Andrzej59 Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witam Witam jestem nowy na forum.Jestem ANDRZEJ lat 56 wedkuje juz chyba od 30 lat POZDRAWIAM WSZYSTKICH....Wybieram sie w lipcu na wakacje nad rzeke solinke blisko jeziora solińskiego,czy ktos moze mi cos napisac na temat tej rzeki..interesuje mnie na co łapać,moja metoda to wedkarstwo spławikowe''przepływanka'' dla relaksu grunt,czy ktos zna jakies dobre miejsca jak tak to w jakiej miejscowosci.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 witam wszystkich dzis dolaczylem do grona ludzi uwielbiajacych relax i rybki nad woda na imie mam Tomek wedkuje od 13tu lat w tym od czterech lat nalogowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodix88 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich mam na imie Konrad jestem z Wrocławia wędkuje od roku Zaraził mnie dziadek i widze że bende na to skazany do końca życia i jeden dzień dużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Wita wszystkich gorąco. Podpiszcie z kąd przybywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Lary, popieram, warto podawać nazwy miejscowości lub chociaż rejon. Ktoś może opisywać swój akwen, jakie stouje przynęty/zanęty a niewiadomo gdzie to się sprawdza itp. Również witam wszystkich serdecznie i zapraszam do dyskusji w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 witam wszystkich.na imie mam Rafał i wedkuje od jakiegos roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich, mam na imię Janusz, mieszkam w Warszawie i jestem emigrantem z podbeskidzia. Wędkowałem prawie dziesięć lat ale niestety praca spowodowała bardzo długą przerwę i teraz, ze względu na większą ilość czasu wracam do starego hobby. Życzę połamania kijów w sezonie 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nfsinferno Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich.Mam 24 lata a wędkuje od czwartego roku życia pierwszą rybą którą złapałem to Pstrąg.Najczęściej wędkuje nad rzeką Regą.A spining to moja żona. :mrgreen:Zaraził mnie mój tata.Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na piękne pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Witam wszystkich, nazywam się Paweł, mam 28lat i mieszkam w Czerwionce-Leszczynach nieopodal Rybnika. Wedkarstwem zaraziłem się jakieś dwa lata temu, podczas wypadu nad jezioro. Kolega zabrał ze sobą sprzęt i tak jakoś mnie wciągneło. Jednak czas mijał a ja jeszcze kilka razy z kimś wybrałem się (urlop) całkiem przypadkowo w miejsca w których była jakaś woda i można było połowić. W tym roku wreszcie się zmobilizowałem i zamierzam wyrobić sobie kartę wędkarską i zakupić jakiś sprzęt aby nareszcie móc samemu wybierać sie nad wodę. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz serdecznie się witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi72 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Witam wszystkich . Mam na imie Zbyszek , mam szczęście mieszkać nad ujściem Warty , więc pozycję wyjściową mam niezłą i tak jak kiedyś mój ojciec zabrał mnie pierwszy raz nad rzekę tak teraz ja staram się zarazić wędkowaniem mojego 12 letniego syna. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariuszek41 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Witam wszystkich i tych zasiedziałych i tych jak ja nowych. Mam na imię Darek, mieszkam w Lublinie. Z wędką od 1976 roku. Ganiam kłusoli, sędziuję zawody, a inne moje pasje to: grzybki, narty, rower, zdjęcia, turystyka i jak każdy chłop troszkę majsterkuję. Wędkarskie marzenie to wreszcie popłynąć na dorsze. Jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOX_89 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Witam, mam na imię Cezary jestem z Kielc.Wedkuje od okolo 5 lat, i calkiem duzo juz sukcesów:).Moje ulubine łowisko to rzeka nida niedaleko Kielc w miejscowosci Tokarnia.Upss zapomnialem mam 19 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinuh Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Czołem! Marcin ze Sławna (środkowe wybrzeże) się kłania Lat 30, pierwszą wędkę (feeder) kupiłem zeszłej jesieni pchany potrzebą posiadania jakiegoś filozoficznego hobby Teraz popróbowalem na paru wyjazdach lekkiego spiningu i cholera chyba mnie wzięło Spiningować zamierzam na Wieprzy i okolicznych jeziorkach (Kopań, Wicko, Bukowo, Jamno, Łętowo, Ostrowiec). Widzę, że zachodniopomorskie składa się na forum prawie wyłącznie ze Szczecina i Odry - otóż nie jest tak, co zamierzam wykazać A póki co możecie mi życzyć PIERWSZEJ RYBY Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookns Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 witam mam na imie Łukasz wiek 28 lat i mieszkam w Nowym Saczu. Rybki łowie bardzo bardzo amatorsko dlatego to forum to dla mnie kopalnia wiedzy. lowie przedewszystkim na splawik i grunt, nadszedl czas aby otorzyc sezon wiec wybieram sie jutro na stawy Heleńskie. pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrek Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam. Jestem Piotrek, z Krakowa. Przygodę tą dopiero rozpoczynam. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doemka Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Wita Was Paweł z Zabrza lat 64. Moje wędkowanie zacząłem jako dziecko (kij z leszczyny 10m żyłki i 2 haczyki w kieszeni).Później długie lata przerwy aż do pierwszego dnia emerytury.Od tego czsu minęło 14 lat.Wędkuję z gruntu,ryb do domu nie noszę bo nie lubię czyścić a Żona lubi dorsza ze sklepu.POZDROWIENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkowaty Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Witam! Mieszkam w Debicy mam 30 lat wędkarstwo stalo sie "moją kokaina" latem ubiegłego roku tak wiec to jest mój pierwszy pełny sezon w gronie wędkarzy.Korzystając z tego forum liczę na pomoc i mądre rady ze strony starszych i młodszych kolegów posiadających większe doświadczenie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Witam wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.87 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam serdecznie wszystkich! Nazywam się Łukasz i mieszkam w Rzeszowie (woj. podkarpackie). Mam 22 lata. Karte wędkarską mam od 5 lat, lecz od tego sezonu rozpoczynam przygodę z karpiowaniem. Sprzęt póki co mam z niższej półki, ale tego sprzętu jest spooooro więc i żeby go skompletować potrzeba trochę pieniędzy, a studentowi który pracuje w weekendy długo to schodzi...Sprzęt mam już praktycznie w komplecie, a od kwietnia zaczynam połowy z moimi 2 przewodnikami karpiowymi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpsz Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam Was mam na imię Piotr i mam 43 lata. Na wędkowaniu przeszło mi już (a może dopiero) ponad 30 lat. Ostatnio mocno mnie pochłonęło morze i wyprawy na dorsze. Wodom cześć dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 witam wszystkich. nazywam sie Piotrek. mam 30lat.jestem z Krakowa i amatorsko wędkuje od paru lat. aktualnie mieszkam z Londynie i tu chcialbym kontynuowac moje hobby pozdrawiam i udanych lowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samanta Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam. Jestem samanta. Jak w Polsce mozna zdobyc karte wedkarska? Czy duzo z tym klopotu ? z gory dziekuje za odpowiedz diabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Witaj samanta, . Muszisz się udać do koła PZW, tam ci wszystko wyjaśnią (test, papiery i chyba 2 fotki). Choć w moim kole prezes nie robi egzaminów, mówi, że wystarczy mieć przy sobie RAPR (regulamin) i już. Ale ja i tak się go nauczyłem i polecam to innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordus2 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam Mam na imię Maciek i mam 15 lat wędkowaniem zaintrygował mnie dziadek (stary wyjadacz) zaczynałem od spławika jak chyba większość z nas ale teraz próbuje po trochu wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grajek44 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam Jestem Michał mam 16 lat i mieszkam w Wałbrzychu. Wędkuje od 6 lat, pewnie tak jak wiekszosc zaczynalem od splawika, później grunt i troche spining. Ostatnio mam male braki w lowieniu bo 2 przeprowadzki i ciagle brakowalo czasu a sprzet sie lekko zniszczyl. Ale teraz zamierzam uzupelnic sprzet i kiedy sie tylko da pujsc na rybki .Musze tez wyrobic karte . POZDRO WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi