Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich mam na imię Grzegorz jestem z Nowego dworu Maz wędkuje w dolinie trzech rzek a glownie na Narwi. Bawie sie w to od kiedy siegam pamiecia, kidys glownie na splawik teraz przezucilem sie na spiner . do zobaczenia nad wodą :)

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich zapaleńców co to wolą nad wodą czas spędzac niżeli przed TV :) U mnie ostatnio dominowało to drugie, niestety.

Otóż mieszkam w Zielonej Górze, wcześniej na terenach pojezierza lubuskiego koło Strzelec Krajeńskich. Tam właściwie zaczęła się moja przygoda z drapieżnikiem. Główna dyscyplina to węgorz, szczupak, sandacz.

Mam nadzieję, że znajdę wiele pożytecznych info na tym forum. Oczywiscie jeśli będę mógł to pomogę radą czy czynem :)

Napisano

Witam.Jestem z Kalisza i mam nadzieję, dowiedzieć się czegos więcej na tema łowienia ryb.Sądże też, że uda i się pokażać, że rejony Kalisza też obfitują w ryby.

Napisano

WITAM WSZYSTKICH. Jestem Radek. Mieszkam w okolicach Włocławka, więc łowię głównie na Wiśle. Ostatnio zaczęło mnie jednak coraz bardziej wciągać wędkowanie na Bałtyku. Pozdrawiam wszystkich moczykijów:)

Napisano

Witam jestem z okolic Olsztyna, nazywam się Łukasz, wędkowanie to moje hobby od małego i tak mi już zostało do dziś pozdrawiam wszystkich wędkarzy :grin::mrgreen:

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, po strasznie długiej przerwie. Mam nadzieję, że choć kilku ze "starych" haczykowców mnie pamięta.... :roll: Widzę również, że na forum przybyło wielu nowych użytkowników z czego się bardzo cieszę.

Wracam pełną parą i zabieram się ostro za przygotowania do sezonu :twisted:

Na imię mam Damian , jestem z Nowej Rudy.

No w mordeczkę mam nadzieję, że akurat ta Nowa Ruda to jednak z Kotliny Kłodzkiej :wink:

Napisano
Witam wszystkich bardzo serdecznie, po strasznie długiej przerwie
no witamy witamy :))
Napisano

witam jestem cezary. miejsscowość bobolice.mam 26 lat.z wedka ganiam od 22 lat(zasłyszane w rodzinie).generalnie zadna z metod wedkowania nie jest mi odca. ale najlepiej sie czuje z feederem i bolonka... tylko 500...najbardziej lubie zasiadki na lina, leszcza i dorodne płocie.wyznaje zasade złów i wypuść..ulubione łowiska to jezioro rosnowskie i rzeka radew.ale łowie wszedzie...(potrafie sie w trasie zatrzymac i zamoczyc kija tylko dlatego ze mi sie woda spodoba)..mówia mi ze w moim przypadku wędkarstwo to nie hobby tylko choroba oby nieuleczalna...pozdrawiam wszystkich haczykowiczów :smile:

Napisano

Witam

Mam na imie Andrzej mieszkam w Krakowie.

Lubie połowić na spining , spławik , grunt.

Łowię głównie na Czorsztynie i czasem na Rożnowie.

Często z łódki lub pontonu.

Napisano

Mam na imię Michał i jestem z ToRuNiA. Mojom najlepszom metodą jest feeder, spławik, spining!!! :razz:

Napisano

Witam wszystkich serdecznie . :grin:

Mam na imię Grzegorz . Mieszkam w Mikołowie woj. Śląskie . Mam 54 lata , obecnie już na emeryturze . Wędkuję już ponad 40 lat . Moja preferowana metoda połowu to spinning a ulubione przynęty to blaszki obrotówki firmy MEPPS . Lubię wędkować na rzekach i rzeczkach wędrując ich brzegiem ale tych nadających się do wędkowania w naszym województwie jest coraz mniej , większość z nich jest mocno zanieczyszczona lub dzięki regulacjom zrobiono z nich kanały .

Napisano

Witam. Nazywam się Rafał, mam lekko ponad 20 lat i jestem z Podkarpacia, dokładniej z okolic Przeworska. Na ryby jeżdżę od około 17 lat, a wędkuję od 8. Główne moje łowiska to San w okolicach miejscowości Nienadowa ( piękna rzeka i krajobrazy :grin: ), czasami okolice Radymna lub jakies okoliczne stawy. Metody: przepływanka, feeder, czasami spinning. Najczęściej na haku pojawiają się świnki, certy,klenie, brzany a na spinning kleń lub potokowiec.

Napisano

Witam wszystkich. Mam na imię Ilona mam 22lata i jestem z Białogardu. Wędkowaniem zaraził mnie mój kochany narzeczony. Jeździmy razem na jeziorka duże i małe. Nie cierpię łowić na rzece ;/ Moim ukochanym miejscem jest mały stawek pośrodku lasu o którym wiemy tylko my :) Nie znam się ani na rybach ani na wędkach. Rybkę potrafię zrobić, złowić i robię to lepiej niż Moja druga połówka :) he he Wędkę użycza mi mój Cezary, robaki też ale jego mina jak złowię więcej ryb od niego jest BEZCENNA :) Pozdrawiam cieplutko. Kocham Cię mój "rybkarzu"

Napisano

Witam

Mam na imie Daniel jestem ze Stalowej Woli wędkuje od 30lat , ostatnio najwięcej na Sanie w tym roku sprubuję połowić z łódki.

pozdrowionka.

Napisano

Witam szanowne grono wędkarskie.Mam na imię Andrzej obecnie mieszkam w Kobyłce,najczęściej łowię w Liwcu w byłym siedleckim,a wychowywałem się w Koninie nad Wartą i ciepłymi kanałami elektrowni.Pozdrawiam.

Napisano

witam

jestem Patryk

mieszkam w Jastrowiu(okolice Piły)

wedkuje od 12 lat

preferuje wszystkie metody polowu w szczegolnosci spinning a w tym roku mam zamiar nastawic sie na karpie w pobliskim jeziorze

pozdrawiam

Napisano

witam

Na imie mam Mariusz, mieszkam w Irlandii , mam 33 lata

''wedkuje '' niecaly rok :) oczywiscie zarazilem sie w polsce

ulubione metody :) he he he lubie spinning, grunt , splawik

lubie duze rzeki, jeziorka tez :)

zainteresowania : technika, wedkarstwo, ..........silownia (tylko po sezonie zimowym :).

Pozdro

Mariusz

Napisano

witam Paweł z libiaza małopolska wedkuje od 1993 roku i nie wyobrazam sobie zycia bez rybek pozatym interesuje mnie motoryzacja i internet