gleam Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 MariuszA, łódkę możesz wypożyczyć za 4 za godzinę od gościa stacjonującego kolo cypla (jak chcesz tel to pisz na prv)w weekend w sezonie bierze więcej ale warto sie targować jest tez wypożyczalnia u francuza , odnośnie map to jak takowe dostaniesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Witam!!! dzieje sie cos na mietkowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 MariuszA, łódkę możesz wypożyczyć za 4 za godzinę od gościa stacjonującego kolo cypla Witam Byłem w sobotę o 7:30 (21,11) i było zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Witam!!! dzieje sie cos na mietkowie?? Wędkarzy jest trochę, w ten długi ostatni weekend od strony Domanic nie było gdzie usiąść. Większość przyjechała na kilka dni. Co do efektów połowów, to strasznie słabo, praktycznie zerowe efekty. Ja tam ostatnio jak jest bezwietrznie to spininguję z pontonu, ale tez nie mam się czym pochwalić. a i z kim nie pogadam to słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 To nie mam wyrzutow ze juz zakonczylem sezon,znajomi siedza juz od paru dni w poblizu Mietkowa w Imbramowicach i bez efektow mam na mysli (miski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 po tej wysokiej wodzie i na mietkowie i na turawie jest kicha ,wiec niema co sie juz za drapieznym wybierac narazie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 po tej wysokiej wodzie i na mietkowie i na turawie jest kicha ,wiec niema co sie juz za drapieznym wybierac narazie . Dokładnie. Drobnica się pięknie wytarła bo miała gdzie, i drapieżniki miały żarcia do woli. A na Turawskim często wędkujesz? Lepsze efekty jak na Mietkowie? Planuję w przyszłym roku tam wpaść na rekonesans jak silnik spalinowy kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 po tej wysokiej wodzie i na mietkowie i na turawie jest kicha ,wiec niema co sie juz za drapieznym wybierac narazie . Dokładnie. Drobnica się pięknie wytarła bo miała gdzie, i drapieżniki miały żarcia do woli. A na Turawskim często wędkujesz? Lepsze efekty jak na Mietkowie? Planuję w przyszłym roku tam wpaść na rekonesans jak silnik spalinowy kupię. napewno na turawie jest duzo lepiej ,co nie znaczy ze na mietkowie jest slabo ,wszystko zalezy czasem na mietkwi lepiej trzeba probowac mamy tyle wod do oblowienia ze niema co sie zamykac na jednym czy dwoch akwenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Witam chcę postawić w tym roku na Mietkowie łódkę z silnikiem. 2 lata temu miałem i był. Słyszałem ze 2010r. był kiepski pod względem ryb na Mietkowie? Co sądzi warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 warto ja tam byłem w tamtym roku i miałem ładne brania i kilka rybek złowiłem a zbiornik dopiero poznaje narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak tam sytuacja wodno-rybna? Rybka współpracuje ? Jaki stan wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 nalewator, z piatku na sobote ladnie polapali,duzych leszczy,zarybionych karpikow i trafial sie lin,ale do niedzieli wszedzie brala,jak jest dzisiaj nie powiem,za to wrocilem z Zagorza i nie za ciekawie,tylko 13 ploci,tyle ze nie ktore ladne,ale jest znacznie gorzej niz we wczesniejsze dni,zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam!! dzis wrocilem z mietkowa. fakt wczoraj wieczorem bardzo ladne leszcze braly ok 60 cm ale pelne ikry wiec wrocily do wody. I kilka jazi takie ok 45 cm. w nocy po burzy ucichlo, a z rana kilka slabych pykniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 lukasz7, tak jak w wyzszym poscie pisalem,momentalna zmiana pogody swoje zrobila. Trzeba teraz czekac na kilka dni dobrej-stabilnej pogody i mozna liczyc na porzadne brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Panowie a woda wysoka?? Od Domanic łowiliście czy może z innej strony?? Może w piątek wyskoczę jak pogoda będzie w miarę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 nalewator, no z walu w Domanicach napewno nie polapiesz i rozlewisk tez nie ma,a tak zebys mial odniesienie to jest troche ponizej koryta.A tak na marginesie to ten stan jest bardzo dobry,poniewaz jest duzo miejscowek. Gorzej z wysokim stanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 od domanic pelno ludzi, ja od borzygniewu bylem i tez dosyc sporo ludzi ale mozna znalezc miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 To stan wody idealny właśnie przy takiej wodzie miałem w zeszłym roku najlepsze rezultaty piękne leszcze połapałem właśnie od Domanic na ujściu. No nic zobaczę jaka będzie pogoda ale raczej pojadę. Jeszcze raz dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianosss Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 mam zamiar sie wybrac na mietkow w maju i do was takie pytanie, a mianowicie jak lowice lechole z lodki ? czy z brzegu na grontowe i na co ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 damianosss, teraz z brzegu jest duzy dostep do wody,i najlepiej za przepompownia na wysokosci kukurydzy,bral na pinke i czerwony z bialym,ale to bylo w zeszlym tygodniy piatek,sobota i niedziela,przed ochlodzeniem.Teraz nie wiem bo niebylem na Mietkowie.Dzis wrucilem z nocki z Imbtamowic i na 0- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Byłem w piątek za przepompownią i coś się tam działo. 1 karp taki z 1.5kg zarybieniowy , 2 japońce z 25cm i 2 leszczyki max 20-25cm. Duży leszcz słabo żerował ale co niektórzy mieli po sztuce max 2 takie 50-60cm. Ogólnie wypad udany ale ludzi to masakra jedni odjeżdżali a drudzy już na miejsce czekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Witam Mogę prosić o jakieś info z Mietkowa , chciałbym sie wybrać w sobotę na cypel lub plaże koło "portu" tam gdzie żaglówki cumują. Z nastawieniem na leszcza i szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Witaj narazie na MIetkowie lipa leszcze po żyłce łażą i brania non stop także lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Dzięki za info , zdam relacje po powrocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 no więc 6 h nad wodą próbowałem wszystkich znanych sposobów i NIC, oprócz jednej płotki 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi