Gość tom3hs Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 oka w miarę możliwości będę pomagać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 tom3hs witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Witam wszystkich serdecznie i ponownie po dluuuugiej nieobecnosci na forum zpowodowanej brakiem łacznosci ze swiatem... tzn neta nie miałem i zapracowany byłem, no iiiii ZDROWYCH WESOŁYCH SWIAT i jak to ferdek mowi zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Witamy z powrotem jaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaman01 Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Witam jestem Tomek z Zielonej Góry mam 36 lat łapie już od paru lat ale naprawde wciągneło mnie od kiedy pracuje w Norwegi czyli jakieś dwa lata Obecnie jestem w kraju i szukam okazji by wybrać sie tu na morze . Alenie mam z kim może ktoś organizuje jakiś wypad na dorsza i ma wolne miejsce chętnie bym sie przyłączył . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrian Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam serdecznie jestem nowy, chciałbym się dowiedziec paru rzeczy i podzielić się z Wami moim skromnym kilkuletnim doswiadczeniem jakie wyniosłem z obserwacji polskich wód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam nowych haczykowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan870918 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Witam wszystkich fanatyków wędkarstwa !!! Mam na imię Bogdan 22 lata , jestem z Bolesławca . Wędkuję od 15 lat Moją pasją jest wędkarstwo wyczynowe , a konkretnie wędkarstwo spławikowe Jeśli mieli byście jakieś pytania , do wód w okolicy Bolesławca , śmiało pytajcie , postaram się pomóc !!! Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisho0 Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Sebastian 14 lat mieszam w Kielcach Wędkarską przygodę zacząłem w wieku 5 lat. Pozdrawiam, Fisho0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek89 Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 Cześć wszystkim jestem Maciek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 Witajcie. Zachęcam do aktywnego czytania i pisania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibebbx Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Witam serdecznie, jestem Arek , mieszkam w Pabianicach ale wychowałem sie w Przemyślu i tam zostało moje wędkarskie serce!! San to najpiękniejsza rzeka w Polsce!!! Chrońcie ją!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Witam Jestem Radek. Mam 22 lata, a tak na serio wedkuje dopiero 2 lata. Wczesniej nie mialem karty i jezdziłem na ryby od czasu do czasu z ojcem. Mieszkam w Czeladzi i należę do tutejszego koła wędkarskiego (koło nr 6 czeladź - Okręg PZW katowice). Moją ulubiona metodą połowu jest oczywiscie bacik i połów ryb spokojnego żeru ta metodą. Nie gardzę też spinningiem, w którym powoli zaczynam odnosic małe indywidualne sukcesiki;) Na bata poki co złapałem karpia 2,5 kg a na spinning szczupaka 52 cm. Najczęściej można mnie spotkać na rybach w okresie letnim, na kilku ulubionych łowiskach. Mówie tu o moim rodzimym zbiorniku w czeladzi Przetok, oraz innych niedaleko polozonych m.in Rzęsa, Stawiki, Borki, Morawa. Pozdrawiam wszystkich. Jesli jest ktos z czeladzi to z checia pogadam na temat rybek. Moze nawet sie gdzies zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Z Nowym Rokiem Witam Wszystkich Nowych Forumowiczów i zachęcam do czynnego udziału na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiczh Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich mam lat 13 i nazywam się Przemek łowie od 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skubi Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Serdecznie Witam Wszystkich Forumowiczów, mam na imię Paweł, z wędkarstwem jestem związany niemal od urodzenia - jakieś 28 lat! Nad wodą, w grę wchodzi niemal wszystko od spiningu do gruntówki, choć głównie interesuje mnie to pierwsze. Z poważaniem Paweł vel SKUBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikor82 Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Na imię mam Piotr 27 lat, obecnie mieszkam w Waszawie. Wędkuję od 20 lat. Interesują mnie głównie karpiochy i połowy gruntowe. Łowię na Zegrzu, Wiśle, Bugu, łowiskach specjalnych w okolicac Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michciogwo Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 siema jestem michał mam 15 lat i bardzo lubięwędkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin794 Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Witam. Mam na imię Marcin. Jestem z Piły w woj.wielkopolskim. Rybki łowię od ok. 20 lat. Większość wypraw to spinningowanie w jeziorkach w okolicach Piły no i w rzece Gwdzie. Wielkich okazów drapieżników nie złowiłem , ale kilka dużych ryb spadło mi z wędki i to były ten największe okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek (Ranoooo) Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Sebastian lat 20 , z Sulejówka koło Warszawy chetnie zapoznam Qmpli do wspolnego wedkowania w okolicach mojego wieku ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxrek Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Witam serdecznie Mam na imię Marek,mieszkam we Wrocławiu, a ryby łowię od kilkunastu lat ...z różnym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek r Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Witam wszystkich , jeszcze zimowo , ale gorąco i serdecznie pozdrawiam . Przeglądam to forum od pewnego czasu i myślę sobie , że niejednokrotnie mógłbym służyć pomocą. Wędkuje już od kilku...(dziesięciu) lat , więc może się przydam. Ulubiona metoda - gruncik ( D S) ale także bacik oraz spławiczek. Dzięki za przeczytanie tego "CV" i myślę , że miło mnie powitacie w Waszym gronie. Mam na imię Romek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Witajcie niewitani oraz ci którzy zaraz zlecą się tutaj witać niewitanych jak witający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PELE Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień dobry.Witam serdecznie wszystkie osoby na tym forum i całą administrację.Mam na imię Marek.Mieszkam w Norwegii.Tylko na święta przebywam w Polsce.Interesuje się wędkarstwem z przerwami od dość dawna.Teraz znowu zacząłem troszkę łapać na fiordach i morzu w Norwegi.Oczywiście jak mam czas po pracy i jest do tego odpowiednia aura.Na tę stronę wszedłem przypadkowo i ku mojemu zaskoczeniu można bardzo dużo ciekawych rzeczy się dowiedzieć o sprzęcie,metodach łowienia ryb i wielu innych konkretnych wiadomościach dotyczących tej pasji.Moc pozdrowień.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień dobry wszystkim nowym Haczykowcom Witam również wszystkich, którzy sami będą witać niewitanych, a zwłaszcza Ciebie kocur - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi