chuck Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Chciałbym zapytac szanownych kolegów jak to jest z czystością Mitręgi. Byłem tam dzis i zapach unosił się niezbyt przyjemny. Ma ktoś moze jakies informacje o badaniach tej wody, jesli takowe byly? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Z tego co wiem z wodą jest wszystko w porządku teraz akurat kwitną glony(sinice )i stąd ten zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martic Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Jeśli chodzi o siedzibę naszego koła to w tej chwili jest to Szkoła Podstawowa ( ośrodek Klaudiusz ) ul.Kościuszki na 1 piętrze. Tak dla informacji w kole zmienił się skarbnik i jakby ktoś chciał opłacić jeszcze składkę to proszę o info podam do niego bezpośrednie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chuck Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Znalazłem coś ciekawego: "(...) W wodzie wolnej od chemicznych zanieczyszczeń sinic nie ma. (...)" na stronie: http://www.poradnia.pl/choroby/choroby-zakazne/911-sinice-grozne-dla-ludzi-i-zwierzat Akapit "TEST CZYSTOŚCI" Aha, i w odpowiedzi na post BIDA, sinice to nie glony. Pozdrawiam kąpiących się tam ze swoimi małymi dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Ja napisałem tylko co słyszałem nad wodą od naszych (a w zasadzie) waszych władz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 ta woda zawsze w ciepłe dni, upały smierdziała ... z wiosny i jesieni jest lepiej, więc tylko wtedy tam się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Powiedzcie koledzy, czy coś sie dzieje na zbiorniku ?? chodzi mi o brania czy coś bierze ?? czy woda nie kwitnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Tak jak zawsze coś tam weźmie, ostatnio zaczęły brać linki i karasie. A wody ubyło sporo, nie wiem jak teraz po tych "intensywnych" opadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 jak tam wyglada sytuacja w Lazach? Warto sie tam wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 wybrać się zawsze warto a jak z tydzień podsypiesz ziarnem to i efekty będą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, Powiedzcie koledzy co tam słychać na zbiorniku ?? są jakieś brania ?? łapią coś wędkarze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Wędkarze łapią ale żeby były efekty to trzeba rybki nakarmić co nie zawsze daje 100% sukcesu. Znam kilka miejscówek nęconych łącznie z moją i jak są brania to na każdej są efekty, teraz ostatnio ucichło z braniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Witam , panowie nie wiecie kiedy zamykaja zalew w celu zarybienia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Najprędzej dowiesz się od skarbnika lub prezesa. Zadzwoń i powiedz, że chciałeś pomóc przy zarybianiu, na pewno się ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 hehe jasne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Najprędzej dowiesz się od skarbnika lub prezesa. Zadzwoń i powiedz, że chciałeś pomóc przy zarybianiu, na pewno się ucieszą ale mądra i elokwentna wypowiedź ale nikt takiej nie oczekiwał, kolega pytał kiedy, nie wiesz kiedy więc odpowiedź można uważać jako spam ... ja się dołączę do pytania, kiedy będzie zbiornik zarybiany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 ja się dołączę do pytania, kiedy będzie zbiornik zarybiany ?? Jak się dowiem od skarbnika lub prezesa to dam znać bo też jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Od 24.10 -zbiornik zamknięty z powodu zarybienia do 30-tego lub 31-ego czym zarybili nie mam pojęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Dzieki kolego , oby tylko nie tak jak w tamtym roku na dwa razy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Od 30 czyli sobota można już łowić. A czym zarybili to jest owiane tajemnicą nikt nic nie wie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 I co Seba idziemy?...czy do wiosny damy fory dziadkom?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Ja pozwolę napełnić im zamrażalki bo zima długa a przecież taki dziadek nie kupi rybki w sklepie:) Będę atakował na drapieżnika bo tydzień spokoju miały to możliwe że będą mniej ostrożne i znowu jakąś metrówkę wyciągnę Kilka jeszcze pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 no i co koledzy, z tego co słyszałem to nikt nie połowił przez te dwa dni po otwarciu zbiornika ?? nie brała ryba zarybieniowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Jak zwykle zostaną dla mnie na wiosne(żart),ale fakt zero brań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 1 Listopada 2010 Autor Share Napisano 1 Listopada 2010 No to dobra wiadomość, niech zostaną na wiosnę. A wiecie może już czym i ile zarybili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi