oI0 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Hmm no to trzeba zrobić listę chętnych : Trini oI0 który weekend nam pasuje ? czy ten co będzie 23 - 24 maja ? (wg. prognoz na ten weekend - sobota 20 stopni i przelotne deszcze pochmurnie , niedziela 20 stopni pochmurnie) Czy może 30 - 31 maja ? (wg. prognoz - sobota 17 stopni pochmurnie i deszcze , niedziela 18 stopni pochmurnie i deszcze :/ ) beznadziejnie nam się trafia :/ (źródło twojapogoda.pl) Na pewno bez ogonów ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Na pewno bez ogonów ? :> Nooooooooo!!! A może 6-7 czerwca? Więcej chętnych zbierzemy... Bo 30 maja są zawody baloniarskie w Legionowie i już obiecałam młodej, że pójdziemy... a 29 maja mam wesele szwagra, na którym muszę niestety być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Hmm a 24 maja ? , widzę że nic w planach nie masz więc może ten termin dobry, oczywiście o ile reszcie chętnych ( o ile będą ) termin będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Ale za tydzień, jeśli się nie znajdzie nikt chętny z samochodzikiem, to nie dam rady dotrzeć Tam nie ma żadnych autobusów ode mnie... Z resztą, za dużo sprzętu na targanie busem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Coś mało tych chętnych :/ . Jutro będę stanowisko te same albo +/- :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Dopisuję się ale ewentualnie na 6-7 czerwca, będę jechał od strony Nowego Dworu i mogę zabrać Trini. Ostrzegam tylko sumiennie że wiele miejsca na sprzęt nie będzie (będę miał jeszcze 2-3 osoby na pokładzie) choć zawsze kije można położyć na kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Tylko od Nowego Dworu będzie Ci nie po drodze... No dobra, to jeszcze zobaczymy, bo ja sprzętu mało nie mam 2 wędki krzesło i plecak, i sama malutka nie jestem, w każdym razie dzięki No i nie ukrywam, że 6-7 czerwca będzie mi bardziej na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Jak by co to nadłoże kawłek. Co do miejsca to tak jak mówię, nie wiem jeszcze w ile osób będziemy jechać ( nie wykluczone że na dwa samochody), ale jeżeli tylko 11 km od łowiska to jakoś się przetelepiemy. Miejsca trzeba zarezerwować minimum tydzień wcześniej to będziemy mieli swobodę wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 No to super! Miejsca to wiem, że trzeba dużo wcześniej - może nawet więcej niż tydzień Ustawiałabym się tam gdzie jest ta duża wiata na końcu, niezłe stanowiska, nawet jesiotry się trafiają. Poza tym, no własnie - miejscówka do imprezki czy posiedzenia, pogadania też dobra A i jakby miało padać, to jest gdzie uciec Więcej chętnych trzeba, haloo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sociu Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Z tego co obecnie wiem to możliwe że uda mi się także wyrwać 6-7 czerwca.Ale jak to student, nie wiem czy mi czegoś mi nie wrzucą w grafik no i ciekawe jak z pogodą.Napewno raczej bede z ogonem ,bo ogon ma sprawny samochod w przeciwieństwie do mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Przypomniałam sobie - że u mnie wchodzi w grę ino 6.06 7mego - to ja zasiadam w komisji wyborczej do Europarlamentu, więc siłą rzeczy - ni dyrydy - nie dam rady w niedzielę. To co - sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 niech będzie ;] No i jeszcze jedna informacja nieoficjalna jak na razie , mianowicie będziemy organizowali zapewne w terminie kolo 20.06 zawody na okoniu. tyle co mogę na chwile obecna powiedzieć, większe info już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 To wstępnie jesteśmy umówieni. Co do zawodów to mam narazie dość, dwa tygodnie z rzędu, najpierw spławikowe, następnie spiningowe i jedna wielka KICHA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 No dobra, zamieszczam mapę łowiska i ustalmy które pomosty rezerwujemy. http://www.okon.com.pl/mapa.htm Wpisujcie swoje propozycje i pod koniec tygodnia będziemy dzwonić żeby potem się nie okazało że będziemy rozrzuceni z powodu braku miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Hmmmmmm , póki co łowiłem tylko na stanowiskach 6 , 7, 8 powiem że wyniki zadowalające jeżeli chodzi o ilość brań , ale narybek sam do 2.5 kg więc zdam się na wasze sugestie co do miejsca. Przypominam że mówimy o 6 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 32, 33 - ja poproszę 33 To są stanowiska między którymi jest wiata, wiec jest gdzie zrobić imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Ej witajcie .A ja i mój wierny kamrat ROBCIO też możemy? Chętnie byśmy poznali na żywo kilku forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejwol029 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 sabat69 kumplu ty mój zapomniałeś o mnie przyłączam się do propozycji :lol:tylko 6-7 odpada mam komunie dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Przełóż>Widzisz jaka presja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 Zapraszamy oczywiście wszystkich chętnych. Co do miejsca to przy 8-9 też jest wiata. Ja mam złe wspomnienia z 34, cały dzień ani jednego skubnięcia, ale może teraz będzie lepiej. Ja rezerwuję przynajmniej 3 pomosty, a widzę że jest więcej chętnych więc może jednak ten koniec od ~30 do 40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 . Ja rezerwuję przynajmniej 3 pomosty, a widzę że jest więcej chętnych więc może jednak ten koniec od ~30 do 40? Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Tak daleko od baaarku ? :> , żartuje no niech będzie , ode mnie nie wiem czy ktoś dodatkowo będzie jechał więc jak na razie zarezerwujcie jedno miejsce dla mnie . Interesująco wygląda stanowisko 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 No to proponuję: 29; 31; 32 - Ja 30 - oI0 33 - Trini Chciałem tylko zauważyć że wiata jest tak bardziej jak stanowiska 37; 38. A bar zrobimy sobie na miejscu i nie trzeba będzie nigdzie chodzić ps. oI0, stanowiska rezerwujemy samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 30 zajęte już , dopiero wolne 35 , 36 . więc zarezerwowałem 35, chyba że ktoś z nas już zajął 30 na zapas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Co??? 30 już zarezerwowane na 06.06??? Normalnie nie chce mi się wieżyć!!! To może się przesuniemy od 35 do 40? tylko że tam już płytko się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi