_barti_ Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Maniek, u Was tam chociaż są jedno cyfrowe?
madi Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Mapkę mam, drogę znam, nie będzie problemu. Będę w sobotę, mam nadzieję, że jak najszybciej. Jedno mnie tylko martwi czy dacie sobie radę ten jeden dzień bez cioci Madzi
dudi Napisano 24 Września 2009 Autor Napisano 24 Września 2009 Jedno mnie tylko martwi czy dacie sobie radę ten jeden dzień bez cioci Madzi :lol: Może być ciężko - ale postaramy się jakoś to wytrzymać Czy wiadomo kto będzie na tyle wczesnie żeby zając te 3 głowki ?
kamionki Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Ja będę w sobotę przed switem(ja plus kolega).Jeżeli zaistnieje problem z miejscem siądziemy gdzies z boku.Myslę,że znajdziemy jakieś miejsce. Mam jeszcze nadzieję,że dam radę dolączyć w piątek wieczorem,ale z tym może byc problem.
dudi Napisano 25 Września 2009 Autor Napisano 25 Września 2009 Noce zimne 5 st Celsjusza ! - ubrać się ciepło Albo wziąć coś na rozgrzanie A ciekawi mnie tak wysokie cisnienie 1025 hPa - no ale zobaczymy
reniek47 Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Byłem od godz.15-tej do 16-tej i nikogo nie spotkałem.Będę ponownie przed 18-tą.Niestety nie mam z nikim kontaktu telefonicznego
jaceen Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Jak szedłem z wędeczką, to jedna główka już się szykowała na łowy. Jak wracałem to już było ciemno i trzy stanowiska były juz gotowe. Ja wczoraj miałem udany dzień http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=138179#138179 Może rano dam radę jeszcze raz odwiedzić karpiarzy.
madi Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Ja niestety nie dojechałam, dzieciak mi się pochorował, całą nockę miałam na nogach Dziś i mnie coś bierze. Wczoraj rozmawiałam z Mańkiem, ryby dopisały - piękne były Czekamy więc cierpliwie na powrót chłopaków z zasiadki i fotorelację jaką nam przygotują w odpowiednim temacie.
_barti_ Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Czyli dwucyfrówki może jakieś . Czekam na relację, bardzo mnie interesuje ta zasiadka.
maniek Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Wpierw chce wszystkich zlotowiczów przeprosić małym zamieszaniem z braku kontaktu tel. i małym opóźnieniem rozpoczęcia zasiadki , ale głównie to chce podziękować wszystkim ,przybyłym uczestnikom za miłą atmosferę i wspólne wędkowanie i biwakowanie . Opis zlotu wstawię jutro .
madi Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Opis zlotu wstawię jutro . Trzymam za słowo Pewnie spotkanie było udane, choroba gul mi skacze niesamowicie, a jeszcze jak zobaczę fotki to mnie chyba trafi Jak ja żałuję, że takie plany pokrzyżował mi jakiś debilny bakcyl i nie mogłam się z Wami spotkać. Jeszcze będzie okazja.
reniek47 Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Wszystkim uczestnikom zasiadki serdeczne podziękowania za miłe i sympatyczne przyjęcie do swego grona "debiutanta " Mańkowi i Mirkowi za cenne wskazówki do przygotowania sprzętu i zanęty karpiowej.Dudiemu za zdradzenie swoich niektórych miejscówek karpiowych.Maćkowi i jego koledze za przyjemne,wspólne wędkowanie na jednym stanowisku.Spędzone trzy dni były super!
dudi Napisano 28 Września 2009 Autor Napisano 28 Września 2009 Ja również dziękuje za spotkanie Dudiemu za zdradzenie swoich niektórych miejscówek karpiowych mam nadzieje że za dużo nie pozdradzałem : Jesli tak to nie zdradzaj ich dalej ) Teraz tylko szykować następny wypad Ale to już pewnie na wiosnę i jak już wstępnie ustaliliśmy może na jakąs stałą wodę.
kamionki Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Ja również dziękuję za spotkanie.Mam nadzieję,że nie zostałem najgorzej zapamiętany Maćkowi i jego koledze Marcinom-dwóm Kilka fotek wstawie wieczorem lub jutro.
Miro1956 Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 I tez ja dziekuje wszystkim za fajny zlocik zwlaszcza wieczorne pogawedki przy grylureniek47, skrzydelka byly przedniej jakosci i nawet przypalone smakowaly.dudi, za pyszne frankfurterki,tylko czemu tak malo a Mankowi za babcine ogorki a zwlaszcza za pilnowanie w nocy moich wedek i ze z takim poswieceniem nie baczac na rose wyskakiwal z namiotu w skarpetkach do kazdego mojego brania Mimo ze ryba za bardzo nie chciala wspolpracowac to zlocik uwazam za udany.Pozdrawiam takze Kamionki i jego kolege Marcina:lol: a madi, powinna dostac zolta kartke ale zostala usprawiedliwiona moze tylko zalowac ze ja taka uczta ominela :grin:Gratulacje dla Marcina za pieknego AMORKA,farciarz
madi Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 madi, powinna dostac zolta kartke ale zostala usprawiedliwiona Jaką żółtą kartkę, za takie przewinienie to powinnam dostać co najmniej "krawat", a nawet bana. Kurcze tomik, szefie nie czytaj tego nie no tak poważnie to usprawiedliwienie wynika z grypy żołądkowej mojego dziecka, która to perfidnie postawiła mnie na nogi od nocy do świtu Teraz ja zdycham Gratulacje dla Marcina za pieknego AMORKA,farciarz A gdzie foto Żałuję okropnie, zwłaszcza skrzydełek z grilla, fraknfurterek i tych Mańkowo - Babcinych ogórasów Panowie fotki proszę
Gość Tench Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 @Madi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3cce0030f79e7d5f4.html Przypadkowo wpadłem na zdjęcia amura. Mam nadzieje, że Pan Maniek sie nie obrazi;)
maniek Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Tench, Obrazić sie nie obrazi ale ,ale nie zdradzaj za wcześnie . Dopiero obrobiłem fotki i mogę wstawić tekst .
Gość Tench Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Niestety edytować posta już nie mogę, ale oczywiście może to zrobić to mod czy też admin. Gratuluje zasiadki i pozdrawiam.
galuch Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 no no ładnie się zaczyna czekamy na reszte !
maniek Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Tu opisujemy zloty i spotkania dolnośląskie http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5689&start=15
galuch Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Tylko pozazdrościć. Gratuluję udanego spotkania no i oczywiście rybek Ps. Ten leszcz Dudiego miał wysypkę tarłową???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.