bartek1395 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 dudi, wszystko zależy od uciągu, może być tak, że nawet 150 nie starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Czyli Panowie lista przedstawia się następująco: 1.kamionki 2.slowik 3.dziku 4.bartek1395 5.dudi(na nocki) 6.gleam ?? Ja będę sam,bez kolesia.Więc jest Nas sześciu,także z miejscem nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 1.kamionki 2.slowik 3.dziku 4.bartek1395 5.dudi(na nocki) 6.gleam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Pozostalo mi zyczyc Wam oby jak najwiecej rybek znalazlo sie na macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Witam Mam pytanko, czy weźmie ktoś grilla .Kaszane-czka juz zamówiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Ja wezmę,co prawda mały,ale jakoś damy radę.Może jeszcze ktoś weźmie?Węgiel też jakiś wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Kaszane-czka juz zamówiona. Czyli jednak będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 witam, grill + węgiel po mojej stronie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Panowie to może ja też coś kupię, bo to nie wypada tak bez niczego. Jakaś kiełbasa ? Coś innego ? Piszcie, jestem do dyspozycji Może coś z wędkarskich rzeczy? Jutro jadę do Krokodyla to jak coś potrzebujecie to piszcie/dzwońcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 bartek, w krokodylu wszystko wykupione, dziś tam był slowik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Szkoda, że nie wiedziałem. Nie musiałbym jechać jutro, bo jadę tam aż godzinę tramwajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Generalnie grille będą dwa, kiełbasa jak najbardziej,ale z ustaleń wyszło,że "każdy coś weźmie" więc tutaj pełna dowolność bo to nie wypada tak bez niczego. Spokojnie,najważniejsze towarzystwo.Nic się nie przejmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Ja już się pakuję Ok 15-tej będę na łowisku. Jak coś to jestem pod tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 No ponowie juz wypoczeliscie to czekamy na relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Chłopaki jeszcze siedzą pewnie że się nie odzywają :D Ale ogólnie szału nie było ... ale lepiej poczekajmy na relację tych co byli od początku do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 witam, ze swojej strony chciałem bardzo podziękować za wspólne wędkowanie, mile spędzony czas, trochę humoru i wędkarskich pogawędek.. dodatkowo Słowikowi za przygotowanie miejscówki dla tylu łowiących, co kosztowało sporo czasu i kąpieli błotno-wodnych (i zaowocowało u niego przeziębieniem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Również dołączam się do podziękowań za wspólną zasiadkę. Jeżeli chodzi o relację to mam faworyta do jej napisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Pewnie słowik zrzuci na Bartka :)hehe Ja również dziękuje za przyjęcie na jedną nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Pewnie słowik zrzuci na Bartka Coś napiszę jak znajdę chwilkę. Puki co to jestem trochę zabiegany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Jeżeli chodzi o relację to mam faworyta do jej napisania Ciekawe kogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Ciekawe kogo ? Kogoś kto był od początku do końca i widział wszystko,no i połowił oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Ja również dziękuję za wspólnie spędzony czas i wymianę doświadczeń tym bardziej że była to moja pierwsza zasiadka haczykowców Mam nadzieję, że w przyszłym roku również się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 fajna relacja, miałem cichą nadzieję, że w niedzielne popołudnie wyhaczycie jeszcze coś okazałego.. pozdrowienia i do następnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 miałem cichą nadzieję Każdy ją miał A Ty się tak nie rozpędzaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Nadzieje jak zwykle sa przed zasiadka,ale jak sie okazuje nie pierwszy raz,Odra uczy pokory. Jedno sie sprawdza ze zawsze pierwsza porzadna rybke lapie (nowy) dziku. Graty Darek,a dla Bartka Wiadomo ze jak ryba nie wspolpracuje to troche jestesmy rozczarowani,ale najwazniejsze w tych zasiadkach jest samo spotkanie,pogawedki,wymiana doswiadczen lub nauka. Zaluje tylko ze nie moglem w tym uczestniczyc. Mam nadzieje ze w przyszlym sezonie uda mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.