Skocz do zawartości
Dragon

II TURA ZAWODÓW SPINNINGOWYCH

Gość feeder

NA JAKIM ŁOWISKU CHCESZ ABY ODBYŁA SIĘ DRUGA TURA ZAWODÓW  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. NA JAKIM ŁOWISKU CHCESZ ABY ODBYŁA SIĘ DRUGA TURA ZAWODÓW

• Parnica
      12
    • Jezioro Głębokie
      12
    • Przekop Parnicki + Odra na Dziewokliczu
      2

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 172
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
wiadomo o co chodzi np. kolega Jacek złapał sandacza 62cm a miał jeszcze sandacza 50cm a np. kolega Wojciech złapał sandacza 62 cm i drugiego np 46 to wiadomo że w tym przypadku wygrywa kolega Jacek :)

feeder, mam nadzieję że masz zadatki na proroka hahahaha :wink::mrgreen:

po dzisiejszym dniu to nawet prorok nie pomoże .... dzisiaj nie brały nigdzie ... Odra cisza Parnica cisza ... Deuu pisze na Cegle cisza ... koleś był na parnicy po stronie sumoskiej .... szczupak spięty pod samym brzegiem przegryzł plecionke... do tego zamiast sandaczy same okonie w tym jeden 30 centa .... przeniósł się na przeciwko straży też okonie w tym dwa sandacze po 20 cm :D SUMOSKIE GÓRĄ!!!!!

artech, pogubiłem się w terminach

Kocurku II tura właśnie trwa :wink: Początek był o 9:00 a koniec przewidziany jest na 16:30 jeżeli dobrze pamiętam.

Słowa uznania należą się organizatorom, zawody profesjonalnie przygotowane, nagród masa :shock:

Chociaż nie mogłem zostać do końca i ominie mnie najlepsza integracja przy grilu :wink: to i tak cieszę się że mogłem poznać kolegów z haczyka w realu a z niektórymi spotkac się ponownie.

Do następnego razu :cool:

Hej, ja właśnie wróciłem.

Złowiłem kilkanaście sandaczyków, w tym 4 punktowane, punktowanego szczupaka i okonia 26 cm. Taki połów wystarczył mi do zajęcia zaszczytnego 5-go miejsca :mrgreen:

Ogólnie rzeczy biorąc było SUPER! Dopisała frekwencja - kilkanaście osób, pogoda, no i w końcu trochę ryby, zwłaszcza ładne okonie.

Po zawodach był grill, kiełbasy, i masa żartów.

Po raz kolejny gratuluję serdecznie organizatorom perfekcyjnej organizacji, gratuluję Ziucie zwycięstwa, dziękuję głównemu sponsorowi nagród - Bifie który sprawił wszystkim radochę, i dziękuję wszystkim uczestnikom za spotkanie. Mam nadzieję że po tych dwóch turach zawodów będzie wiele kolejnych...

No i oczywiście oficjalne wyniki i punktacja :

1. ZIUTA - 27,33

2. LUK1234 - 18,6

3. KOSTEK_88-13,98

4. PATRYK/SZCZECIN - 10,61

5. JACEK- 8,27

6. NALESNIK27 - 7,28

7.PEPE17 - 6,43

8.SUPERSOBI - 4,1

9.PYRAMIDHEAD - 4,0

10.WOJCIECH - 2,1

11.SMOGU - 1,2

12. BIFA - GRZECHUCE - FEEDER - 0

Dodam, iż największa rybę szczupaka 45 cm złapał ZIUTA. GRATULACJE !

Wszystkim gratuluje i dziękuje za uczestnictwo oraz wspaniałą atmosferę !!

liczyłem jeszcze na jakieś after-party niestety chętnych zabrakło ..... :sad:

Właśnie!

Rano wszyscy byli w bojowych nastrojach:

"Młody Gniewny

O rany, ale fota, Pepe Killer! :mrgreen:

12. BIFA - GRZECHUCE - FEEDER - 0

Czyli sponsor - organizator - organizator, następnym razem nie będzie chętnych do czarnej roboty ;)

Dzięki wielkie organizatorom i sponsorom ;)

Ogólnie ładnie mi się przyfarciło bo wszsytkie punktowane ryby złowiłem w miejscu które uważałem za słabe i nigdy wcześniej nic tam nie wyjąłem. Jako że dostałem mega duże kopyto-twistery to przyszły sezon chyba będe musiał rozpatrywać pod kątem suma :cool:

Mam nadzieje, ze nie jedne takie zawody jeszcze przed nami. Później wrzuce zdjęcia najwiekszych moich okonków.

Pozdro!

Było zajefajnie :mrgreen::twisted:

Pogoda dopisła, towarzystwo git, organizacja jak zwykle dopięta no i sponsor (-rzy) hojni :mrgreen:

.. dzięki za wszystko "chopaki"

..tylko jeden taki ze stargardu "pączek" czy jakiś tam inny "placek" (nie pamiętam jak się nazywał :razz: ) narzekał.. herbata mu była za słodka :razz::twisted::twisted: .. dobrze że mu Patryk czape zasadził to se szybko uciekł na tą swoją wiochę :mrgreen::twisted:

u mnie 2 okonie 20 i 21cm i ok 10szt. sandaczyków 20-30cm.. (gdzie ten sandacz wyemigrował :?::?: )

Chciałbym również pogratulować federowi owocnych łowów, hihi :mrgreen:

gratuluje zwyciezcom i wspolczuje pokonanym :cry: ... jaki wstyd... :razz:

a po zawodach bylo jeszcze after party...przyszly jakies 3 laski z pobliskiego cepeenu ...sie dzialo...powiedzialy ze mamy fajne kije... feeder jeszcze tanczy a grzechuce pewnie dalej macha spinem... :mrgreen:

ps:zawody byly ustawione ! :wink:

do nastepnego razu

bifa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.