jaceen Napisano 27 Lipca 2023 Share Napisano 27 Lipca 2023 Jak w tytule. Sprzedam wędkę muchową z Decathlonu 8'5/3 #4-5 w komplecie kołowrotek Mistrall/5-6 z nawiniętą linką i podkładem+podbierak. Wędka była używana. Linka też jest mocno zużyta. Złowiłem na nią sporo kleni i kilka sandaczy. To była moja pierwsza wędka z przeznaczeniem do nauki. Może ktoś będzie rozważał wejść w tą metodę, to myślę, że propozycja jest warta rozważenia. Bo co jak się nie spodoba?:) Za całość proponuję 90 zł. Wychodzi po 30 zł na każdy z elementów. Do tego dorzucam godzinę, a nawet dwie, nauki podstawowych rzutów. Tylko na sucho, bo nie wyobrażam sobie, by zaczynać łowienie na muchę wchodząc od razu do wody. Mogę dołożyć kilka piankowych żuków. Do podbieraka zostawiam magnes, silny, Jaxona z gumą. Odbiór we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi