Daiwa team Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Wiatam powie mi ktoś może jak wstawić zdjęcia na forum i filmy wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Tu masz podane http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4845 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiwa team Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiwa team Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Witam mam na imię Mateusz wędkuje od 6 roku życia mam 16 lat wędkuje głównie w Polsce ale mam na koncie również Ocean atlantycki łowiłem ta w Irlandi koło miasta Coork z dużym powodzeniem polecam każdemu troch łowiłem na wczasach w Bułgarii na Morzu czarnym ale bez powodzenia planujemy z rodziną wyjazd na ryba Do Hiszpanii i na rzekę Ebro na suma no tak troszkę o mnie wędkarstwo to moja pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishi11 Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Cześć witam Jestem Marcin z \KOŁOBRZEGU/ na codzień jestem masażystą ale wędkarstwo i krótkofalarstwo to moje hobby. wędkuję na morzu od roku i bardzo mnie to wciągnęlo . super zabawa i staram się regularnie pływac co miesiąc/ Nie ma to jak smak świeżego dorsza na kolację... Pływam na jednostce Nurek i jestem bardzo zadowolony... to do następnego POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Witam wszystkich nowych Daiwa team radze popracować troche nad ortografią i czytać pare razy to co się napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek73 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Witam jestem Rysiek,miałem parę lat przerwy w wędkowaniu,głównie wędkowałem na Wiśle i Skawince metodą gruntową.Postanowiłem zacząć z powrotem tylko tym razem myślę o metodzie spławikowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiind Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Witam!!! Wojtek z Poznania, lat 31. Od dwóch lat zacząłem niejako od nowa zabawę w wędkowanie po kilkunastoletniej przerwie. Akweny gdzie próbuję swoich sił: Zalew Szczeciński, jezioro Dąbskie oraz Bałtyk. Ulubiona metoda połowu: spinning:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mermit87 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Witam, jestem Mateusz, przygodę z wędką zacząłem w 1996 roku i trwało to systematycznie do 2001 , oczywiście w towarzystwie Ojca , niedawno postanowiłem wrócić to tego wspaniałego hobby, po niespełna 9 latach przerwy, a wszystko dzięki przeprowadzce z Sosnowca w okolice Szczytna. Metody jakie stosuję najczęściej to spinning i spławik. Mam nadzieję że nie braknie mi czasu i zapału... Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Witam Darek ze Szczecina lat 37 . Wędkuje wszystkimi metodami ( oczywiście dozwolonymi ) na rzekach i morzu , w zimie jeziorka i kanały bo zamarzają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Witajcie niewitani oraz za chwilę witający witanych Szczególnie witam kolegę ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diverek Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Witam wszystkich miłośników tej wspaniałej metody spędzania wolnego czasu Mieszkam we Wrocławiu. Łowić zacząłem dopiero latem ubiegłego roku, więc póki co w praktyce jestem świeżak, co nie znaczy, że zielonka . Do tej pory korzystałem z własnej odległościówki i średniego feedera kolegi. W tym sezonie na pewno dojdzie własny feeder i quiver oraz (jak żona pozwoli) spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHRISK141 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Witam wszystkich . Krzysiek z okolic Strzegomia. Łowie od 20 lat ,wszystkie metody cały sezon, każdy rodzaj wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fszut Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Witam Radek ze Słupcy. Łowię prawie od małego wszystkie metody połowu i wszystkie wody, specjalizacja spławik i tyczka pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siarka Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Kolobrzeg wita wszystkich uzytkownikow!!!! Łowie od niedawna...najczesciej spininguje na parsęcie ale to co mnie wciagnelo na maxa to lowienie dorszy z kutra,bylem kilka razy w morzu i spodobalo mi sie.. naprawde fajna przygoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert79 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć, Robert lat 31.Będę reprezentować miasto Radomsko:] Metody... wszystko z naciskiem na spinning. Powracam na dobre do wędkarstwa po czteroletniej przerwie (sprzęt zaczyna się już piętrzyć w pokoju:D) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jadwiga Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć lubię ślizgie ,i nic tego nie zmieni poza tym wszystko co ma płetwy i pływa w naszych wodach poza ciernikami oczywiście ,a tak poważnie wędkuję od zawsze i to jest to co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gesior Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Witam. Mam na imię Krzysiek i mieszkam w małej miejscowości. od wiosny chce zacząć przygodę z batem. mam Nadzieje ze pomożecie mi w każdym problemie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsini Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Czesc Mam na imię Marcin i jestem z Koszalina Moim zainteresowaniem jest spor wyczynowy Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiC Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Witam wszystkich wędkujących w naszych skromnych wodach Jestem ze Śląska, wędkuje 8 lat, moje ulubione metody to głównie grunt (Feeder i Karpiówka) czasem wypad z odległośćiówką na leszcze i płoć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::alexio::.. Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Witam wszystkich Jestem z okolic Malborka, łowię głównie na spławik ale w tym sezonie chyba zacznę spiningowac Mam nadzieję, że pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Witam wszystkich,mam na imie Mirek i jestem z Bierunia(k.tychów). Mam 25 lat, a łowie od 15lat. Łowie głownie w sląskich ciekach takich jak Wisła czy Pszczynka, ulubione metody to lekki spining(jaż/kleń) oraz DS głownie leszcze. Lubie także przepływanke. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi