Skocz do zawartości
Dragon

VI Zlot Sympatyków Haczyk.pl

Amator

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 167
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A to nawet nie wiedziałam, bo to Łukasz zamawiał nie ja, ja nie mam czasu się w tyłek ostatnio nawet podrapać, a co dopiero mówić o wycieczkach... :(

Napisano

trini, też czułem że tak będzie. Niestety w tym czasie mam wyjazd z rodziną którego nie planowałem do końca. Nawet jeżeli dojadę w piątek to na 15 rano muszę być w Szczecinie żeby znów na cały dzień ruszyć w trasę :???: Nie dam rady latać po 600 km

Napisano

Zrobimy sobie podczas tego zlotu zawody wędkarskie - z atrakcyjnymi nagrodami.

Ponadto podczas zlotu będziemy mieli do dyspozycji i testowania trochę przynęt zarówno naturalnych jak i sztucznych.

Napisano

Lista.

1. Trini i Mozambikanin - namiot.

2. deejaybialy -namiot

3. kocur - wypadł?

4. Bobiniarz - namiot

5. Tomik - domek bo być może będę z rodzinką

6.Gregor – namiot (przynajmniej na chwilę obecną

7. Amator - raczej domek, ale jak nie będzie to namiot nie jest mi straszny

I to wszyscy czy może jeszcze ktoś się skusi?

Napisano
Zrobimy sobie podczas tego zlotu zawody wędkarskie - z atrakcyjnymi nagrodami.

Ponadto podczas zlotu będziemy mieli do dyspozycji i testowania trochę przynęt zarówno naturalnych jak i sztucznych.

O jak fajnie! :mrgreen:

To może więcej chętnych będzie hmmm? :cool:

I może koleżanka Trini przygotuje wstępne propozycje na rok następny?

A może w końcu ktoś inny zadek ruszy, a nie koleżanka Trini od 3 lat? :roll::lol:

Napisano
A może w końcu ktoś inny zadek ruszy, a nie koleżanka Trini od 3 lat?

Ruszy ruszy a i tak skończymy u Was :razz:

Napisano

No ja mam nadzieję, że jednak nie.

Chociaż znalazłam jeszcze jedną miejscówkę, w przyszłym tygodniu obczajam - ale daleko od obecnej, więc nie będziemy zwiedzać ;)

Napisano

Jak ktoś chciał by jeszcze załapać się na domek, to mam smutną wiadomość - wolnych miejsc BRAK. :shock:

Wychodzi na to że będzie pełne obłożenie i może być ciężko z miejscami do łowienia.

A tak a propos, pojawię się w większym składzie, tj. Ja, moja Druga Połowa, moje potomstwo (2 szt.), mój wujaszek i mój kolega z pracy samotrzeć (czyli z żonką i dzieckiem). Mam nadzieję że nie sprawi to Wam kłopotów :roll:

Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą!

Napisano

Pewnie - im nas więcej tym lepiej, mam nadzieję, że moja młoda lat już prawie 11 znajdzie sobie jakieś towarzystwo :D

Napisano

Za rok jak będzie zlot gdzieś trochę bliżej i do końca skompletuje wszystko to napewno będę się pisał na wypad..jak narazie to jadę na jarosławki na 4dni..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.