nowcio_94 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Witam, Co możecie powiedzieć o moich przynętach? (sam je zrobiłem) http://img51.imageshack.us/i/17976575.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahar Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Niezłe, spróbuj pomalować ołów, bo z czasem będzie szary. Jak pracują?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2011 To nie jest ołów, to cyna. A co do pracy to jeszcze nie wiem, w niedzielę wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Troche dopracowałem moje blystki(wyszlifowałem, wypolerowałem). Co powiecie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 http://img40.imageshack.us/i/59313112.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 nowcio_94, świecą się jak psu , po latach dojdziesz ze najlepsze sa te matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Nie znam się zbyt na łowieniu pod lodowym ale zamiast haczyka dałbym mała kotwiczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 No i wszystko jasne, błystki wypróbowane.Pracują świetnie, odchodzą daleko od dziury, kiwają się na boki przy opadzie i prowokują okonie ale skusił się też szczupak(zaznaczyłem na pieżchni jego rozmiar i wrócił do dziury, w domu zmieżyłem, było to 56 cm). Oto efekty(nie wiele ale za to dość duże, i złowione na moją oblankę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 http://img703.imageshack.us/i/p1000720e.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 Dlaczego nie widać moich zdjęć? wpisuje img w nawiasach i link i nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Dlaczego nie widać moich zdjęć? Jak nie widać,jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahar Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 No i mamy nowego producenta sprzętu wędkarskiego. Ford też tak zaczynał. A przy okazji na jakim jeziorze łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 Najczęściej łowię na Wigrach, ale też czasem jakieś jeziorka w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Podłącze się do tematu i zaprezentuję swoje wyroby. Blaszki podlodowe robię od kilku lat. Zawsze przed sezonem robiłem kilka sztuk. Pierwsze moje blaszki wyglądały nie za ciekawie, ale ryby łowiły, tak jak kupne. W poprzednim sezonie miałem niezłe efekty, to i przed nadchodzącym postanowiłem zrobić kilka nowych. Oto one Blaszki mają od 3. do nie całych 4cm Nie mogę się doczekać tego zapowiadanego ochłodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Wygladają fajnie, powinny spodobac się okoniom szczególnie podobają mi się te z haczykami zamontowanymi na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Podobno znów ma się ochłodzić, więc zrobiłem kilkanaście nowych blaszek. Jeszcze nieuzbrojone, bo nie mam kotwiczek, ale po wizycie w sklepie wędkarskim się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Dlaczego nie widać moich zdjęć? wpisuje img w nawiasach i link i nie działa nowcio_94, Na przyszłość polecam PORADNIK jak poprawnie dodać zdjęcia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Tak wygląda efekt końcowy. Kotwiczki ozdobiłem klejem i lakierem. Mam nadzieję, że za kilka dni uda się je przetestować w warunkach bojowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarstwo u Zbyszka Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Niektórzy już rozpoczęli sezon zimowy więc warto odświeżyć temat o przynętach podlodowych. Oto moje Oblanki Mazurskie i kilka wybranych blaszek RoBo, oczywiście wszystkie wykonane ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi