krisis Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 hehe, to co to za sklep wędkarski u nas w Zawierciu przez cały rok są, przecież podlodowcy nawet w zimie kupują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 No własnie to taki sklep, sezonowy! Powiedziała ze mieli ale nikt nie brał i sie po niszczyły i dlatego czekaja na sezon! Totalna porażka, ale cóz bede musiał gdzie indziej uderzyć za robaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 jakieś wieści z zalewu? dzisiaj trochę ludzi siedziało na rybach. waszym zdaniem gdyby sie teraz wybrać nad zalew połowić to gdzie siadać ? bliżej drogi czy od strony młynka? może się w końcu wybiorę i zastanawiam się gdzie sie zaczaić i na co spróbować połapać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 jakieś wieści z zalewu?dzisiaj trochę ludzi siedziało na rybach. waszym zdaniem gdyby sie teraz wybrać nad zalew połowić to gdzie siadać ? bliżej drogi czy od strony młynka? może się w końcu wybiorę i zastanawiam się gdzie sie zaczaić i na co spróbować połapać pzdr Ryba chodzi już na całym zalewem. Byłem ostatnio jak pogoda się zepsuła co lekko kropiło to totalne bezrybie, jako jedyny łapałem od czasu do czasu drobnicę. Znajomy był jak prażyło słońce, wynik ? około 10 wzdręg po 20-25 cm i 35 cm lin. Dziś wybieram się z kumplem, to wezme aparat i wszystkie rybeczki będę lądował w siatce, oczywiście panowie NO KILL Lepiej kupić gotową rybkę do smażenia w biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Siadło gdzieś koło 2 kg (3:30 godziny połowu), jako jedyni z kumplem mieliśmy brania, na baty 7 metrowe. Brała drobnica, zdarzyło się pare płotek, wzdręga i okoń w granicach 20-23 cm, a tak to maluchy 10 cm. Oczywiście dużą rolę odegrała zanęta, kumpel miał Trapera Sekret Płoć czarna i miał słabsze brania, ja miałem swój speciał i miałem lepsze brania. Ryba brała baardzo delikatnie, większość brań nie była sygnalizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 i powiedzcie czy się coś ruszyło ?? czy bierze karpik ?? czy wogóle coś połapaliście w tym roku ?? jeszcze tam nie byłem w tym roku czy warto się wybrać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Z tego co wiem to jeżeli ktoś coś połapał to raczej sporadycznie. Jeśli chodzi o jakieś pospolite ruszenie ze strony ryb to cieniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Z tego co ja wiem to sama drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 macie może namiar na skarbnika koła w łazach bo mam nieaktualne dane (nie ten facet) podobno w piątek ma być w klaudiuszu a trzeba by w koncu składki opłacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Skarbnik będzie w klaudiuszu w piątek od 17 do 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Skarbnik będzie w klaudiuszu w piątek od 17 do 19 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 i jeszcze z innej beczki. nie wiecie ile koło czy związek płaci rocznie za dzierżawę takiego zbiornika jak zalew ? ciekaw jestem jaki to rząd wielkości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Za darmo go dzierżawimy, lecz pod kilkoma warunkami, m. in. jesteśmy zobowiązani o regularnie oczyszczanie go ze śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Więc zabieramy swoje śmieci ze sobą i nie robimy wiochy koledzy...(miejscowi i przyjezdni) bardzo proszę!!! niech zalew nadal będzie czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam BIDA ...coraz więcej ludzi z łaz to cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 w sobote siedziałem na mitrędze. efekt 1 sumik nic wiecej nie brało -kulki , czerwone białe pinka kuku nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Dzisiaj były tam zawody z okazji dnia wędkarza też rewelacji nie było przeważała płoć 10-12 cm czołowe miejsca to 1200-1800 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Czołem wszystkim. Jak tam, są jakieś zmiany na zalewie z rybami? Jeszcze w tym roku tam nie byłem, ale w najbliższym czasie planuje tam wypad, wiec proszę o info jakąś życzliwą osobę po fachu Z góry dzięki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Zależy jak trafisz, niekiedy biorą karpie, a niekiedy płoć. Ogólnie w tym roku jest lepiej niż w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Na wpływie od strony Młynka trafia się jaź a bliżej szuwarów lin płoć ogólnie wszędzie karp od strony ulicy na głębszej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzisiaj same małe płoteczki, jak tak będą brały na 1 maja to będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzisiaj same małe płoteczki, jak tak będą brały na 1 maja to będzie ciekawie. 1 Maja napewno będzie ciekawie, bo zbiornik jest zamkniety z racji zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 dzis tez jest zamkniety bo tez sa zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witam, Czy był ktoś w długi wekend wędkować na Mitrędze i czy coś się działo ?? Bo byłem w niedziele 2 Maja z całą rodzinką na rekonesansie (spacerze) ale nie było żadnych wedkarzy od których mógłbym coś się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Jak byłem na kontroli z ojcem w niedzielę to znajomy miał 2 szczupaki takie po 55-60, 2 karasie i lina. Ja byłem w poniedziałek na spinning, ale zapomniałem przynęt i łapałem na jakąś potarganą gumę, więc efekt był jaki był. Aha, ojciec wczoraj zerwał ładnego karpiaa przy brzegu, akurat łowił w bardzo zarośniętym miejscu i na nie szczęście złamał mu się też podbierak Dzisiaj może coś ogarnę ze spinningiem to dam znać jak będą wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi