KitApple Napisano 20 Lipca 2020 Napisano 20 Lipca 2020 Witam, jestem tu nowy i zamieszczam krótką relację z dzisiejszej wyprawy na Rudawę-zapomnianą rzekę na którą często jeżdżę . Wyszliśmy o 8 rano. Mieliśmy ze sobą spławik i spinning. Przemieszczaliśmy się. Złowiłem najpierw na spławik parę płotek i kiełbia. Później na spinning okonia 30 cm.😄 Fajna była z nim zabawa. Później towarzysz na spinning na woblerka wyciągnął Karasia. Strasznie się dziwiliśmy, musiał być głodny. Jako że srebrniaków, tego chwastu nie wypuszczam wziąłem go. Choćby dla kota. W domu mi ożył w wiadrze po 3 godzinach bez wody. Mam go teraz w tym wiaderku i sobie pływa:). Mogę go tam mieć? ma około 20 cm. Cytuj
ESSOX Napisano 21 Lipca 2020 Napisano 21 Lipca 2020 O 20.07.2020 o 14:13, KitApple napisał: Mogę go tam mieć?. Tylko do pólnocy. Bo skoro ożył to zamieni się w zombi i urośnie do 2 metrów i pewnie zostaniesz jego ofiarą . 1 Cytuj
KitApple Napisano 22 Lipca 2020 Autor Napisano 22 Lipca 2020 Bardzo śmieszne szczególnie że to forum robione jest na poważnie a ja oczekuję normalnej odpowiedzi.👎 -1 dla ciebie Cytuj
karpangler Napisano 22 Lipca 2020 Napisano 22 Lipca 2020 Forum jest na poważnie a zadajesz pytanie czy możesz trzymać rybę w wiadrze w domu / pomysl Cytuj
FullWengjel Napisano 23 Lipca 2020 Napisano 23 Lipca 2020 Grubo. Jakbyś pogadał z Hitlerem to też twierdził, że wyrywa chwasty. Wiesz możnaby zastosowac analogie - jak pyta jeden ss man drugiego - czy trzymanie słowianina z psami w budzie na łańcuchu jest spoko? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi