Skocz do zawartości
Dragon

Zasiadka karpiowa - dolnoślązaków.

dudi

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 599
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Mapkę mam, drogę znam, nie będzie problemu.

Będę w sobotę, mam nadzieję, że jak najszybciej.

Jedno mnie tylko martwi :roll: czy dacie sobie radę ten jeden dzień bez cioci Madzi :?::lol::lol:

Napisano
Jedno mnie tylko martwi :roll: czy dacie sobie radę ten jeden dzień bez cioci Madzi :?::lol: :lol:

Może być ciężko - ale postaramy się jakoś to wytrzymać :)

Czy wiadomo kto będzie na tyle wczesnie żeby zając te 3 głowki ?

Napisano

Ja będę w sobotę przed switem(ja plus kolega).Jeżeli zaistnieje problem z miejscem siądziemy gdzies z boku.Myslę,że znajdziemy jakieś miejsce.

Mam jeszcze nadzieję,że dam radę dolączyć w piątek wieczorem,ale z tym może byc problem.

Napisano

Noce zimne 5 st Celsjusza ! - ubrać się ciepło :)

Albo wziąć coś na rozgrzanie ;)

A ciekawi mnie tak wysokie cisnienie 1025 hPa - no ale zobaczymy :)

Napisano

Byłem od godz.15-tej do 16-tej i nikogo nie spotkałem.Będę ponownie przed 18-tą.Niestety nie mam z nikim kontaktu telefonicznego :cry:

Napisano

Ja niestety nie dojechałam, dzieciak mi się pochorował, całą nockę miałam na nogach :???:

Dziś i mnie coś bierze.

Wczoraj rozmawiałam z Mańkiem, ryby dopisały - piękne były :grin:

Czekamy więc cierpliwie na powrót chłopaków z zasiadki i fotorelację jaką nam przygotują w odpowiednim temacie.

Napisano

Wpierw chce wszystkich zlotowiczów przeprosić małym zamieszaniem z braku kontaktu tel. i małym opóźnieniem rozpoczęcia zasiadki , :oops: ale głównie to chce podziękować wszystkim ,przybyłym uczestnikom za miłą atmosferę i wspólne wędkowanie i biwakowanie . :wink: Opis zlotu wstawię jutro .

Napisano
Opis zlotu wstawię jutro .

Trzymam za słowo :wink:

Pewnie spotkanie było udane, choroba gul mi skacze niesamowicie, a jeszcze jak zobaczę fotki to mnie chyba trafi :sad:

Jak ja żałuję, że takie plany pokrzyżował mi jakiś debilny bakcyl i nie mogłam się z Wami spotkać. Jeszcze będzie okazja.

Napisano

Wszystkim uczestnikom zasiadki serdeczne podziękowania za miłe i sympatyczne przyjęcie do swego grona "debiutanta " :oops: Mańkowi i Mirkowi za cenne wskazówki do przygotowania sprzętu i zanęty karpiowej.Dudiemu za zdradzenie swoich niektórych miejscówek karpiowych.Maćkowi i jego koledze za przyjemne,wspólne wędkowanie na jednym stanowisku.Spędzone trzy dni były super! :lol:

Napisano

Ja również dziękuje za spotkanie :)

Dudiemu za zdradzenie swoich niektórych miejscówek karpiowych

mam nadzieje że za dużo nie pozdradzałem : :grin: Jesli tak to nie zdradzaj ich dalej :))

Teraz tylko szykować następny wypad :) Ale to już pewnie na wiosnę i jak już wstępnie ustaliliśmy może na jakąs stałą wodę.

Napisano

Ja również dziękuję za spotkanie.Mam nadzieję,że nie zostałem najgorzej zapamiętany :wink:

Maćkowi i jego koledze

Marcinom-dwóm :wink:

Kilka fotek wstawie wieczorem lub jutro.

Napisano

I tez ja dziekuje wszystkim za fajny zlocik zwlaszcza wieczorne pogawedki przy grylureniek47, skrzydelka byly przedniej jakosci i nawet przypalone smakowaly.dudi, za pyszne frankfurterki,tylko czemu tak malo :lol: a Mankowi za babcine ogorki a zwlaszcza za pilnowanie w nocy moich wedek i ze z takim poswieceniem nie baczac na rose wyskakiwal z namiotu w skarpetkach do kazdego mojego brania :lol::lol: Mimo ze ryba za bardzo nie chciala wspolpracowac to zlocik uwazam za udany.Pozdrawiam takze Kamionki i jego kolege Marcina:lol: a madi, powinna dostac zolta kartke ale zostala usprawiedliwiona :wink: moze tylko zalowac ze ja taka uczta ominela :grin:Gratulacje dla Marcina za pieknego AMORKA,farciarz :shock:

Napisano
madi, powinna dostac zolta kartke ale zostala usprawiedliwiona :wink:

Jaką żółtą kartkę, za takie przewinienie to powinnam dostać co najmniej "krawat", a nawet bana. Kurcze tomik, szefie nie czytaj tego :oops::razz:

nie no tak poważnie to usprawiedliwienie wynika z grypy żołądkowej mojego dziecka, która to perfidnie postawiła mnie na nogi od nocy do świtu :???: Teraz ja zdycham :evil:

Gratulacje dla Marcina za pieknego AMORKA,farciarz :shock:

A gdzie foto :?::?::!:

Żałuję okropnie, zwłaszcza skrzydełek z grilla, fraknfurterek i tych Mańkowo - Babcinych ogórasów :wink:

Panowie fotki proszę :mrgreen:

Napisano

Niestety edytować posta już nie mogę, ale oczywiście może to zrobić to mod czy też admin.

Gratuluje zasiadki i pozdrawiam.

Napisano

Tylko pozazdrościć. Gratuluję udanego spotkania no i oczywiście rybek :wink:

Ps. Ten leszcz Dudiego miał wysypkę tarłową??? :shock:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.