kocur Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Mam nadzieję że tym razem mi się uda i będę. Generalnie to miejsce powinno być mi raczej obojętne bo przecież chodzi o ludzi
trini Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Przemek no może - załatwisz? :> Kocur no ja mam nadzieję że w końcu...
kocur Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 trini, będę już na emeryturze więc będzie więcej czasu
trini Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Uuuuu... Kiciuś to co? Teraz tylko kapcie telewizor i od czasu do czasu wędeczka na płoteczki?
kocur Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Do późniejszej jesieni to ryby, wakacje, zlot haczyka, ryby, wakacje, ryby a później gdzieś do pracy. Muszę przeładować się i odpocząć. Na chwilę obecną nic mi nie koliduje z teminem zlotu
P Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Przemek no może - załatwisz? :> Tylko z tym jest jak zawsze - duze osrodki to trzeba by bylo zarezerwowac szybciej (dlugi weeekend itp itd) a w temacie cisza Chodzi mi po glowie pewne miejsce - powiedzmy gospodarstwo agroturystyczne - około 100 metrów dalej jest pole namiotowe Osobny dwa pokoje (na okolo 8-10 osob), wlasny pomost dwa lata temu do dyspozycji byly 3 lodki rower wodny i kajak Ale pewnie tez jesli pozno sie zdecydujemy moze byc pozajmowane Brakuje mi tego co juz kilka razy na forum i w rozmowach przy okazji spotkan podkreslalem. Trzeba meskiej ogornej decyzji. Robimy tu i tam i koniec krpka. Ewentualnie szybkie podjecie decyzji na poczatku roku przez dotychczasowych zlotowiczow Inaczej co roku bedziemy powtarzali marny scenariusz - rezerwacja i szukanie miejsca w sierpniu
trini Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Przemku - No to zadzwoń tam, jeśli jest wolne to jedziemy - dzisiaj jest ostatni dzień maja, nie mamy czasu już na pierdoły. Kiciuś - i ma nie kolidować, obiecałeś mi coś już dwa lata temu
trini Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Kiciuś a Ty powiedz mi często w DE bywasz? Bo bym miała interes przed zlotem
kocur Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Do DE to mamy ze Szczecina 15 min samochodem. Wal na PW co potrzeba. Jak będzie w zasięgu to załatwimy. A wracając do zlotu to co to za woda i jakie i gdzie opłaty należy poczynić
trini Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 O to super, to jakoś na początku sierpnia się odezwę, albo około 25 lipca Bo jeszcze może mi się coś przypomnieć, to wtedy zrobię Ci przelew i gut Dziękuję :* No tak, jaka woda, jakie opłaty - i w końcu która woda?
P Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Co to za woda? Pisałem juz Pojezierze brodnickie. Oplaty PZW Torun. Powiem tak jedne z najdrozszych w kraju Miejscowka polozona nad jeziorem Strażym. Blisko jest do Zbiczna jak i kilku innych jezior Jutro bede dzwonil Pozdr Przemek
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 No, i, no i? Zbiczno znam, po drodze na Brodnicę czy jakoś w okolicy. Fajnie tam jest. Ja się piszę!
P Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 No i d... Posiałem gdzies numer. Jak Agnieszka wroci to moze bedzie wiedziala gdzie on jest. W najgorszej opcji znajomy bedzie w Grzmiecy w weekend to poprosze go aby podszedl do pani i osobiscie z nia zagadal co nawet moze byc lepsze
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Jaaaa Cie, a to podobno baby nie wiedzą gdzie mają głowę No dobra, dobra... Poczekamy do niedzieli
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 A może by tak jakąś listę robić, co? Kto do domku, kto pod namiot - kto W OGÓLE? Tomek, Tomik, Artech, Gre, Madi, Maniek, Amator, Lary, Welfron, Roman - jak kogoś ominęłam to proszę mnie opieprzyć I osoby które jeszcze nie były też zapraszamy, nie gryziemy (na początku) Jak w tym roku - jedziecie? Od jutra PW rozsyłam z przypomnieniem o temacie I będę upierdliwie rozsyłać aż namówię
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Pewnikiem na pojezierzu Brodnickim, jeśli się nie uda załatwic miejsca w ciągu tygodnia to Zegrze
daniello2010 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 No to ja ładny kawałek miałbym z gryfina,czyli chyba odpada mój udział w tym zlocie:(
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 A zobacz na Tomek1 - on z Goczałkowic aż jedzie
kocur Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 daniello2010, jak paliwo z diesla podzielisz na 2 to wyjdzie taniej.
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Tomik szaleje - jest już listwa z zaproszeniem na zlot No to teraz nie pozostaje nic innego jak dopisywanie się!
madi Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Cioci Madzi niestety nie będzie, albo i stety zależy dla kogo.... przynajmniej niektórzy się na najbliższym zlocie wyśpią bo nie będzie miał kto zakłócać ciszy nocnej donośnym brechtem Qrde żałuję okropnie, ale mam "zajazd" w robocie (o dziwo), i zajazd w domu, a mam tylko dwie ręce i dwoje szalejących dzieci. Masakrrr W przyszłym roku stanę na rzęsach czy na czym tam sobie zażyczycie i się pojawię, taki mam plan. Póki co pozostaje mi życzyć Wam udanego zlotu przy pięknej pogodzie i szalejących sygnalizatorach
trini Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Bierz dzieci pod pachę, chrzań robotę i dom i przyjeżdżaj Paulina jest już duża i chętnie się pobawi w przedszkolankę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.