Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Kawałeczek dalej jest Widuchowa, byłem wczoraj z kumplem.Złowiliśmy 6 dużych Szczupaków na kanałach, bardzo dużo brań małych sandaczy, bezwstydnie rybne miejsce :) W lecie Sumy i Węgorze, jesień, drapieżniki.Cud woda ... Dzięki możliwości wypożyczenia łódki na miejscu. Pozdrawiam

Napisano

Witam, Jutro znów tam jadę, po powrocie zdam relację.Pozdrawiam. Ps. Woda leży w gestii Spółdzielni Regalica, jest możliwość łowienia z brzegu,główek, o ile nie są zalane, trzeba obserwować stan wody na www.pogodynka.pl. Miałem na myśli kanały, po drugiej stronie, bez łódki ciężko .. :(

Napisano

jak sądzisz tomek z brzegu mozna tez dobrze połapać?? bo np w gryfinie w niektórych miejscach to karp lim czy szczupak to ładnie skubie i jak tamd dojechać bo jutro chce troche posprawdzac okolice

Napisano

Więc byłem ... , połowiłem :) . Dwa Szczupaki, jeden ok. 7 kg, drugi mniejszy ... Pozdrawiam .Ps. Jeśli jest ktoś zainteresowany, umieszczę fotki ..

Napisano

Tomek nooo ba pytasz się jeszcze :D wrzucaj wrzucaj :) miło pooglądać takie zdjęcia :0

Napisano

Tomku,

Ile kosztuje wypożyczenie łodzi? Płaci się za godzinę? Czy to jest ta łódka co na zdjęciach (z silnikiem?)

Napisano

Tak, to ta łódka.Niestety bez silnika, silnik należy do mnie.Jest jeszcze druga łódka.Koszt wypożyczenia, to ok 40zł/dzień.Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich.Tak jak w temacie, znów byłem na rybach - zakątki Miedzyodrza. Wyniki wspaniałe ... ( nie dla mnie .. :( ) . Mistrz nad Mistrzami , pokazał mi klasę, łowiąc 3 Szczupaki ... 115 cm (wrócił do wody ) oraz dwa 86 cm (wrócił do wody) i 79 cm . Ja nic :( , pomijając 3 brania .... Fotek niestety brak, telefon przez wzgląd na deszcz został w samochodzie :( .Na łowisku byliśmy o 12, wróciliśmy ok 15 . To tyle .. Idę sobie popłakać .... ;) .Pozdrawiam

Napisano

Witam.Nurt na Odrze zachodniej jest w miarę, kotwica o ciężarze 9kg w zupełności wystarczy, na kanałach spokojnie.Pływanie po kanałach tylko silnik elektryczny lub wiosła, strefa Parku .. Ale da się połowić .. Pozdrawiam

Napisano
Witam.Nurt na Odrze zachodniej jest w miarę, kotwica o ciężarze 9kg w zupełności wystarczy, na kanałach spokojnie.Pływanie po kanałach tylko silnik elektryczny lub wiosła, strefa Parku .. Ale da się połowić .. Pozdrawiam

A pod śluzę też dajesz radę na elektrycznym? Bo słyszałem, że w tym miejscu woda szybko płynie.