wasyl1968 Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Z racji tego że szlajam się po całej Polsce miałem okazję zobaczyć metę i tereny łowieckie 😜 gdzie spędzimy wakacje , wioska nazywa się Ulucz nad Sanem czyli Bieszczady , robotę miałem w Solinie tak że nocleg miałem nie daleko , miałem nawet okazję przepłynąć promem przez San , cisza spokój 😍 ptaszki cwierkają , do wody blisko ( za to do sklepu daleko , młodsza latorośl nie będzie zadowolona 👿 ) jeżeli otworzą granicę to planujemy wycieczkę do Lwowa z przewodnikiem z Sanoka . ps ponoć na tym odcinku jest sporo brzan 😉 i można brodzić . pozdrawiam Wasyl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Ustrzyki dolne i takie klimaty w knajpie 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Tym razem coś dla podniebienia 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 22 Maja 2021 Autor Share Napisano 22 Maja 2021 Ciągnę temat dalej , jak ktoś będzie w Bieszczadach to warto zobaczyć to miejsce, wczoraj miałem robotę w takich okolicznościach , Bezlechledowa góra, ledwo dojechałem , dwójka pedał w podłogę a fiat Doblo ledwo jedzie , tablice ostrzegawcze - uwaga niedźwiedzie dawały do myślenia 😵 jak dojechałem na miejsce okazało się że to góra szybowcowa , widoki nieziemskie , akurat szykowali szybowiec na start ale niestety nie miałem czasu zobaczyć startu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2023 nie chcę dawać nowego tematu ale Berlin znowu zdobyty tak dla sprawiedliwości dziejów 🤪 ps. niestety moja koszulka nikogo nie sprowokowała 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek87 Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 jesli szukasz fajnego miejsca na wakacje z mozliwoscia wedkowania, to mam kilka propozycji. w Polsce swietnym wyborem jest Mazury. mnostwo jezior, super atmosfera i duzo ryb. 😊 jesli wolisz morze, to polecam Hel. mozna tam lowic zarowno z plazy, jak i wynajac lodz. 🌊lubisz gory? jesli tak, to Bieszczady beda strzalem w dziesiatke. tamtejsze rzeki i jeziora sa pelne pstragow i lipieni. 🏞️ jesli chcesz cos bardziej egzotycznego, to Norwegia to raj dla wedkarzy. fjordy, duze ryby, niesamowite widoki! 🐟🏔️w Europie fajnie jest tez w Chorwacji. czysta woda, piekne wybrzeze i dobre warunki do lowienia. 🌅 a dla tych, ktorzy chca polaczyc wedkowanie z troche luksusowym wypoczynkiem, polecam Dubaj. tak, Dubaj! tam tez mozna lowic, a poza tym jest wiele innych atrakcji. 🌆✨mam nadzieje, ze pomoglem! udanych wakacji i obfitych polowow! 🎣🌞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 W dniu 9.12.2023 o 10:30, olek87 napisał: jesli szukasz fajnego miejsca na wakacje z mozliwoscia wedkowania, to mam kilka propozycji. w Polsce swietnym wyborem jest Mazury. mnostwo jezior, super atmosfera i duzo ryb. 😊 jesli wolisz morze, to polecam Hel. mozna tam lowic zarowno z plazy, jak i wynajac lodz. 🌊lubisz gory? jesli tak, to Bieszczady beda strzalem w dziesiatke. tamtejsze rzeki i jeziora sa pelne pstragow i lipieni. 🏞️ jesli chcesz cos bardziej egzotycznego, to Norwegia to raj dla wedkarzy. fjordy, duze ryby, niesamowite widoki! 🐟🏔️w Europie fajnie jest tez w Chorwacji. czysta woda, piekne wybrzeze i dobre warunki do lowienia. 🌅 a dla tych, ktorzy chca polaczyc wedkowanie z troche luksusowym wypoczynkiem, polecam Dubaj. tak, Dubaj! tam tez mozna lowic, a poza tym jest wiele innych atrakcji. 🌆✨mam nadzieje, ze pomoglem! udanych wakacji i obfitych polowow! 🎣🌞 Jednak jakiś bot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 Od razu widać po stylu, że bot SI. Zapewne oparty na ChatGPT. Żaden człowiek nie wypowiada się w takim stylu. Niestety jestem przekonany, że czeka nas zalew tak wyprodukowanych treści, wypowiadanych na każdy możliwy temat, ładnych i okrągłych, jednak nie wnoszących nic interesującego do tematu. I będzie tego tak dużo, że odechce się korzystać z internetu, bo boty będą pierwsze odpowiadać na każde pytanie i jeszcze będą ze sobą dyskutować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi