tomasson55 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 wtrace sie w ten temat , siedzialem caly tamemten sezon na kanale ( tamten sezon w moich okolicach oglonie byl slaby) i sa naoprawde piekne sztuki tam ja no okoń na 37 cm karas na 1.5 kg uwazam ze lowisko jest dobre jest tam do gora 3 m glebokosci ogolonie to kaminie bo jest to zrobione pd barki. ostatnio zlowililfacet suma na 180cm wiec z gory polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasson55 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 jesli ktos nie wierzy mam fotki wymienionych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Czemu mielibyśmy Ci kolego nie wierzyć. Ale fotki możesz wrzucić, ja bym sobie zobaczył Ostatnio miałem jechać na kanał, ale nie wypaliło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasson55 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 okonik i karaś, karas niestety w siatce nie mam innego zdjecia chyba i leszczyk bo jest ich tam duzo nie wiem jak zmniejszyc te zdjecisa wiec wrzucam linki umiescilem zdjecia na stronie mam nadzieje ze nie skonczy sie to upomniniem przez moderatorow http://www30.zippyshare.com/v/29765178/file.html http://www30.zippyshare.com/v/86572968/file.html http://www30.zippyshare.com/v/26174261/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 To drugie zdjęcie to niby ten karas 1,5kg? okon ładny.Na kanale ryba jest tylko trzeba trafic na dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Witam, był ktoś na kanale ostatnimi dniami? Prawdopodobnie wybieram się tam na weekend, i chciałbym usłyszeć co się tam dzieje, najlepiej same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 MatiQ to już lepiej jedź na wisłe bądź kanał do jankowic, kawałek dalej, na dworach woda śmierdzi i zrobiło się płytko, w weekend praktycznie zero brań było w tamtych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 O kurde, dzięki za info kolego. A ten kanał w jankowicach to też jest Okręg Katowicki czy już wymaga dodatkowe opłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Tak samo okręg katowicki. I ten sam numer łowiska co Wisła koło niego i kanał Dwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Okey wielkie dzięki. No to pewnie wybierzemy się w tamte strony. Jeszcze raz dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Był ktoś dzieję się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 był ktoś ? ruszyło się w końcu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi78 Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Chopy biere co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Nędza byłem porzucać mały sandaczyk i szczupaczek się trafił,a tak to klęska z białej ryby widziałem ciągli leszczyki po 25cm i ukleje z gruntu porażka,przydała by się jakaś większa woda bo jak tak dalej będzie,to zrobi się z tej Wisły ściek !!! ps.na Jankowicach to samo jeśli chodzi o kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Ruszył się już boleń(pokazują się ataki bolenia)? Jaki jest stan wody(nadal płynie syf po deszczach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker91 Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Jak wygląda sytuacja na Dworach? Skubie coś w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Cześć i jak tam na Dworach? jutro się wybieramy na nocke zaraz z rana, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker91 Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 właśnie wróciłem z nocki niestety ani brania na grunt przez całą noc,; na martwa rybke też nawet skubnięcia moim zdaniem nie warto jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 też wróciłem z nocki z kanału, kicha na 6 wędek sporadyczne szubnięcia leszczków do 30 cm, na trupa bez brania, z rana na bata połowiłem kilka ładnych leszczy i płoci. Po za tym kawa płynie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kszaharat Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Jak wygląda sytuacja z wodą i oblężeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Byłem dzisiaj. Ja z Żoną na 4 wędki (2x spławik, 2x grunt) nic. Kuzyn na grunt jednego leszczyka malutkiego i okonia jeszcze mniejszego, na spławik złapał 10 maluteńkich leszczy, okoni i jednego karasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Witam jak wygląda sytuacja na Dworach?Pogoda dopisuje można zacząć sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 jeden szczupak a tak nic nie bralo 62cm na robaki zlowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 byl ktos na kanale biorra juz karasie bo mam ochote sie dzisiaj tam wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 był ktoś może ostatnio na kanale , wybieram się na nocke , bierze coś ? proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi