zadym73 Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 zna ktoś ten zbiornik to dajcie jakieś wskazówki bo się wybieram tam w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hieronim Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 zalezy co chcesz tam łowić. Ogolnie to dosc plytkie łowisko. Na białą rybe dobre miejsca są od strony domkow letniskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 byłem w sobote jeżiorko bardzo zarosło albo takie miejsce koło zjeżdzalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafusa Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Tak mi się nasuwa pytanie (bo nigdy na Sosinie jeszcze nie łowiłem) - czy przy długotrwałym nęceniu - tak np. tygodniowym, dwutygodniowym jest szansa na większe okazy Karpia, Amura? Czy mit o dużych rybach (mam na myśli rekordowe Amury) to już przeszłość? Będę wdzięczny za pomoc. pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon398 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 co do amurów to jeszczew w zeszłym roku zdarzały sie spore okazy, karp tez jest napewno spory:) ale bez nęcenia bida:( byłem niedawno na sosinie to co rzut wyciągałem pare kilo trawy , ale może trafilem taką miejscówke gdzie indziej może jest lepiej pozdro i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiopa Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Co do Sosiny,zbiornik faktycznie płytki i strasznie zarośnięte dno ale idzie połapać rybki. Przy kilkudniowym nęceniu można złowić naprawdę ładne karpie i amury ok10-15kg, a i zdarzają się większe sztuki. Obecnie przestałem tam jeździć ale swojego czasu miałem efekty-karpie leszcze ładne wzdręgi i węgorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 panowie czy na sosinie można się rozłożyć z campingiem?...rodzinka nie puści mnie samego na tydzień lub dwa więc muszę ich zabrać...taki los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Wydaje mi się że tak ale tylko przy parkingu jeśli chcesz mieć auto pod nosem. Autem niestety nie wolno ci wjechac dalej jak na parking bo brzeg jest wyłaczony z ruchu samochodowego, taki los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 witam i co się dzieje na tej sosinie jaka woda ? czy rybka bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jak na Sosinie szczupak? warto wybrać się jeszcze za zębaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 dzieje się coś poza szczupakiem i okoniem, sandacze ruszyły się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Byłem kilka razy na Sosinie,poza małymi szczupakami nie złapałem nic innego nawet okonia,a o sandaczu to nawet nie słyszałem on tam jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Cześć gdzie można kupić jednorazowe zezwolenie na Sosinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 to jest zbiornik pzw wystarczy karta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Tak wiem ale należę do koła w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 byłe mz pracy na cateringu na domkach DB . Widziałem jak gościu czyścił małego szczupaka ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Mam pytanie chcę się wybrać na Sosinę pod namiot czy istnieje możliwość rozbicia się namiotem gdzieś w okolicach wyspy, nie było mnie tam kilka lat dawniej było to możliwe jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Regulamin Sosiny http://www.pzw.org.pl/katowice/cms/9120/sosina_regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Dzięki zostaje mi pole namiotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Dzisiaj na Sosinie odbywają się Zawody Wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Na Sosinie dziś ładnie płotki brały i jeden szczupaczek się trafił taki 55cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Już odechciało mi się Zalewu Sosina zaczęli kasować za wjazd na parking 10zł. Jak dla mnie skandal bo za co tu płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Już odechciało mi się Zalewu Sosina zaczęli kasować za wjazd na parking 10zł. Jak dla mnie skandal bo za co tu płacić. To już jak pokarzesz kartę nie puszczają?. Cały tamten rok wjeżdżałem na kartę i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Tego nie próbowałem jeszcze, tu mi dałeś sęka muszę to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi