tomek1 Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 U mnie lipa. Wieczory z żywcem bez efektu, podobnie jak wczorajszy spinning. Co sezon to słabszy Zobaczymy jak będzie jutro wieczorem...
MariuszA Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 U mnie lipa. Wieczory z żywcem bez efektu, podobnie jak wczorajszy spinning. Co sezon to słabszy Zobaczymy jak będzie jutro wieczorem... no u nas tez tylko podskubuja wybieram sie 1 grudnia ze spinem zobaczymy czy nowy kreciolek przyniesie szczescie Powodzenia Tomek
Gość feeder Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 no to Mario życzę udanego połowu ja nie stety mam takie szczęście że na nowym sprzęcie muszę trochę poczekać na rybę ... jak kupiłem catane to chodziłem prawie 3 miesiące bez ryby ...
MariuszA Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 no to Mario życzę udanego połowu ja nie stety mam takie szczęście że na nowym sprzęcie muszę trochę poczekać na rybę ... jak kupiłem catane to chodziłem prawie 3 miesiące bez ryby ... a u mnie odwrotnie 2 razy wygralem zawody z wedka kupiona kilka dni wczesniej wiec moze i kreciołek przyniesie nie chce konczyc sezonu bez ładnego sandała zeby sie niezniechecic na nowy sezon ;D
Gość feeder Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 weź mi nic nie mów ... dzisiaj jeszcze koles byl na mojej parnicy i walnal dwie sztuki 70 i 65 .... ale mówił że takie zamulone były ... nawet nie wiedzial czy to branie czy co to ... cial w ciemno. .... jak on to powiedział " byly tak zmulone że nawet po ich oczach było widać że nie wiedzą co się dzieje" .. haha to mnie rozbroiło ... a pojechał na okonie ... i to jeszcze z mojego miejsca !!!
MariuszA Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 weź mi nic nie mów ... dzisiaj jeszcze koles byl na mojej parnicy i walnal dwie sztuki 70 i 65 .... ale mówił że takie zamulone były ... nawet nie wiedzial czy to branie czy co to ... cial w ciemno. .... jak on to powiedział " byly tak zmulone że nawet po ich oczach było widać że nie wiedzą co się dzieje" .. haha to mnie rozbroiło ... a pojechał na okonie ... i to jeszcze z mojego miejsca !!! Zdaża sie i tak ,ja mam nadzieje ze juz sie u nas ruszyly mrozy 5 dni sniegu 25cm mozna sie powoli wybierac ciekawe czy plecionka niebedzie zamarzac ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.