optym Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Witam i pozdrawiam Wszystkich - lubię wieczorne zasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 witam kolejnych haczykowych maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rataj81 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 witam jestem Krzysztof z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przemski Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Witam wszystkich Forumowiczów! Krótko: Przemek Olsztyn Spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAMKIEWICZ24 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 czesc na imie mam robert,dopiero bede zaczynal z wedkarstwem, jestem z okolic soliny , pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Witam! Nazywam się Wiktor. Mam 11 lat. Łowie ryby od 3 lat w PZW jestem rok. Startowałem 2 razy w turnieju ekologiczno-wędkarskim. Zdobyłem odznakę ,, Wzorowy Młody Wędkarz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 rataj81, przemski, ADAMKIEWICZ24, karpik, witajcie na haczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asus Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Siemano! Jak kazali to grzecznie się przywitam Jestem z Wrocka, rocznik'83, wędkuję od 21 lat, ale z intensywnością bywąło róznie w jedynym słusznym związku od '95 roku. Moja ulubiona metoda - przede wszytkim spławik (bat i odległościówka), najczęściej na Odrze i kanałach. czasem spining, ale ten to mi wychodzi zdecydowanie słabo . no, prezentacja załatwiona - więc pozdro wszytkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek6112 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich kolegów po kiju,mam na imię piotr jestem z elbląga ,,wędkuję od kiedy sięgam pamięcią a mam 49 lat,czyli już trochę.od kilku lat preferuję spinning.interesują mnie wszelkie ciekawostki na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmaro Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam, mam na imie Marek, przygode z wedkarstwem zaczalem gdy mialem ok. 12 lat (teraz 30), byla przerwa na motocykle a teraz powrot do wedkarstwa. Od jakiegos czasu jezdze po Europie przy okazji poznaje nowe lowiska. Obecnie bede przebywal w Niemczech nad jez. Bodenskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich na forum , proszę zapoznajcie się z regulaminem forum oraz używajcie funkcji szukaj nim postanowicie założyć nowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapala Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam mam na imię Witek,mieszkam w Rzeszowie lubię zasiadki karpiowe i spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek1987 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Witam wszystkich Mam na imię Adam, mam 23 lata, wędkuje od dziecka na wodach województwa warm-maz. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Witam Was nowi użytkownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek2424 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 czesc wszystkim radek z podkarpacia wedkuje od zawsze pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny__bravo Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Na forum zaglądam juz od jakiegoś czasu, lecz dopiero teraz zebralem sie na oficjalne przywitanie. Już widzę, że znajdę tu informacje, których będę potrzebował gdyż jestem dopiero amatorem pozdrowienia dla wszystkich haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_rHACZYK1 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Witam wszystkich, mój rocznik '88. Wędkuję od 14 lat. ... od kilku lat uczestniczę w zawodach spławikowych (organizowanych przez koło 77 w Jastrzębiu), jeżdżę na spinning, aktualnie przerzucam się na ultra lekki spinning czyli na okonki, czasami posiedzę przy "pickerze", gruntówce i innych metodach połowu Ogólnie preferuję wszystkie metody połowu, na rzekach, stawach, jeziorach z brzegu jak i z pontonu. pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba1995 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Witam wszystkich na tym forum!!!CO prawda łowie od 3-4 lat łowię na spławik i na spining , teraz na noiwy sezon chcialbym spróbowac metody "feeder".Moja najwieksza ryba to szczupak 6,5 kg złowiony na obrotówkę. pozdrawiam KUBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiv Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Witam Wszystkich!!! Z wędkowaniem mam styczność dopiero od wakacji zeszłego roku, spinningiem zaraził mnie mój kolega i po kilkunastu wypadach na moim koncie są 3 średnie szczupaki, okonie i troć, którą miałem przyjemność dzisiaj wyciągnąć. Pozdrawiam wszystkich użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek46 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 hej Mam na imię Rafał,pochodzę z Tczewa,ale obecnie prawie pięć lat poza krajem na zielonej wyspie.Jestem chyba tu nowy,ale łowię od dziecka i tak mi już zostało.Od dziecka łowiłem na spławik,ale od niedawna łowię na DS-drgająca szczytówkę,co mi jak na razie podoba i zagłębiam się w lekturę.Jak na razie jeżdżę z kolegami na nocki,ale jak się zacznie sezon,kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilioni Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Dobry Mam na imię Kamil i jestem z Rudy Śląskiej .W tamtym roku rozpocząłem zabawe z wędkarstwem - tata mnie wciągnął Obecnie cały sprzęt na spina już zgromadziłem . Pozostaje tylko czekać aż wszystko się roztopi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Witajcie. niedawna łowię na DS-drgająca szczytówkę,co mi jak na razie podoba i zagłębiam się w lekturę. I pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Witam, Jestem Tomek, łowie dobrych kilka lat, niestety tylko na łowiskach komercyjnych . Do DZIŚ, w ostatnim miesiącu w końcu znalazłem czas i wyrobiłem kartę wędkarską W zasadzie jestem amatorem i liczę na Waszą pomoc Lubię spining i łowienie z gruntu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryki83 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Czesc Wszystkim.Nazywam się Patryk i mieszkam w Katowicach.Gram w grę fishing simulator2 zwaną fs2.Łowie też w realu,a moją największą zdobyszą w realu jest szczupak 4,354kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi