Piterekkk Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat obu stawów w Zajączkowie. Zna ktoś tą wodę? wiem ze staw większy na pewno jest bardzo głęboki i dość zarośnięty. A co z mniejszym? Jakie ryby tam występują, jak to wygląda z głębokością itp. Serdecznie dziękuję za wszelkie informacje
ECO400 Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Staw jest bardzo stary i dobrze zarybiony. Można złowić tak bardzo ładną rybę. Kiedyś złowiłem tak szczupaka 6kg. Nie łowi się tam raczej na woblera bo jak już pisałeś staw jest bardzo mocno zarośnięty. Co do tego małego stawu obok to nie wiem. Kilka razy tam próbowałem coś złowić i nie udało się. Szczerze to nie widziałem tam zadnego wędkarza. Pozdrawiam.
misiekzoo Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Ja byłem w poprzednim tygodniu i poza okonkiem niewymiarowym i basami ( bardzo piękne na początku bardzie się zdziwiłem ) ale interesuję się akwarystyką i po powrocie do domu doszedłem jakie to rybki nic nie połapałem. Ale byłem po południu i masa ludzi się kąpała.
Schyzol Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 na duzym sa kapitalne karpie i amury, szczupaka ( podobno ) jest od groma, na malym - duzo bassow ale podobno tez duzo lina i najlepiej bierze po zmierzchu
dudi Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 PZW - woda jest fajna - ale : Tony zielska - dno muliste - komarów od zatrzęsienia - głębokie 6-9m w wiekszosci - bez górek i wypłyceń.
kamionki Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 Czy ktoś z kolegów ostatnio wędkował na stawach z Zajączkowie?Jakie wyniki?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.