maniek Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 maniek napisał/a: haki 1 Jakieś konkretne, bo u mnie z zakupami raczej ciężko z wyborem Sie tym nie trap ,nie kupuj a ciężarków u mnie tyle ze na lata starczy ,chyba ze leszcza chcesz pomęczyć to co innego ,tu potrzeba koszyk 50-60 wystarczy bo na Odrze niżówka.
tomek1 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Mają, mają - gardłowe - Panie Junior Admin A co Ty mu chcesz do gardła wkładać Powodzenia na zasiadce
madi Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Mirku, Mańku... no przeżywam, a co Zobaczę co tam w wędkarskim jeszcze wyhaczę. A co do koszyków leszczowych to kwadraciaki jakieś, trójkątne ? Bo kurcze nie wiem jak ta Oderka ciągnie. A co Ty mu chcesz do gardła wkładać A już byś chciał wiedzieć Powodzenia na zasiadce "Nie dziękuję"
maniek Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 A co do koszyków leszczowych to kwadraciaki jakieś, trójkątneLepsze są kwadraciaki ,longi znaczy sie dłuższe ,ale jak nie ma to nie szkodzi.
madi Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Dzięki Ci wielkie Maniuś Choroba nie mam czasu żeby się ogarnąć i wszystko zaplanować jak należy, to spotkanie to będzie totalnym spontan w moim wydaniu Więc jak czegoś zapomnę, wybaczcie.
reniek47 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Dzięki za miłe przyjęcie Wezmę grila i węgiel.Czekam na dalsze informacje. Poprzez pw podam bliższe namiary do siebie
dudi Napisano 22 Września 2009 Autor Napisano 22 Września 2009 Ok wróciłem. Na 90 % wezme ponton - tą lepszą barkę kolega mówił że pewnie pożyczy - tzn jeśli konieczne a jak nie to wezmiemy starego "ruska". Wezmę jeszcze kuchenke z palnikiem. Ja jestem + 1 z kolega Marcinem - kolega Lukasz nie wiadomo czy da rade. Aha - stawiamy jakiegos markera ? markery ?
jaceen Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam! Czy można w tamtych miejscówkach za drapieżnikiem pomyszkować? Chętnie bym wdepnął na chwilę poznać tak zacne grono i wytargać z Wami kufel za ucho
maniek Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Więc jak czegoś zapomnę, wybaczcie.Spoko ,nic sie nie martw .Wezmę grila i węgiel.Czekam na dalsze informacje. Jutro postaram sie wam wrzucić mapkiWitam! Czy można w tamtych miejscówkach za drapieżnikiem pomyszkować? Chętnie bym wdepnął na chwilę poznać tak zacne grono i wytargać z Wami kufel za uchoNo jasne zapraszamy ,a miejsca z drapieżnikami tam sporo.Na 90 % wezme ponton - tą lepszą barkę kolega mówił że pewnie pożyczy Dudi przyda sie na pewno ,może trzeba bedzie nawet z wywózki podać zestaw .Aha - stawiamy jakiegos markera ? markery ?Raczej nie potrzeba.
Miro1956 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 maniek, to o ktorej konkretnie zbiorka? czy tez spotykamy sie kolo ciebie?
madi Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Witam! Czy można w tamtych miejscówkach za drapieżnikiem pomyszkować? Chętnie bym wdepnął na chwilę poznać tak zacne grono i wytargać z Wami kufel za ucho No super, że będziesz jaceen bo coś czuję, że będę za Tobą łaziła razem ze spinem Jutro postaram sie wam wrzucić mapki No to gra. Byle bym wiedziała "gdzie" do piątku do południa.
maniek Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 maniek, to o ktorej konkretnie zbiorka?Co do godziny to jak każdemu pasuje ,ja powinienem byc już o 15 .Miro1956, jak mi transport nawali to podjedziesz do mnie ?.A zaczynamy 25-09 do 27-09.
Miro1956 Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 maniek, mi pasuje u ciebie bo jeszcze nie trafie prawdopodobnie wyrobie sie do 15godz bo musze w piatek rano popracowac do 13godz.
jaceen Napisano 22 Września 2009 Napisano 22 Września 2009 Może maniek, da parę wskazówek jak sandacza "zaliczyć" w tym roku. Ja poświęciłem ostatnio trzy dni po 4godz. i nawet pstryknięcia. Przy okazji zobaczę ile kg kulek potrzeba żeby powalczyć z 20-ką. No super, że będziesz jaceen bo coś czuję, że będę za Tobą łaziła razem ze spinem Cała Ty czyli "Łazęga rzeczna" Poproszę też o mapkę, może przedłużę dzień bez samochodu i dotrę rowerykiem jak nie będzie daleko.
madi Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Przy okazji zobaczę ile kg kulek potrzeba żeby powalczyć z 20-ką. Przypuszczam, że chyba sami byśmy tego nie przejedli Cała Ty czyli "Łazęga rzeczna" Ano Tak na marginesie, to w razie "W" będziemy na telefonie, a jeszcze w razie większego "W" to czy któryś z miłych Panów wyszedł by do drogi jakbym ew. się teges
dudi Napisano 23 Września 2009 Autor Napisano 23 Września 2009 Przypuszczam, że chyba sami byśmy tego nie przejedli :lol: A i tu mogłabyś się zdziwić Ja najprawdopodobniej będe około 18 niestety ... Postaram się albo wcześniej wyrobić ja albo kolega żeby ponton napompować.
maniek Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Witam Byłem dopiero dziś na wizja lokalnej miejscówek ,jest 3 główki do obstawienia na każdej główce może spokojnie wędkować 2-3 osoby główki są oddalone od siebie 15-20m ,dojście z drogi polnej ok 30-40m główki są kamieniste ,wiec tripody rod-pody wskazane ,miejsce na obóz jest zarośnięte [nie stety] ale to nie problem ,problem to że miejscówki są ogólno-dostepne i będzie trudno zająć wszystkie jak będzie nas np.2 osoby.Wieści od miejscowych ,złowiono dwa sumy [na dniach] 0,90m i ok 1,50m obydwa z trola ,padł też sandacz ok 5-6kg na żywczyka ,leszcze skubią słabo[ale chłopaki nie wiedzą jak je łowić] ,o karpiach i amurach nie pytałem [celowo]ale widziałem postawioną bojke . PS miejsce wrocławiakom znane wiec nie będzie trudno wam trafić ,mimo to mapkę wyślę wieczorem ,zamiejscowym wyśle z trasa dojazdową mirek podjedzie do mnie zostanie nam ciocia Madi ale tu nie przewiduje komplikacji . Nie pisze ogólnie o miejscu przed zasiadką ,aby uniknąć komplikacji ,wszak czyta nas sporo osób z innych for dowiedzą sie po zasiadce lub w trakcie . W razie komplikacji ze znalezieniem sie nad wodą ,wszak mamy zapowiedzi nowych zlotowiczów ,proszę o podanie na PW nr tel. odpisze i podam własny . W razie wątpliwosci pytajcie do piątku ok12-13.
Miro1956 Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 dudi, ja mam dwie pompki jedna doza dwustronna chyba 5l a druga elektrycznaq z akumulatorem bardzo wydajna,jak chcesz to zapakuje do auta ?moge tez wziac ponto 360cm.
madi Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 A i tu mogłabyś się zdziwić dudi ja może wyglądam, ale żołąda to mam jakiegoś małego zostanie nam ciocia Madi ale tu nie przewiduje komplikacji . Kurna jaki pozytywny odzew Mnie ino mapkę, a w razie W to będę tarabanić na fona Raczej większość zainteresowanych ma mój numer fona, reszta chętnych (bez anonsów matrymonialnych) - wszystko na priv.
dudi Napisano 23 Września 2009 Autor Napisano 23 Września 2009 Miro1956, nad pontonem pomyslimy - zobacze jutro jaki bede miał.
Miro1956 Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 dudi, i tak wezme,najwyzej zostanie w aucie.a jak bedziemy wedkowac na roznych glowkach to moze bede go uzywal.
Miro1956 Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 maniek, miejscowka wyglada obiecujaco no i dobry dojazd i pewnie karpion bedzie chcial wspolpracowac a jak nie to go zmusimy
maniek Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Mapki wysłane ,jak kogoś ominąłem przez przypadek to pisać .Dobrze by było jak by sie każdy z deklarował kiedy i o której będzie co bym wiedział co robić na miejscu.
kamionki Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 W szoku jestem wczoraj tam bylem posiedziec.To ja postaram sie dojechac w sobote nad ranem. Gdybym skonczyl prace nieco wczesniej to bylaby szansa,ze zawiatam juz w piatek. Tylko te braki sprzetowe
jaceen Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Jak wcześniej pisałem, to właśnie te okolice przez 3dni męczyłem i zero! Może teraz coś się ruszy. Ja zaglądnę ze spinem w piątek po 15-ej i w sobotę rano. Ładuję baterie na foto tych dwucyfrówek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.