DAWID Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Wezme rozmiar XL, kolor czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzess Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. ramzess - rozmiar L - kolor zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Przypominam o przesyłaniu do mnie adresów dostawy za pomocą PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 A ja dodam, że następna okazja na taki polar zapewne nie prędko się trafi, więc gorąco zachęcam do sprawienia sobie takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 Dzięki uprzejmości Kocura (najpierw zgodził się na eksperyment kolorystyczny na swoim polarze a potem na to, żeby jego polar nie był unikatem ) mogę wam zaprezentować trzecią i ostatnią wersję kolorystyczną polara, jaką można zamówić. Producent zdobył kolor z poza standardowego katalogu i jest on w tej chwili dla nas dostępny. Zdjęcie nie do końca oddaje odcień (w rzeczywistości jest nieco bardziej "zielony"), ale daje jakiś pogląd na sprawę. Proszę osoby, które wybrały do tej pory kolor zielony o uzupełnienie listy o informację "jasny" lub "ciemny". Podobną informację powinny również od tej pory zawierać nowe zamówienia na zielone polary Haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Cieszy się że może być użyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Eeee no ładny.... polar znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 To ja poproszę ciemny zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony ciemny 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. ramzess - rozmiar L - kolor zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzess Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony ciemny 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. ramzess - rozmiar L - kolor zielony ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Doszedłem do wniosku, ze to bedzie wielka pamiatka wędkarska dla mnie i pamiec o was i o portalu i jednego chce zprezetowac Wiec ja poprosze 2 polary kolor jasna zielen, rozmiary M i M. Podziekowal 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony ciemny 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. ramzess - rozmiar L - kolor zielony ciemny 12. jaross - rozmiar M i M - kolory 2x jasna zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 po obejrzeniu fotek nowego koloru doszedłem do wniosku, że jeden czarny mi wystarczy... więc tomku jeżeli idzie jeszcze zmienić to poproszę zgniłą zieleń. 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, ciemny zielony 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony ciemny 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. ramzess - rozmiar L - kolor zielony ciemny 12. jaross - rozmiar M i M - kolory 2x jasna zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2010 więc tomku jeżeli idzie jeszcze zmienić to poproszę zgniłą zieleń. Do 31 stycznia można wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzess Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, ciemny zielony 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony ciemny 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. jaross - rozmiar M i M - kolory 2x jasna zielen Niestety musze zrezygnować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 tomek1, polarek doszedł i jest super wielkie dzięki za duży wkład i zaangażowanie w mój polar w kolorze ciemnej zieleni W sumie teraz cieszę się że wybrałem 2 polary w różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2010 tomek1, polarek doszedł i jest super Cieszę się Tym sposobem pierwsza akcja "polary Haczyk.pl" została zakończona Przypominam, że drugi (i ostatni w najbliższym czasie) etap trwa. Zgłoszenia tylko do 31 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Jeszcze kilka osób nie przesłało do mnie adresu dostawy, proszę o uzupełnienie. Pozostał ostatni tydzień zbierania zgłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Pieniazki juz wysylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Pieniazki juz wysylac Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Poszedł dzisiaj moj przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Mój też już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 Poszedł dzisiaj moj przelew Mój też już poszedł Ok., na koniec miesiąca przeanalizujemy wpłaty i adresy i ewentualnie napiszę kto jeszcze z czymś zalega To już ostatnie dni "akcji polary". Następna nastąpi nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Witam! Zamawiam dwie sztuki polarów w rozmiarach: M i L obydwa w kolorze czarnym. 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, ciemny zielony 3. Dawid - rozmiar XL, czarny 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony ciemny 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny 10.Tomek1988 - rozmiar XXXL - kolor czarny 11. jaross - rozmiar M i M - kolory 2x jasna zielen 12. tommi - rozmiar M i L - w kolorze czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2010 Jutro ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń Według moich "obliczeń" brakuje mi adresów dostawy od kolegów Slowik i tommi Proszę o przesłanie adresów do mnie, za pomocą PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi