warszawa_24 Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Na majówce jadę Simsonkiem do Świnoujścia-Międzyzdroji na ryby Jak w końcu z tym śledzikiem w Świnoujściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylaxp Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 wlasnie jestem ciekawy czy sledzia mozna zlapac wczesnie z ranca... tzn o 5 czy o 6 godzinie? panowie? i jak polowy w lebie czy wladyslawowie? dzieki za info. ja mam zamiar sie jutro wybrac z rana, tylko czy ma to sens? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 wczesnie z ranca... tzn o 5 czy o 6 godzinie? O takiej godzinie możesz zapomnieć o jakimś dobrym miejscu Śledź najlepiej bierze jak słońce zacznie dobrze świecić , ale niektórzy podobno już o 3 rano się ustawiają w dobre miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylaxp Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 moze ktos w najblizszym czasie sie wybiera na sledzia? chetnie bym sie nauczyl czegos nowego w okolicach Łeby lub Władka? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 moze ktos w najblizszym czasie sie wybiera na sledzia? chetnie bym sie nauczyl czegos nowego w okolicach Łeby lub Władka? pozdrawiam. Kolego w Łebie już śledzia nie połowisz od 26.04 do 25.05 jest zakaz wędkowania w porcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Koledzy jak wygląda w Łebie z jesiennym Śledziem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Jak na razie nie było i raczej już w tym sezonie nie będzie. Najbliższe 4 dni ma wiać dosyć mocno z N-NE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Jak na razie nie było i raczej już w tym sezonie nie będzie. Najbliższe 4 dni ma wiać dosyć mocno z N-NE. 2 lata temu jakoś o tej porze nieźle połowiliśmy śledzie i to nie byle jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 A tarło jesienne śledzia? Tak jakoś powinno się odbyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Zapewne podejdą w październiku jak już będzie zakaz spiningowania i będzie wolno łowić tylko na 1 haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bless Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 To mnie zaciekawiłeśgreenlife, to w październiku nie wolno w morzu już spiningować Dotyczy to tylko połowu śledzi czy jak???? I co z tym jednym haczykiem, w kwestii zestawów gruntowych chya wszystko po staremu, znaczy się 2 haki są ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Na morskich wodach wewnętrznych, w granicach wód portów morskich: Darłowo, Dżwirzyno, Kołobrzeg, Łeba, Rowy, Ustka. W okresie od dnia 1 października do dnia 31 grudnia w stałych obwodach ochronnych, zabrania się: a) prowadzenia połowów wędką: - w godzinach od 17;00 do 7;00 - metodą spinningową, prowadzenia połowów przy użyciu wędki z linką zakończoną więcej niż jednym przyponem oraz uzbrajania przyponu w więcej niż jeden haczyk o jednym ostrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bless Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Dzięki za wyjaśnienie tej zawiłości. Jak widać człowiek uczy się przez całe życie Co prawda mnie to i tak nie za bardzo dotyczy bo ograniczam się do rejonu Władysławowa ( mam najbliżej ), ale wiedzieć zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Co dzieje się w Łebie w połowie listopada z plaży? Jadę z ekipą na dorsza TZN> Oni na kuter ja na plażę z surfcastingówką. Dzięki za ewentualne wskazówki. Pozdrawiam całą BRAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 morze (plaża ) Tu poczytaj co się dzieje na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek_93 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Elo, łowicie już śledziki ? Wchodzą już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal o. Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Dolaczam sie do pytania - pojawily sie juz sledzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 w Świnoujściu jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek_93 Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Podobno w Gdańsku już się pojawiły w weekend obczaję co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoinka22 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 witam panowie tez zastanawiam sie czy wybrac sie na sledzie, ja planuje do darłówka chyba ze polecicie jakaś lepsza miejscówke gdzie przy okazji wybiore sie kutrem na połowy duuuuzych dorszy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt88 Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 a słyszeliście może jak sytłacja w porcie gdynia jest czy jeszcze są a dokładnie teraz w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal o. Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 nowy sezon, a wiec ponawiam pytanie sprzed roku - pojawily sie juz gdzies sledziki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
save87 Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 nowy sezon, a wiec ponawiam pytanie sprzed roku - pojawily sie juz gdzies sledziki ? W Gdańsku (Czerwona latarnia przy wyjściu z portu za Westerplatte, latarnia morska w Nowym Porcie, zakręt Pięciu Gwizdków) się pojawiły już kilka dni temu. Sam łowiłem na tej latarni za Westerplatte, a w Nowym Porcie niemal że codziennie od dwóch dni jak mogłem rzucić tam okiem to widziałem ponad 40 osób penetrujących kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zsunaj Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Czy w Ustce jest szansa złapać śledzia w nocy. Chciałbym przed wypłynięciem zaopatrzyć się w parę sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek43 Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Chłopaki jak tam sytuacja ze śledziem w Świnoujściu już się pojawił czy jeszcze nie.Dajcie info jak sytuacja wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi