Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

image.png

GP 2024 dobiegło końca.

Gratuluję wszystkim uczestniczącym w zabawie!

@tomek1 walka od samego początku, do samego końca i (o ile się nie mylę) pierwsze zwycięstwo w GP! Obydwie tury bardzo równe z różnicą punktów "na pół płotki". Aż 9 rekordów!

@jaceen Łowca aż 10 rekordów ryb z obydwu tur. WSZYSTKIE RYBY ZŁOWIONE NA PRZYNĘTY SZTUCZNE!!! MEGA WYCZYN!

@Marienty No mi się poszczęściło o tyle, że niektórzy koledzy lekko odpuścili 2 turę z czego skorzystałem 🙂. Miałem też więcej czasu na ryby niż w 2023 co też nie było bez znaczenia.

Garść statystyk.

image.png

image.png

image.png image.png

• Lubię to 2
  • Super 5
przynęty na klenia   Dragon
Napisano
W dniu 11.01.2025 o 08:45, Marienty napisał:

@tomek1 walka od samego początku, do samego końca i (o ile się nie mylę) pierwsze zwycięstwo w GP! Obydwie tury bardzo równe z różnicą punktów "na pół płotki". Aż 9 rekordów!

To mój drugi sezon gdzie starałem się uzyskać dobry wynik w GP. To się udało, choć wiele założeń nie doszło do skutku.

@jaceen taki wynik tylko spinningiem to niesamowity wyczyn. @Marienty gratuluję miejsca na pudle. Wszystkim pozostałym pięknej walki.

Wkrótce rozdanie nagród.

Napisano

Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział w naszym Grad Prix 2024 i gratuluję laureatom.

Uwaga! Nagrody wybieramy rozpoczynając od laureata drugiego miejsca, ponieważ ja zatrzymam tylko statuetkę na pamiątkę🤩 Wyboru dokonujemy przez wpisanie w tym wątku : np. "Wybieram kołowrotek....". W puli jest 9 nagród, czyli ostatnią otrzyma laureat 10 miejsca.

Zaczyna @jaceen następnie @Marientypotem @Elast93 itd. Według klasyfikacji generalnej. Żeby uniknąć przeciągania rozdania nagród, bardzo proszę o śledzenie tematu i sprawny wybór. ;) Proszę również o przesyłanie aktualnych adresów i numeru telefonu na PW. Ewentualnie proszę podać dane do wysyłki Inpost. W ubiegłym roku zdarzyło się, że chyba dwie paczki nie zostały odebrane i wróciły do mnie.

Za trzy pierwsze miejsca w „Grand Prix haczyk.pl 2024” nagrodami są okolicznościowe statuetki.

image.jpeg

Nagrody w Grand Prix 2024 ufundowane przez haczyk.pl

1. Wędka spinningowa Fiume Sensitive Perch 212 cm 9 gr (wklejana szczytówka, kij stosunkowo sztywny)

fiume.jpg

2. Kołowrotek Daiwa Laguna LT 3000-C

Laguna.jpg

3. Kołowrotek Dragon Megabaits Method Feeder FD 550

Megabaits.jpg

4. Sygnalizator XTR Carp Sensitive 102 niebieski

sygnalizator.jpg

5. Sygnalizator XTR Carp Sensitive 102 czerwony

sygnalizator.jpg

6. Plecionka Cortland Master Braid 150 yds Yellow 15lb | .009 in | .229 mm

Masterbraid.jpg

7. Przypony Mikado Method Feeder Rigs Braid Barbless MF13 z gumką 10cm - #10

przypony.jpg

8. Nóż wielofunkcyjny haczyk.pl

IMG_0047.JPG.2737036e3dd40a8fef4f83ccd4964e30.JPG

9. Przynęta Savage Gear Craft Cannibal PaddleTail Bulk 8.5cm 7g - Perch Długość: 85 mm, Ilość: 5 szt., Waga: 7.00 g

canibal.jpg

• Super 1
Napisano

Zgaapiłem się trochę. Przepraszam za opóźnienia. Czyżby nikt z poprzedników nie wybrał wędki - okoniówki? Mi się przyda. :)

Napisano

@moczykij ustąpił pola kolejnemu wybierającemu, więc teraz wybiera @Ras al Ghul, następnie @marbil.

Do wyboru pozostało:

sygnalizator.jpg

6. Plecionka Cortland Master Braid 150 yds Yellow 15lb | .009 in | .229 mm

Masterbraid.jpg

przypony.jpg

8. Nóż wielofunkcyjny haczyk.pl

IMG_0047.JPG.2737036e3dd40a8fef4f83ccd4964e30.JPG

Napisano

Wybiera @SebaZG i ostatnia nagroda automatycznie przypadnie @suchi 

Pamiętajcie proszę o adresach! Wiele osób nie przysłało.

Do wyboru zostało

sygnalizator.jpg

przypony.jpg