dominik poznan Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Jakich pudełek używacie do przynęt spinningowych ?szczególnie do blaszek takich żeby kotwiczki się nie plątały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_sde Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 osobiście używam pudełek firmy Mikado do przynęt gumowych-pudełka te nie wchodzą w reakcje z przynętami /pudełko nie odbarwia gumy i odwrotnie/ a do przynęt typu "blaszka" najlepsze będą pudełka magnetyczne. nie mam niestety takich w użytkowaniu bo w moim przypadku jedna przynęta=jedna przegródka więc nic się nie plącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Jakich pudełek używacie do przynęt spinningowych ?szczególnie do blaszek takich żeby kotwiczki się nie plątały. Ostatnio w Praktikerze kupiłem dwa pudełeczka na kleniowe cacuszka, wielkość taka że wchodzi doi kieszeni w spodniach, Blaszki "jedynki" i małe woblerki mają swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Ja używam blaszek rozmiar 3i4 na razie kupiłem dwustronne pudełko jaxona z przegródkami w każdą wchodzi po 2 do 3 blaszek i zmniejszył się kłopot z plątaniem kotwic ale mogłoby być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Ja Czasami łowie na spinning i zawsze miałem z pudełkami problem, a to pudełko nie mieściło sie do kieszeni a to przy chodzeniu ciągle mi coś grzechotało.Jakiś czas temu podpatrzyłem u kumpla portfel na przynęty spinningowe ,wygodny błystki się nie plączą i jest na tyle niewielki że można go do kieszeni schować .znalazłem na allegro taki portfel na prz.spinningowe kormoran http://www.allegro.pl/item823821306_portfel_na_przynety_spiningowe_cormoran.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 tylko ze u mnie w 4 wędkarskich nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Jak nie ma na miejscu, to można zawsze na allegro zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Ja uzywam pudelek Jaxona lub Plano - generalnie wybieram pudelka pod torbe spinnigowa zeby weszlo optymalnie jak najwiecej. Splatane kotwiczki wahadlowek czy obrotowek nie sa problemem jesli nie wrzuca sie ich po 10 do przegrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusszr Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Jakiej firmy i jaki model portfela (etui) na błystki obrotowe i gumy byście polecili. W miarę pojemny ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi