się wyciągnąć rybkę? Czy tylko niezacięte brania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxym Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Niestety mi się nie udało, ale gość obok złowił sandaczyka ok 55cm na uklejkę. Moje trzy brania pewnie maluchy, łapałem na martwego jazgacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Chłopie po co sie chwalisz ? dobrze ze nie napisałes miejsca bo jutro to pewnie autobus by stał za małymi sandaczykami do frytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Spokojnie, autobus się nie zwali, a po coś to forum jest, co trzecie pytanie to pytanie jak rybka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 suhhar, ja też nie kumam Twojej paniki. Maxym, wrzucił info o efektach, a ludzi na topoli siedzi codziennie pełno. Tak czy siak jak ryba się ruszy to my - łowiący raz na tydzień dowiemy się ostatni. Więc po cen stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RETROPER Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ja na 99% jadę w sobotę. Znajdzie się chętny na wspólną zasiadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Byłem dziś, ale tak w zasadzie może tylko niecałe 2 godzinki ze spinem - ale kompletnie nic. Ale skoro córka proponowała mi błystki i gumy z pojemnika to może źle kolory dobierała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 aregmax to ty jezdzisz z córeczka na ujscie i czasami siedzisz na kartonie i rzucasz kolo takiego zatopionego suchego drzewa??;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Cześć, nie. Wczoraj to ja pierwszy raz w ogóle wziąłam córkę na ryby na chwilę. Jak wpadam na Topolę to raczej na taśmy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RETROPER Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Ja byłem w sobotę za taśmami od 7 rano. O 12 dałem sobie spokój bo nie było ani brania. Było całkiem sporo osób, część nawet z nocki. Efekt żaden. Wiosną było eldorado... teraz już sobie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giecik Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 To pewnie sie spotkalismy, bylem tez od rana do 11, za tasmociagiem blisko parkingu za mostkiem. Jakies 200m od tego cypla to wychodzi w jezioro. Mialem jedynie 4 skubniecia w tym jedno fajne branie ale uwiesil sie maly sandaczyk na czerwonego, dostal buzi i do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Mała lektura na weekend. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 proste stwierdzenie poprostu ktos na zarybieniu boleniem zarabia pewnie zona jednego z działaczy PZW ktora jest ichtiologiem i pierdzieli ze tej ryby jest za malo na tym zbiorniku a ze innych ryb jest masa to po co zarybiac nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Witajcie Byłem na niedzielnym spacerku na taśmociągach. Polecam każdemu żeby zabrał ze sobą worek na śmieci i przynajmniej koło siebie pozbierał przy okazji rybek. Strasznie zasyfione śmieciami po zimie. A przy okazji o zawodach: http://dza.doba.pl/?s=subsite&id=9943&mod=1 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 sprzatanie mialo byc ale przełozyli. A te smieci kto zostawia jak nie wedkarze ;/ Co do zawodow to Kozielno zeszło widac na 2 plan w zeszlym roku chyba nikt tam karpia nie uswiadczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dambase Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 W zeszłym roku jeden dziadek złapał lustrzenia 4kg i wygrał dwa namioty po 1600pln każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Czołem, był ktoś może dziś? ciekawi mnie kolor wody bo rzeki strasznie niosą i tak za bardzo nie wiem czy się wybierać a kakao nie lubię... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi