KitApple Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 Witam, jestem tu nowy i zamieszczam krótką relację z dzisiejszej wyprawy na Rudawę-zapomnianą rzekę na którą często jeżdżę . Wyszliśmy o 8 rano. Mieliśmy ze sobą spławik i spinning. Przemieszczaliśmy się. Złowiłem najpierw na spławik parę płotek i kiełbia. Później na spinning okonia 30 cm.😄 Fajna była z nim zabawa. Później towarzysz na spinning na woblerka wyciągnął Karasia. Strasznie się dziwiliśmy, musiał być głodny. Jako że srebrniaków, tego chwastu nie wypuszczam wziąłem go. Choćby dla kota. W domu mi ożył w wiadrze po 3 godzinach bez wody. Mam go teraz w tym wiaderku i sobie pływa:). Mogę go tam mieć? ma około 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Lipca 2020 Share Napisano 21 Lipca 2020 O 20.07.2020 o 14:13, KitApple napisał: Mogę go tam mieć?. Tylko do pólnocy. Bo skoro ożył to zamieni się w zombi i urośnie do 2 metrów i pewnie zostaniesz jego ofiarą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KitApple Napisano 22 Lipca 2020 Autor Share Napisano 22 Lipca 2020 Bardzo śmieszne szczególnie że to forum robione jest na poważnie a ja oczekuję normalnej odpowiedzi.👎 -1 dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Forum jest na poważnie a zadajesz pytanie czy możesz trzymać rybę w wiadrze w domu / pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Grubo. Jakbyś pogadał z Hitlerem to też twierdził, że wyrywa chwasty. Wiesz możnaby zastosowac analogie - jak pyta jeden ss man drugiego - czy trzymanie słowianina z psami w budzie na łańcuchu jest spoko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi