poczatkujacy wedkarz Napisano 6 Stycznia 2006 Napisano 6 Stycznia 2006 Ten nowy dział miałby się nazywać "Zrób to sam". Pomysł trochę sciągnięty z forum spławika . Wypowiadajcie się czy chcielibyście mieć taki dział, ale wszystko zależy od pana admina Pozdrawiam i czekam na "za i przeciw" Cytuj
Gość Dwie_sety Napisano 6 Stycznia 2006 Napisano 6 Stycznia 2006 A widziałeś co jest w takim zrób sam na innych stronach? Myślę, że nie warto zakładać po to żeby świeciło pustką Podobnie jest zresztą z muchą, morzem i lodem. Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Napisano 6 Stycznia 2006 No na innych forach dużo tam piszą ale forum haczyka moim zdaniem jest najlepsze i żadko wchodzę na inne Cytuj
Gość Dwie_sety Napisano 6 Stycznia 2006 Napisano 6 Stycznia 2006 Możesz podać na jakich, bo na tych które ja znam nic specjalnego nie ma. Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Napisano 6 Stycznia 2006 www.splawik.com.pl - np. na tym. A poza tym to jest prawie na każdym portalu wędkarskim taki dział jak "Warsztat" albo "Zrób to sam" Przydałby się taki dział moim zdaniem... ale może reszta forum się wypowie Cytuj
keri Napisano 6 Stycznia 2006 Napisano 6 Stycznia 2006 Z ciekawości przeglądałem na innych forach "zrob to sam" ale nic ciekawego tam nie znalazłem tak więc ale jest nas więcej Poza tym zrob to lepiej z nią niż sam Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 7 Stycznia 2006 Autor Napisano 7 Stycznia 2006 No fakt lepiej z nią a nie samemu To jak z tym działem ?? Cytuj
maniek Napisano 7 Stycznia 2006 Napisano 7 Stycznia 2006 Powiedzmy że jestem za ,niby każdy coś majsterkuje, ale czy będzie chciał się z nami podzielić tego nie wiem. Cytuj
artech Napisano 7 Stycznia 2006 Napisano 7 Stycznia 2006 Ciekawe "zrób to sam"? Proponuję sprawdzić www.wcwi.pl a dokładnie tu http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=12&id=118&Itemid=110 Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 8 Stycznia 2006 Autor Napisano 8 Stycznia 2006 Tak Artech znam tą stronę, ale fajne by było takie coś na forum Pan Shogun Zag ciągle upraszcza sobie życie różnymi wynalazkami Jak te wszystkie pomysły były by w jednym dziale to łatwiej by było je znaleźć Cytuj
Gość bogdan39 Napisano 8 Stycznia 2006 Napisano 8 Stycznia 2006 zrub ten temat i już a czy będą pisać w nim czy nie to już nietwoja sprawa nieprzejmuj się. :wink:masz racje że łatwiej by było coś znależć na dany temat w danym temacie. ale wiesz cieżko czasami powstrzymać się przed rozwinięciem tematu. Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 8 Stycznia 2006 Autor Napisano 8 Stycznia 2006 No myślałem nad tym ale powinny być kategorie a nie wszystko w 1 temacie dla tego zależy to od admina i od ilości pozytywnych głosów Cytuj
Gość bogdan39 Napisano 8 Stycznia 2006 Napisano 8 Stycznia 2006 jeżeli leci dyskusja to jedna dyskusja będzie we wszystkim . bezsensu .już widze jak każdy żeby szerzej sie wypowiedzieć skacze od tematu do tematu zaczyna w spławikach a kończy na sprzecie pływającym.[ rubta co chceta]PASUJE Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 8 Stycznia 2006 Autor Napisano 8 Stycznia 2006 Chyba nie bardzo rozumiem Twoją ostatnią wypowiedź Czy mógłbyś napisać to bardziej zrozumiale Ja z tego zrozumiałem, że np. jak zrobić spławik i jak zrobić koguta mają być w 1 temacie i wszystkie posty będą pomieszane i nikt z tego nic nie zrozumie Cytuj
Gość bogdan39 Napisano 9 Stycznia 2006 Napisano 9 Stycznia 2006 POMOCY chodziło mi oto że niezawsze da się zamknąc temat w sztywnych ramach kumasz Cytuj
poczatkujacy wedkarz Napisano 10 Stycznia 2006 Autor Napisano 10 Stycznia 2006 No teraz tak ale nadal jestem ciekaw czy będziecie chcieli go mieć Może na próbę na miesiąc zrobicie a jak się nie sprawdzi to go się usunie ??????? Cytuj
maniek Napisano 12 Stycznia 2006 Napisano 12 Stycznia 2006 Piotr tyle gadania o niczym ,maszpomysł to trzeba go realizować a czy się przyjmie i będzie potrzebny to sami zobaczymy,ale żeby już zakoniczyć tę dyskusje to umieszcze ten temat w ogulnych tematach Cytuj
Gość Anonymous Napisano 6 Lipca 2006 Napisano 6 Lipca 2006 ja jestem za np. mozna by sie wypowiedziec jak zrobic koszyk zanetowy,fajny splawik z kolca jezozwierza itp Cytuj
shogun_zag Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Przeciez nic nie stoi na przeszkodzie ... załóz temat np w ogólnych lub pozostałych akcesoriach i smaruj do bólu, byleby z sensem Na pewno się włączą inni Koledzy ze swoimi spostrzeżeniami i sugestiami w ralizacji majsterkowania wędkarskiego Cytuj
wiesławek Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Szogunmasz racje poco tyle dyskutować lepiej zrobic tak jak ja zrobiłem z konserwacją kołowrotka w dziale zrób to sam http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=915 Cytuj
karpen Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam Serdecznie. To mój pierwszy post. Apropo propozycji działow, wg. mnie powinien być dział "Karpiarstwo" ... taka moja mała propozycja. Dość prężnie w Polsce rozwija sie ta odmiana wędkarstwa więc myślę ze dział byłby jak najbardziej wskazany Cytuj
maniek Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 odmiana wędkarstwa więc myślę ze dział byłby jak najbardziej wskazany Dlaczego sądzisz że to nowa odmiana wędkarstwa ,ja bym powiedział że to bardzo stara ,gruntówka jest w wędkarstwie od zarania.Sa tematy związane z karpiarstwem na forum ,możesz pisać ,zadawać pytania. Cytuj
karpen Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Dlaczego sądzisz że to nowa odmiana wędkarstwa Ja nic takiego nie napisałem Tylko zaproponowałem nowy dział Cytuj
tomik Napisano 22 Grudnia 2006 Napisano 22 Grudnia 2006 Liczę, że nowe kategorie "Testy" was zainteresują. po zapoznaniu się z opisem, wzorcem i regulaminem, jeżeli chcielibyście wyrazić swoje uwagi, opinie lub macie dodatkowe pytania zapraszam do dyskusji w tym temacie. Cytuj
MagnuM Napisano 22 Grudnia 2006 Napisano 22 Grudnia 2006 Ja napewno coś w najbliższym czasie postaram sie wrzucić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi