faflik Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witajcie. Interesuje mnie jak dojechać na północny brzeg tego zbiornika od strony drogi Paczków - Kamieniec. Nie byłem tam kupę lat. Ostatnie co pamiętam to trzeba było przejechać przez kopalnię. Gdzieś w sieci znalazłem, że w 2006 roku zrobili jakąś drogę legalną. Nie mam pojęcia gdzie jest początek tej drogi. Jak przejeżdżałem ostatnio tamtędy to na wszystkich drogach kopalni były szlabany. Z kolei będąc po stronie Kozielna widziałem auta właśnie z tej strony która mnie interesuje. Poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witaj Jadąc betonówką w kierunku Paczkowa masz z lewej odbicie na Mrokocim z drugiej na kopalnie i to jest właśnie ten wjazd . Radzę przeczytać tablicę przy wodzie i nie parkowac auta na asfalcie od strony wody - widziałem już dwukrotnie akcję wlepiania mandatów to jest to ponoć traktowane jak zaparkowanie na wale zresztą wybieram sie tam z ojcem w sobotę to może sie spotkamy Pozdrawiam . popatrz na google maps tam widac jak się dojeżdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Temat przeniesiony we właściwe miejsce ponieważ zb. Kozielno należy do Okręgu Wałbrzych, a jest to woj. Dolnośląskie, a nie Opolskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Patrząc na mapę administracyjna to zbiornik Kozielno w większej części należy do opolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 A wykaz wód PZW Wałbrzych mówi że to wody okręgu Wałbrzych łowisko nr 332P http://www.pzw.org.pl/walbrzych/cms/1068/wykaz_wod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Śmieszna sprawa - spójrzcie na screen. Podobno okręg opolski jest dopiero od tamy zbiornika. Teraz sam się pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 technops, widziałem to, niezły sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Tak zbiornik Kozielno przypisano do okręgu wałbrzyskiego i pod okręg wałbrzyski należy lecz na mocy porozumienia okręgów wedkarze obu województw mogą na nim łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 Więc na Kozielno nie trzeba robić dopłaty do Opolskich? Nie byłem tam od 12 lat. Sporo się pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RETROPER Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Nie, nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 Ostatnie pytanie, czy jest wyznaczone jakieś miejsce gdzie można zostawić samochód? Bo przy stanowisku to raczej niebardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 tak jest duży i dobrze oznaczony parking oczywiście od strony betonówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny476 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 witajcie powiedzcie mi czy w marcu można liczyć na brania Sandała? i gdzie na niego najlepiej przypolować blizej tamy czy po prawej stronie od wjazdu z betonówki?a i na co tam lepiej łowic na trupka czy żywą rybke ??? na kiełbia ? ukleje? płoć??? z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 powiedzcie mi czy w marcu można liczyć na brania Sandała? Zastanów się co Ty piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 mi czy w marcu można liczyć na brania Sandała? i gdzie na niego najlepiej przypolować blizej tamy czy po prawej stronie od wjazdu z betonówki? W marcu na Sandała najlepiej zapolować w sklepie rybnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 johny476, nie za bardzo wiem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś. W marcu na sandała??? Przyznam szczerze, że Twoje pytanie jest troszkę dziwne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny476 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 jareksm2 moze dziwne ale pytam dla tego ze jeszcze nigdy nie polowałem na sandała i chciałem poprostu poszerzyc jakąs wiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Panowie, dajcie już spokój z tymi osobistymi wycieczkami. A koledze johny476 radzimy przyswoić RAPR zanim się zabierzesz za wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo16 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 wytłumacz mu jeszcze co to jest RAPR. Bo pewnie tego tez nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Jeśli jeszcze komuś przyjdzie na myśl łamanie regulaminu ,a zwłaszcza pkt 10 niech wie że czeka go kara łącznie z banem. johny476, masz obowiązek znać i przestrzegać przepisy RAPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny476 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 wiem co to jest i wiem ze okres ochornny jest do maja przeciez to logiczne tylko koolega ma swój prywatny staw i tam chciałem sprubowac a o kozielno pytałem na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 johny476, Twoje tłumaczenia są nie na miejscu , i gdzie na niego najlepiej przypolować blizej tamy czy po prawej stronie od wjazdu z betonówki?aczyżby ta woda była twojego kolegi ,jeszcze raz poczytaj RAPR i dowiesz sie dokładnie do kiedy sandacz ma okres ochronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny476 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 wiedziałem ze zle mnie zrozumiecie owszem pytałem gdzie bo nigdy tam nie łowiłem ale dopiero jak skonczy sie okres ochronny przeciez każdy kto ma ludzki rozum nie pojedzie teraz na jezioro pzw na sandacze chyba ze jacys kłusownica a ja nim nie jestem a kolega ma swój staw nie daleko mnie i poptostu chciałem sobie w oczekiwaniu i z nudów porzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 witajcie powiedzcie mi czy w marcu można liczyć na brania Sandała? i gdzie na niego najlepiej przypolować blizej tamy czy po prawej stronie od wjazdu z betonówki? wiedziałem ze zle mnie zrozumiecie owszem pytałem gdzie bo nigdy tam nie łowiłem ale dopiero jak skonczy sie okres ochronny przeciez każdy kto ma ludzki rozum nie pojedzie teraz na jezioro pzw na sandacze chyba ze jacys kłusownica a ja nim nie jestem a kolega ma swój staw nie daleko mnie i poptostu chciałem sobie w oczekiwaniu i z nudów porzucac Może i masz nas za [...] ale szkoły pokończyłem nie tak dawno, mam mature i czytać ze zrozumieniem też mnie nauczyli. Wróć na forum jak nauczysz się regulaminu i nie rób z siebie większego... niż jesteś. A co do fikcyjnego stawu kolegi to nawet gdyby istniał to celowe łapanie w nim ryb objętych okresem ochronnym może nie dokńca jest bezprawne ale na pewno nieetyczne. wiem ze okres ochornny jest do maja przeciez to logiczne A ja myślałem że sandacza możemy łapać od 01 czerwca Pewnie zaraz napiszesz ze o to Ci chodziło pisząc "do maja" tylko zapomnialeś dodać że do 31 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny476 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 jakbys był inteligętny to bys sie domyslił ze do konca maja co mam ci jeszcze napisac jaki jest wymiar ale dobra konczymy ten nie zrozumiały temat bo nie o to tu chodzi , przez jedno pytanie nie lubi mnie juz poł forum wiec koncze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi