gruby Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 czy był tam ktos i co tam gryzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Kawałeczek dalej jest Widuchowa, byłem wczoraj z kumplem.Złowiliśmy 6 dużych Szczupaków na kanałach, bardzo dużo brań małych sandaczy, bezwstydnie rybne miejsce W lecie Sumy i Węgorze, jesień, drapieżniki.Cud woda ... Dzięki możliwości wypożyczenia łódki na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 @Tomek_s a to ciekawe... Nigdy tam nie bylem ale chetnie sie wybiore... Podaj te namiary na GG: 2527055 albo na PW. Zobaczymy, co to za potwory tam plywaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 acha, czy to sa wody pzw czy REGALICY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavor7 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Mowisz kolego o kanale na poludnie od Marwicy? Można dojsc tam z brzegu? Wody te to wody Regalicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Mysle, ze chodzi o ten kanal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavor7 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Ja tez mysle ze to ten kanał, ciekawe jak z dostępem z brzegu bo mam karte tylko na lowienie z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Witam, Jutro znów tam jadę, po powrocie zdam relację.Pozdrawiam. Ps. Woda leży w gestii Spółdzielni Regalica, jest możliwość łowienia z brzegu,główek, o ile nie są zalane, trzeba obserwować stan wody na www.pogodynka.pl. Miałem na myśli kanały, po drugiej stronie, bez łódki ciężko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczyyy Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 jak sądzisz tomek z brzegu mozna tez dobrze połapać?? bo np w gryfinie w niektórych miejscach to karp lim czy szczupak to ładnie skubie i jak tamd dojechać bo jutro chce troche posprawdzac okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczyyy Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 najlepiej jakbys napisał mi na pw dziekuje jakby co to gg 2817350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Więc byłem ... , połowiłem . Dwa Szczupaki, jeden ok. 7 kg, drugi mniejszy ... Pozdrawiam .Ps. Jeśli jest ktoś zainteresowany, umieszczę fotki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Tomek nooo ba pytasz się jeszcze wrzucaj wrzucaj miło pooglądać takie zdjęcia :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 http://allefree.pl/galleries/192781/Darmowa_galeria_do_Allegro_192781.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 http://allefree.pl/galleries/192786/Darmowa_galeria_do_Allegro_192786.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 no ładny graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Jutro też jadę Może złowię tego, którego dzisiaj wypuściłem ... Tego dużego, nic mu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Witam. Zamieszczam galerię kilku fotek, z miejsc w których wędkuję. Sum został złowiony w Lipcu. Pozdrawiam Tomek Łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Tomku, Ile kosztuje wypożyczenie łodzi? Płaci się za godzinę? Czy to jest ta łódka co na zdjęciach (z silnikiem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczyyy Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 kasko 43 wez podaj mi swoje gg to pogadamy moze i anuz sie zgadamy gdzies na jazia leszcza lina lub na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Tak, to ta łódka.Niestety bez silnika, silnik należy do mnie.Jest jeszcze druga łódka.Koszt wypożyczenia, to ok 40zł/dzień.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Witam wszystkich.Tak jak w temacie, znów byłem na rybach - zakątki Miedzyodrza. Wyniki wspaniałe ... ( nie dla mnie .. ) . Mistrz nad Mistrzami , pokazał mi klasę, łowiąc 3 Szczupaki ... 115 cm (wrócił do wody ) oraz dwa 86 cm (wrócił do wody) i 79 cm . Ja nic , pomijając 3 brania .... Fotek niestety brak, telefon przez wzgląd na deszcz został w samochodzie .Na łowisku byliśmy o 12, wróciliśmy ok 15 . To tyle .. Idę sobie popłakać .... .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Mocny tam jest uciąg? Czy zerowy, bo to kanał pod kątem prostym do głównego nurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Witam.Nurt na Odrze zachodniej jest w miarę, kotwica o ciężarze 9kg w zupełności wystarczy, na kanałach spokojnie.Pływanie po kanałach tylko silnik elektryczny lub wiosła, strefa Parku .. Ale da się połowić .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Witam.Nurt na Odrze zachodniej jest w miarę, kotwica o ciężarze 9kg w zupełności wystarczy, na kanałach spokojnie.Pływanie po kanałach tylko silnik elektryczny lub wiosła, strefa Parku .. Ale da się połowić .. Pozdrawiam A pod śluzę też dajesz radę na elektrycznym? Bo słyszałem, że w tym miejscu woda szybko płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Ehh, chciałem się tam wybrać z pontonem xD, ale myślałem że chodzi o kanał po naszej stronie na poludnie od Marwice. A jeżeli mam przepłynąć Odrę na wiosłach to mi się nie uśmiecha ;p czy tutaj wpływasz na kanały? http://maps.google.pl/maps?hl=pl&biw=1680&bih=847&q=53.129281%2C14.378825&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl I łowisz po stronie niemieckiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi