robaczek Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 CZEŚĆ, JESTEM MARCIN MAM 30 LAT. MIESZKAM I PRACUJE W WARSZAWIE. MOCZE KIJA ODKĄD PAMIĘTAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelG Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Witam !Postanowiłem się zalogować .Łowie głównie na spina czasem muche .Mam nadzieje ,ze znajdę czas na wymianę doświadczeń z Wami .Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dibo Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Witam!!! Jest to moje pierwsze w życiu forum wędkarskie, na którym się zarejestrowałem. Mam 24 lata i wędkuję odkąd pamiętam. Moją ulubioną metodą jest spinning. Pozdrawiam Gibson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Witam.Z tej strony Daniel jestem z Jaworzna,mam 30 lat wędkuje od 1994 roku,kiedy to zdałem na kartę wędkarską i uzyskałem zezwolenie Młodego Aktywisty,które było wymaganiem,aby uprawiać wędkarstwo spinningowe moje ulubione:) kiedy nie miałem karty na wyprawy wędkarskie jeżdziłem z tatą więc pasja trwa kilka ładnych lat.Główną atrakcja wypraw wędkarskich była rzeka Wisła odcinek między Łączanami,a Czernichowem Okolice Krakowa,Bardzo rybna rzeka zwłaszacza po powodziach obfita w Zatorskie Karpie i inne rybki:) obecnie preferuję łódkę i poczciwe Dziećkowice i Wisłę w Jankowicach,ale jak narazie jesień nie przynosi nam obfitości w gryzonie,ale głownie chodzi o mile spędzone chwile nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi7631 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Wędkuję od dawna, znalazłem forum przypadkiem, ale znlazłem tu duzo informaji, których szykałem. Medalowych sztuk:) Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek placek Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 witam mnie również zaciekawiło wiele tematów na tym forum Wędkuje już od dzieciństwa ale i również posiadam nie wielki stawek od nie dawna założyłem konto żeby podzielić się doświadczeniem Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygablue Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Witam nazywam się Maciek, mam 23 lata, wedkuję od "małego", od 3 lat wyłącznie spinning czasem jeszcze wyskoczę z tatą na spławik albo drgającą. Mieszkam w Tychach i wędkuję głównie na paprocanach:D ostatnio przechodze kryzys:[ od miesiąca bez miarowej sztuki;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Czesc Maciek. Witamy na forum. Glowa do gory sezon sie jeszcze nie konczy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygablue Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Mam taką nadzieję jutro rano znowu jadę, mgła jak fix na tych paprach! nic nie widac;) ale bede alczył Dzieki za przywitanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariar2 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 witam kolegow i kolezanki mam na imie dariusz wedkuje od dziecka glownie stawy i bagna taki teren od pewnego czasu jezioro udalo sie kupic dzialeczke nad dobrównem dolnym niestety troche inna specyfika lapania ale szybko nadrabiam braki tak ze chetnie poczytam o roznych technikach polowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chupsky Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Witam! Mam na imię Marcin, jestem wędkarskim laikiem, ale liczę, że z pomocą użytkowników tego forum, z czasem załapię "bakcyla" i wyrobię jakieś podstawowe umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlak966 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Cześć jestem Marcin z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mavbad Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !!!! Mam na imie Paweł i mieszkam w Poznaniu , ulubiona metoda spining =) łowię .... od kiedy pamiętam =) Dużo czsu spędzam na tzw "Betonach " w Poznaniu oraz oklicach a wolnych chwilach robię wobki hand made . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filus Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Witam wszystkich, na forum od dawna, ale biernie od dziś czas zacząć działać Nazywam się Filip, wędkuję od dawnaaa, do tej pory głównie spławik i grunt, ostatnio przestawiłem się na spin i póki co sukcesy mizerne, ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą to tylko kwestia czasu Łowię głównie w Warcie i Nerze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erin Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum. Łowię na spinning. Mieszkam we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FISZ Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Witam was jestem Kuba i łowie z kartą wędkarską od kwietnia tego roku . Mieszkam w Siemianowicach Śląskich . Lubię łowić na spinning , odległościówką i na grunt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-A-C-E-K Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Witam, łowię rybki już od 25 lat z kilkoma przerwami, mieszkam obecnie w Kołobrzegu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felek Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Witam mam na imie Mateusz mam 15lat jestem z Wrocławia zajmuje się wędkarstwem spławikowym(wyczynowym) łowię w zawodach od 4lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Witam wszystkich. Wychowałem się w Łomży nad Narwią , ale obecnie mieszkam w Pruszkowie. Łowię "od dziecka" czyli coś koło 30 lat Preferuję spławik (tyczkę, bat, odległościówkę), ale pozostałe metody też nie są mi obce - lubię zarówno "popaproszkować" za okoniem, jak i posiedzieć z feederkiem, czy gruntówką. Pozdrawiam. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeni Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 dzień dobry jestem łukasz , man madzieje efektywnie korzystac z forum . pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schabu77 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Witam.Mam na imię Tomek.Jestem wędkarzem cały czas się jeszcze uczącym łowienia.Liczę na pomoc kolegów doświadczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajot Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Czesc nazywam sie karol mam 22 lata jestem z olsztyna wedkuje od 7 lat jestem tu calkiem nowy rekordy sa srednie . Wedkuje na lynie, dlugim i krzywym ulubione lowisko lyna przy braswaldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wl44 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 mam na imię Waldek, mieszkam w Łodzi. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele porad dotyczących połowu gruntowego, na karpia itp. Nadmieniam, że "jestem zielony" w tej dziedzinie. Na szczęście internet jest "kopalnią wiedzy" a Wy koleżanki i koledzy też mi i innym pomożecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil16U Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Witam Mam na imię Kamil Lat (no prawie 16) ;d Kartę wędkarską posiadam od lat 11 wędkuje od 7 roku życia oczywiście z opiekunem (tatą) od 2 lat z przyjacielem Uwielbiam nocki wakacje są nie przespane ;p ulubiona metoda (od roku) Grunt ciężki żywiec Na koncie sporo drobnych karpi po (1/2 kg) rekord jak na razie to 6kg 65cm (noc na rasówki ) i Sumik 4kg także noc łowię na żwirowniach i czasem na rzece Nie dzierżę Stawów prywatnych ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał P Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Witam mam na imię michał mam 13lat wedkuje od piątego roku życia interesuje się wędkarstwem tylko jestem z wyr powiat mikołowski woj śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi