gregory184 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkich mam na imię Grzegorz jestem z Nowego dworu Maz wędkuje w dolinie trzech rzek a glownie na Narwi. Bawie sie w to od kiedy siegam pamiecia, kidys glownie na splawik teraz przezucilem sie na spiner . do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
West-East Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich zapaleńców co to wolą nad wodą czas spędzac niżeli przed TV U mnie ostatnio dominowało to drugie, niestety. Otóż mieszkam w Zielonej Górze, wcześniej na terenach pojezierza lubuskiego koło Strzelec Krajeńskich. Tam właściwie zaczęła się moja przygoda z drapieżnikiem. Główna dyscyplina to węgorz, szczupak, sandacz. Mam nadzieję, że znajdę wiele pożytecznych info na tym forum. Oczywiscie jeśli będę mógł to pomogę radą czy czynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_1_0 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam.Jestem z Kalisza i mam nadzieję, dowiedzieć się czegos więcej na tema łowienia ryb.Sądże też, że uda i się pokażać, że rejony Kalisza też obfitują w ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedarek37 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 WITAM WSZYSTKICH. Jestem Radek. Mieszkam w okolicach Włocławka, więc łowię głównie na Wiśle. Ostatnio zaczęło mnie jednak coraz bardziej wciągać wędkowanie na Bałtyku. Pozdrawiam wszystkich moczykijów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkasz Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Witam jestem z okolic Olsztyna, nazywam się Łukasz, wędkowanie to moje hobby od małego i tak mi już zostało do dziś pozdrawiam wszystkich wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie, po strasznie długiej przerwie. Mam nadzieję, że choć kilku ze "starych" haczykowców mnie pamięta.... Widzę również, że na forum przybyło wielu nowych użytkowników z czego się bardzo cieszę. Wracam pełną parą i zabieram się ostro za przygotowania do sezonu Na imię mam Damian , jestem z Nowej Rudy. No w mordeczkę mam nadzieję, że akurat ta Nowa Ruda to jednak z Kotliny Kłodzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie, po strasznie długiej przerwie no witamy witamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecza7 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 witam jestem cezary. miejsscowość bobolice.mam 26 lat.z wedka ganiam od 22 lat(zasłyszane w rodzinie).generalnie zadna z metod wedkowania nie jest mi odca. ale najlepiej sie czuje z feederem i bolonka... tylko 500...najbardziej lubie zasiadki na lina, leszcza i dorodne płocie.wyznaje zasade złów i wypuść..ulubione łowiska to jezioro rosnowskie i rzeka radew.ale łowie wszedzie...(potrafie sie w trasie zatrzymac i zamoczyc kija tylko dlatego ze mi sie woda spodoba)..mówia mi ze w moim przypadku wędkarstwo to nie hobby tylko choroba oby nieuleczalna...pozdrawiam wszystkich haczykowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antex03 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam Mam na imie Andrzej mieszkam w Krakowie. Lubie połowić na spining , spławik , grunt. Łowię głównie na Czorsztynie i czasem na Rożnowie. Często z łódki lub pontonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyrzyk Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Mam na imię Michał i jestem z ToRuNiA. Mojom najlepszom metodą jest feeder, spławik, spining!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz_Mik Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich serdecznie . Mam na imię Grzegorz . Mieszkam w Mikołowie woj. Śląskie . Mam 54 lata , obecnie już na emeryturze . Wędkuję już ponad 40 lat . Moja preferowana metoda połowu to spinning a ulubione przynęty to blaszki obrotówki firmy MEPPS . Lubię wędkować na rzekach i rzeczkach wędrując ich brzegiem ale tych nadających się do wędkowania w naszym województwie jest coraz mniej , większość z nich jest mocno zanieczyszczona lub dzięki regulacjom zrobiono z nich kanały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalJ Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam. Nazywam się Rafał, mam lekko ponad 20 lat i jestem z Podkarpacia, dokładniej z okolic Przeworska. Na ryby jeżdżę od około 17 lat, a wędkuję od 8. Główne moje łowiska to San w okolicach miejscowości Nienadowa ( piękna rzeka i krajobrazy ), czasami okolice Radymna lub jakies okoliczne stawy. Metody: przepływanka, feeder, czasami spinning. Najczęściej na haku pojawiają się świnki, certy,klenie, brzany a na spinning kleń lub potokowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilonka_87 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich. Mam na imię Ilona mam 22lata i jestem z Białogardu. Wędkowaniem zaraził mnie mój kochany narzeczony. Jeździmy razem na jeziorka duże i małe. Nie cierpię łowić na rzece ;/ Moim ukochanym miejscem jest mały stawek pośrodku lasu o którym wiemy tylko my Nie znam się ani na rybach ani na wędkach. Rybkę potrafię zrobić, złowić i robię to lepiej niż Moja druga połówka he he Wędkę użycza mi mój Cezary, robaki też ale jego mina jak złowię więcej ryb od niego jest BEZCENNA Pozdrawiam cieplutko. Kocham Cię mój "rybkarzu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielst Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Witam Mam na imie Daniel jestem ze Stalowej Woli wędkuje od 30lat , ostatnio najwięcej na Sanie w tym roku sprubuję połowić z łódki. pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej G. Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Witam szanowne grono wędkarskie.Mam na imię Andrzej obecnie mieszkam w Kobyłce,najczęściej łowię w Liwcu w byłym siedleckim,a wychowywałem się w Koninie nad Wartą i ciepłymi kanałami elektrowni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich nowe osoby i zapraszam także do udzielania się w innych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Z okazji dnia wędkarza taaakiej ryby wszystkim Haczykowcom i zapraszamy nowych do naszego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zander Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 witam jestem Patryk mieszkam w Jastrowiu(okolice Piły) wedkuje od 12 lat preferuje wszystkie metody polowu w szczegolnosci spinning a w tym roku mam zamiar nastawic sie na karpie w pobliskim jeziorze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed4000 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Witam wszystkich, jestem Adam, dopiero zacząłem wędkować, szukam jakiegoś sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laur Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 witam wszystkich miłośników kija pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Witam Jestem nowy:) preferuje raczej połowy spinningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario2002 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 witam Na imie mam Mariusz, mieszkam w Irlandii , mam 33 lata ''wedkuje '' niecaly rok oczywiscie zarazilem sie w polsce ulubione metody he he he lubie spinning, grunt , splawik lubie duze rzeki, jeziorka tez zainteresowania : technika, wedkarstwo, ..........silownia (tylko po sezonie zimowym . Pozdro Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz199044 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Imię: Mariusz Wiek: 19 Skąd: Piecki (mazury) Wędkuję od dziecka, a zaraził mnie tym Ojciec ( za co mu bardzo dziękuję ). Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kongerek Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 witam Paweł z libiaza małopolska wedkuje od 1993 roku i nie wyobrazam sobie zycia bez rybek pozatym interesuje mnie motoryzacja i internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specjal ford Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witam Jestem z Dębicy Podkarpackie od niedawna wędkuje karpiowo z dużą przerwą z lat 90-tych .poza tym prowadze warsztat samochodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi