Skocz do zawartości
tokarex pontony

Zasiadka karpiowa - dolnoślązaków.

dudi

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 599
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Czyli Panowie lista przedstawia się następująco:

1.kamionki

2.slowik

3.dziku

4.bartek1395

5.dudi(na nocki)

6.gleam ??

Ja będę sam,bez kolesia.Więc jest Nas sześciu,także z miejscem nie powinno być problemu.

Napisano

Panowie to może ja też coś kupię, bo to nie wypada tak bez niczego. Jakaś kiełbasa ? Coś innego ? Piszcie, jestem do dyspozycji :wink: Może coś z wędkarskich rzeczy? Jutro jadę do Krokodyla to jak coś potrzebujecie to piszcie/dzwońcie.

Napisano

Generalnie grille będą dwa, kiełbasa jak najbardziej,ale z ustaleń wyszło,że "każdy coś weźmie" więc tutaj pełna dowolność :smile:

bo to nie wypada tak bez niczego.

Spokojnie,najważniejsze towarzystwo.Nic się nie przejmuj.

Napisano

Chłopaki jeszcze siedzą pewnie że się nie odzywają :D:D

Ale ogólnie szału nie było ... ale lepiej poczekajmy na relację tych co byli od początku do końca :)

Napisano

witam,

ze swojej strony chciałem bardzo podziękować za wspólne wędkowanie, mile spędzony czas, trochę humoru i wędkarskich pogawędek..

dodatkowo Słowikowi za przygotowanie miejscówki dla tylu łowiących, co kosztowało sporo czasu i kąpieli błotno-wodnych (i zaowocowało u niego przeziębieniem :))

Napisano

Ja również dziękuję za wspólnie spędzony czas i wymianę doświadczeń tym bardziej że była to moja pierwsza zasiadka haczykowców :wink: Mam nadzieję, że w przyszłym roku również się spotkamy.

Napisano

fajna relacja, miałem cichą nadzieję, że w niedzielne popołudnie wyhaczycie jeszcze coś okazałego..

pozdrowienia i do następnego..

Napisano

Nadzieje jak zwykle sa przed zasiadka,ale jak sie okazuje nie pierwszy raz,Odra uczy pokory.

Jedno sie sprawdza ze zawsze pierwsza porzadna rybke lapie (nowy) dziku. :shock:

Graty Darek,a dla Bartka :evil:

Wiadomo ze jak ryba nie wspolpracuje to troche jestesmy rozczarowani,ale najwazniejsze w tych zasiadkach jest samo spotkanie,pogawedki,wymiana doswiadczen lub nauka.

Zaluje tylko ze nie moglem w tym uczestniczyc. :sad: Mam nadzieje ze w przyszlym sezonie uda mi sie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.