pagori Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 ladny juz taki sandalek ile mial na oko ? ok 7-8 kg ? Właśnie nie znam wagi , kiedyś wyjąłem 74cm i ważył 3,7 lub 3,9 kg już nie pamiętam . Potem była równa 80 i ważyła 5,1 kg Ten był naprawde wielki musiał mieć napewno powyżej 7,5 kg
Deuuu Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 pagori, no gratuluje, piękny smok musiał być
pagori Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 pagori, no gratuluje, piękny smok musiał być Zgadza się , był tak wypasiony że bliżej mu było do karpia niż do sandacza . Fakt że "zainwestowałem" w tę rybe mase zerwanych przynęt ale emocji związanych z jej holem nie da sie opisać.Poświęciłem ten sezon tylko dla sandaczy , nie złapałem zbyt wiele sztuk ale przynajmniej troche zbliżyłem sie do sposobu w jaki sie je łapie.Bardzo pomocne były wpisy na tym forum zwłaszcza pana Shoguna który rzadko już sie pokazuje a szkoda.
MariuszA Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 cos galeria stanela ...moze ktos sie pochwali czy lowi czy male duze wkoncu tutaj piszemy o sandaczu
suhhar Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 galeria stanela bo sie cieplo zaczelo i juz nie gryzie zebaty. Jakies pojedyncze brania ale bez efektu.
MariuszA Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 galeria stanela bo sie cieplo zaczelo i juz nie gryzie zebaty. Jakies pojedyncze brania ale bez efektu. no to fakt cieplo ,ale wieczory chlodniejsze wiec mozna isc poprobowac;) chyba jutro sie wybiore bo jakos mi sie ostatnio nie chcialo ;P
maniek Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Ostrzegam wszystkie posty nie na temat kasuje .
pagori Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Ostatnie trzy dni Wisła Nowa Huta z kolegą Wtorek ja sandaczyk 45 cm kolega na zero Środa kolega dwa 56cm i 64cm ja na zero Czwartek(wczoraj) kolega 63 a ja 62cm Fotek nie wrzucam , robione telefonem w egipskich ciemnościach
pagori Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Dzisiaj Nowa Huta 85cm i 62cm . Na gumy z Decathlon
MariuszA Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Dzisiaj Nowa Huta 85cm i 62cm . Na gumy z Decathlon a jakie to gumy ? ;o pierwsze slysze ;P
pagori Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Dzisiaj Nowa Huta 85cm i 62cm . Na gumy z Decathlon a jakie to gumy ? ;o pierwsze slysze ;P Ogólnie to nie zwracam uwagi na nazwy przy zakupie, dzisiaj miałem te dwa na jakieś twistery ale nazwy nie podam , są jeszcze ciekawe gumy na sandacza bass assasins .... coś w tym rodzaju.Poprostu nazwą sie nie sugeruje tylko wyglądem przy zakupie. Kupiłem też kopytopodobne gumy bo poprostu były tanie ale za cholere nie da sie przez nią przebić haka tzn. da sie ale trwa to pięć minut a praca ....do dupy - guma za twarda, ale da sie ją podczarować by łapała ryby - obgryzam przy ogonie troche i jest galantello
MariuszA Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Dzisiaj Nowa Huta 85cm i 62cm . Na gumy z Decathlon a jakie to gumy ? ;o pierwsze slysze ;P Ogólnie to nie zwracam uwagi na nazwy przy zakupie, dzisiaj miałem te dwa na jakieś twistery ale nazwy nie podam , są jeszcze ciekawe gumy na sandacza bass assasins .... coś w tym rodzaju.Poprostu nazwą sie nie sugeruje tylko wyglądem przy zakupie. Kupiłem też kopytopodobne gumy bo poprostu były tanie ale za cholere nie da sie przez nią przebić haka tzn. da sie ale trwa to pięć minut a praca ....do dupy - guma za twarda, ale da sie ją podczarować by łapała ryby - obgryzam przy ogonie troche i jest galantello o to nawte nie wiedzialem ze bassy sa w dekatlonie wlasnie widzialem na sklepie nawet yum a ja niepotrzebnie zamawialem je przez neta a mam sklep pod nosem. graty za snadacze
pagori Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Heh te gumy to chyba właśnie yum , ale głowy nie daje
Jacek Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Deuuu, gratulacje, piękna sztuka, niełatwo teraz o takie w naszych okolicach!
adriano Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Gdzie teraz żerują sandacze w dzień na Odrze? czy po zmroku żerują przy powierzchni? tak jak w lato?
kocur Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Deuuu, granaty. Widać że micha się cieszy pomimo zimna
Deuuu Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Wielkie dzięki chłopaki kocur, no cieszy się micha. Po tej walce z przedszkolakami w końcu jakiś konkret.
Supersobi Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Graty Deeuuuus.. przy takich pistoletach jakie ostatnio padają, twój "zed" to rodzynek i megasmok PS. zdradź miejscówkę hihi
pagori Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Deuuu, - piękny gratuluje. Idz jutro o tej samej porze w to samo miejsce.... będzie drugi
MariuszA Napisano 23 Listopada 2010 Napisano 23 Listopada 2010 Wielkie dzięki chłopaki kocur, no cieszy się micha. Po tej walce z przedszkolakami w końcu jakiś konkret. po walkach z przedszkolakami podeszla opiekunka ;PP gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.