barbus Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Wciąż nie wiadomo, kiedy ruszy remont zapory w Nysie http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120312/POWIAT01/120319878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał12 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 witam był moze ktos na nyskim ? jaki stan wody? bo coś słyszałem ze mieli spuszczać wode i coś tam remontować. chciałem sie wybrac na 1-3 maja no i nie wiem czy jest sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Przyłączam się do pytania. I jeszcze chciałem zapytać o ujście do nyskiego. Czy puszczają wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Na razie woda na normalnym poziomie byłem dziś na Wójcicach na ujściu chyba jakieś zawody było tyle chłopa siedziało , ale nie pytałem czy coś brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palealex Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 brało brało ale już nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Potwierdzam pół soboty przesiedziałem na ujściu w Wójcicach , testowałem trzy rodzaje zanęt efekt za 5 godzin nad woda 6 małych płotek i kilka niewymiarowych jazików , tele że się opaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Byłem dzisiaj też w Wójcicach i efekty podobne.Tylko słońce dopisało ale wiało niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palealex Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 na jeziorze tez słabo, sporadyczne rybki na łowisku " pod dębami lub wąwóz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Witam ja wczoraj bylem na Skorochowie na schodkach i lipa same malunie leszczyki i plotki braly do 15 cm i w sadzu zero ryby moze w przyszly wekend bedzie lepiej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 wyporzyczenie łódki wędkarskiej na jeżorze nyskim co ile w kturym miejscu wybieram się na kilka dni jak ma ktoś jakieś informacje to zgóry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Łódkę można pożyczyć w Wójcicach przy ujściu. Płaciłem 35zł za dobę, można swój silnik montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian87 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Witam, Byłem na rybach na grunt na nocce w tym tygodniu 3 razy i trzy razy nic... same małe leszczyki... Byłem na głębinowie, na schodkach i żwirakach - wszędzie echo.. To samo dzieje się z sandaczem z łodzi... chyba ryby się potopiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutilus Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Ja miałem to samo... jedynie na rzece idzie coś połowić. Na miejskim odcinku fajnie biorą plotki, jazie i liny. Czasem pojawia się coś takiego że od dna nie idzie oderwać.. tylko tyczka świszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Rutilus a ten miejski odcinek to ktury odcinek rzeki ja będe we wtorek na głebinowie na kilka dni na ośrodku żeglarskim z żonką i 2 diec jak tam nic nie będzie brało to morze na rzece pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 zadym73, weź używaj słownika bo tego się czytać nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 dobra postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutilus Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 zadym73 - na wysokości dwóch mostów na Nysie kłodzkiej jakbyś wjeżdżał do miasta... tylko ostrzegam na jasną zanętę połapiesz głównie małe jaziki... jak ją czymś przyciemnisz to powinny wejść płotki i leszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam byl ktos na J. Nyskim i czy bierze ryba czy nadal lesczyki male ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian87 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Nadal echo... nic nie bierze... woda zielona... do tego co wiem to były prowadzone odłowy kontrolne przez ichtiologów i w sieciach mieli tylko 2 leszczyki... a stawiali w miejscach gdzie ryby zawsze było pełno m.in. na korycie Nysy kłodzkiej, na siechach itd. Musi woda się ochłodzić i zakwit zniknąć wtedy coś zacznie skubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał12 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 witam co tam sie dzieje na nyskim ??mam zamiar jechac na 2 nocki na wyspe.Chodzi mi w szczegulnosci z drapieznikiem, dzien spławik na zywca z łodzi , a w nocy zywiec z gróntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 No na pewno pooddychasz świeżym powietrzem a na poważnie z łodzi czasami coś się trafi , z brzegu szanse małe , ryba jak wszędzie nie bierze , choć ostatnio od strony Błękitnej zatoki widziałem gościa spinningował w woderach dwa ledwo miarowe szczupaczki miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HANYS Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Zbiornik ma być opróżniany przez cztery kolejne lata, tak podobno została podpisana umowa na remont umocnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał12 Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 witam co tam sie dzieje na nyskim ???dokładnie od strony bukowa??słyszałem ze na odmuchowie ładne leszcze łapią no i sandacz sie uwiesi czasem, moze i na nyskim sie cos ruszyło.Jak ktos cos wie to na znac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian87 Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 chyba dalej jest lipa... łodzi ni ma na jeziorze... z gruntu siadają tylko leszczyki dłoniaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Jak tam z rybkami??? Łowicie coś, bo zamierzam płynąć na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi