cinek1979 Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2011 cinek1979, a zobacz 4 posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam Szukam jakiś fajnych filmów o połowie pstrągów może mi ktoś coś polecić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 "Dzikość pstrąga" z WMH jest kozacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Strasznie ciężko o fajny filmik z pstrągami w roli głównej dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Zobaczcie to http://www.youtube.com/user/iras752304?oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Firas752304#p/a/f/0/D265jzY9Gl4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Super atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 dobre wyprzedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Człowiek się zawsze zastanawia jak to pod wodą wygląda. Okoń mały nie był a wessało go w ułamek sekundy. Ciekawe jak to wygląda w przypadku filecika położonego na dnie, czy atak wygląda podobnie? hmmm Świetny filmik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Ciekawe jakie podcisnienie sie tworzy, jak taki sum z 50kg postanowi sobie cos przekasic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Ciekawe jakie podcisnienie sie tworzy, jak taki sum z 50kg postanowi sobie cos przekasic Pewnie takie, że człowiekowi wciąga nogę do kolana albo do majtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Znalezione na youtube Ryba gigant zjada kaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Człowiek się zawsze zastanawia jak to pod wodą wygląda. Okoń mały nie był a wessało go w ułamek sekundy. Ciekawe jak to wygląda w przypadku filecika położonego na dnie, czy atak wygląda podobnie? A'propos zastanawiania się- mój post z 13.06.2006 Szogun nie masz racji mówiąc o typach brań sandacza. Wyciągałem duże (jak na nasze warunki) sandacze które jechały jak głupie i maluchy które wyciągnęły 0,5 metra. Według mnie podział jest inny. Jest to moja prywatna teoria i ktoś ją może uznać za bzdurną ale trudno. Otóż ja dzielę sandacze na polujące i czatujące.Sandacz polujący pływa po zbiorniku i aktywnie poszukuje pokarmu często w stadku. Łapie ofiarę i pędzi dalej zabijać. Brania sandacza polującego jest gwałtowne i charakteryzuje się szybkim i jednostajnym wyciąganiem żyłki. Sandacz polujący kłapie pyskiem i już ma rybkę w żołądku. Przy takim braniu czekam uwaga- nie dłużej niż 10 sekund i zacinam. Jeszcze nigdy się nie pomyliłem- rybka zawsze głęboko połknięta. Natomiast sandacz czatujący siedzi w swojej kryjówce i jak zgłodnieje rozgląda się za żarłem w pobliżu swojej siedziby. Łapie rybkę i wraca do swojej nory. Stąd branie jest zupełnie inne. Uderzenie w rybkę i potem wyciągnięcie nieznacznej ilości żyłki i potem często żyłka się zatrzymuje. Tu trzeba odczekać trochę dłużej bo sandacz nie połyka tak łapczywie. Dyskusja była tutaj http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=878&highlight=poluj%B1cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 tomek1 Widziałem ten post. Przeczytałem ten temat od deski do deski. Ba! Nawet mam twój PDF "Sandacz dla zuchwałych" (siedzi na pulpicie koło PDFa "Sztuka łowienia ryb w rzece"). Często do niego wracam. Chodziło mi bardziej o to, że chętnie bym zobaczył na filmie jak sandacz podejmuje z dna taki filecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 tomek1 Widziałem ten post. Przeczytałem ten temat od deski do deski. Ba! Nawet mam twój PDF "Sandacz dla zuchwałych" (siedzi na pulpicie koło PDFa "Sztuka łowienia ryb w rzece"). To miłe Chodziło mi bardziej o to, że chętnie bym zobaczył na filmie jak sandacz podejmuje z dna taki filecik Mi chodziło o to, że film potwierdza moje "teorie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 trzy cztery...START Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Gobio Gobio, tzw. najazd hunów mamy to co roku w styczniu na naszych wodach pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Ciekawe, czy maja opłacone składki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 składki jak składki ale co z rejestrem połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Gobio Gobio, tzw. najazd hunów mamy to co roku w styczniu na naszych wodach pstrągowych też chodzą z pstrągami w zębach?? nie wiem jak z rejestrem połowu ale odległości między "poławiaczami" musza być zachowane: "THAT'S MY SPACE!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 też chodzą z pstrągami w zębach?? Lepiej podczas kontroli chłopaki znaleźli nawet pstrąga w termosie z odcinka no kill wyobrażasz sobie a pstrągi w woderach są na porządki dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 to Polska Panie i jakoś mnie już nic nie dziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dlatego można powiedzieć że jesteśmy 100 lat za murzynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 W termosie???? Co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Przypominam, że w tym temacie również opisujemy linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi