siata1906 Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 witam.mam pytanie czy moze ktos wedkowal juz leszcze na zalewie?? juz sa po tarle?? czy wogole cos juz mozna tam polowic??dzieki za info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 ponawiam pytanie poprzednika, dzieje się tam coś warto sie wybrać. I jeszcze pytanie dotyczące dopłat gdzie znajde jakies konkretne informacje dotyczące tej dopłaty nr konta itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mord_89 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Witam, nie wędkowałem, ale ojciec pojezdzil kilka razy i leszcze biorą. Takie sztuki do 1,5 kg na feederki, można połowić nawet bez wcześniejszego nęcenia-tylko z koszyczków. Co do opłaty za Domaniów to u mnie płaci sie tam, gdzie robi sie oplate na poczatku roku, to jest dodatkowe 20 zl i dostaje sie znaczek pozwalajacy na lowienie na tym zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 już nie mogę się doczekać kiedy lód zejdzie,i prysnę z wędami na domaniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Ile tam będzie kilometrów od Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 lokalizacja Domaniowa: wpisz w szukaczu.pl miejscowość Przytyk i na południe od niego jest zal.Domaniów. Łowiłem w zeszłym roku raz w sierpniu bez specjalnych przygotowań w 7 godzin 8 leszczy 40-50cm na koszyczek dwoma feederami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Mi nie chodzi o lokalizacje a o ilość kilometrów w przybliżeniu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 105 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Dzięki kolego za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 koledzy słyszał ktoś ze domaniów mają odławiać kutrami w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 koledzy słyszał ktoś ze domaniów mają odławiać kutrami w tym roku? ...a to do tej pory nie odławiali... Wystarczy z miejscowymi porozmawiać. Co się dzieje na tym zbiorniku. Zarybiają najczęściej przed zawodami czym popadnie. Ciekawe kiedy ktoś wreszcie wpadnie na genialny pomysł rodem z USA zarybić ten zbiornik niezwykle plenną rybą (niczym "japoniec") tołpygą białą. Rybka zajebiś... szybko rośnie. tarło ma i cztery razy do roku. Osiąga do 20kg. To powinno wszystkich zadowolić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Na szczęście nie w Polskich warunkach :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buldi96 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja byłem tam pierwszy raz w tamtym roku. Oczywiście podjarany tym, że wszyscy mówili, że tam taaaakie ryby. Pojechałem. Dotarłem o 4 rano. Łowiłem 11. Niestety nic nie złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 ...a to do tej pory nie odławiali... Wystarczy z miejscowymi porozmawiać. Co się dzieje na tym zbiorniku. Zarybiają najczęściej przed zawodami czym popadnie. Ciekawe kiedy ktoś wreszcie wpadnie na genialny pomysł rodem z USA zarybić ten zbiornik niezwykle plenną rybą (niczym "japoniec") tołpygą białą. Rybka zajebiś... szybko rośnie. tarło ma i cztery razy do roku. Osiąga do 20kg. To powinno wszystkich zadowolić.... pomysł dobry w USA,a my jesteśmy sto lat za murzynami niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 omysł dobry w USA,a my jesteśmy sto lat za murzynami niestety To była ironia. Pomysł masakryczny. Lepiej aby na niego te głąby z PZW nie wpadły. Ryba niszczy niezmiernie rodzimy ekosystem w zastraszającym tempie. W Stanach stał się taką plagą jak u nas na niektórych akwenach Sumik karłowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 nie zrozumiałem twojej ironii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matio987 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 1 czerwca mozna łowic z łodki , kiedy jedziecie 1 czy w najblizsza sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1996 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 póki co odradzam jeździć na karpia. kompletnie nie bierze. złapałem ostatnio 2 małe po 2kg i miały jakieś plamy na sobie. teraz sie wybieram z kulkami i kuku na tydzień. może ktoś łapie karpie na domaniowie.? jak tak niech napisze na pw. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 odświeżmy temat był ktoś ostatnio? nie będę pytał czy bierze ale zapytam gdzie polecacie miejscówkę pod 4-dniowy wyjazd z rozbiciem namiotu? z nastawieniem na białą rybę i w nocy na trupka ? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 UWAGA NA ZŁODZIEJSTWO SZCZENIAKÓW/MAŁOLATÓW Z RADOMIA KTÓRZY POD PRETEKSTEM WĘDKOWANIA KRADNĄ NAJGORSZY SPRZĘT(NA SZCZĘŚCIE). NAJCZĘŚCIEJ UCZĘSZCZANE OKOLICE TO WIEŚ BRUDNÓW I WÓLKA DOMANIOWSKA PRZEZ ZŁODZIEJSTWO OCZYWIŚCIE STRAŻ RYBACKA NIEKOMPTENTNA NIEZNAJĄCA POROZUMIEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi