Skocz do zawartości
Dragon

Znalezione w sieci

BobekSTW

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 527
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Napisano

Mularczyk przekazał TK jedynie część informacji na temat sędziów, ukrywając pozostałe - to jest fakt. Na pytanie Stępnia przyznał, że znał te informacje, niemniej nie potrafił wydusić z siebie, dlaczego je zataił. Oczywiście można wbrew logice uważać, że tym zachowaniem nie wprowadził nikogo w błąd...

Napisano
Oczywiście można wbrew logice uważać, że tym zachowaniem nie wprowadził nikogo w błąd...

więc czemu nie poniósł konsekwencji :?:

Napisano

Wierzycie w to? Ja myślę, że to brednie, albo co najmniej kaczka dziennikarska. A co do tego "Rekordu Świata w sumowatych", to przecież nawet w Polsce złowili większego, że o Hiszpanii, czy Włoszech nie wspomnę :wink:

Napisano
pewnie chodziło o ten konkretny gatunek

Raczej nie o konkretny gatunek :wink:

Cyt. "Jej wymiary to 180 cm długości i 73 kg wagi - z pewnością rekord świata jeśli idzie o rodzinę sumowatych".

A na zdjęciu dali zębacza- rybę słonowodną, popularną np. w Norwegii. To trochę kawałek od Gandesu :mrgreen:

Napisano

Ja też myślę że to o tym sumie ludojadzie to jakaś "ściema"coś mi sie w to nie chce wierzyć.

"Jej wymiary to 180 cm długości i 73 kg wagi - z pewnością rekord świata jeśli idzie o rodzinę sumowatych".
i to jest dowód że ten kto to pisał nie wiele słyszał o rekordach w rodzinie sumowatych. KLIKNIJ
Napisano
A co powiecie o takiej rybie:

Gigantyczna ryba z głębin

Wstęgor Królewski :mrgreen: ten to jakiś osesek, bo dorastają one do 8-10 metrów :!:

Najdłuższe ryby kostnoszkieletowe :idea:

• 4 weeks later...
Napisano
:lol: HEHE ....Niedawno pisali o Sumie Ludojadzie,teraz o Węgorzu atakującym ludzi....za niedługo napiszą pewnie o okoniu pożerającym bydło :lol::lol::lol: kurcze czego to ludzie nie wymyślą!!
  • 4 weeks later...
Napisano
Jak było to sory.

Super mocna i mała wędka, w zestawie haczyki 10/0 i żyłka 0,06 - to taki mój komentarz :mrgreen:

http://www.allegro.pl/item512402496_rewelacja_kieszonkowa_wedka_kolowrotek_v1.html

Mnie to rozwaliło :lol:

Sory ale ja w tym nie widzę nic śmiesznego.

I nie haki nr 10/0,tylko zestaw 60 haków w 10 rozmiarach

Natomiast o żyłce napisano tylko że 20m nie napisano rozmiaru.

Wędeczka pewnie nada sie do łowienia spod lodu.

Napisano

Powinien być jeszcze w zestawie magnesik do zamocowania na końcu żyłki aby zabawkowe rybki łowić :mrgreen: .

Zabawka :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.