Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Cześć

szczerze mówiąc w życiu złowiłem trzy ryby, chociaż lubię je jeść. Ale od zawsze interesuję się przyrodą. W poszukiwaniu informacji o podwodnym świecie trafiłem i na wasze forum. Mam nadzieję, że nie uznacie tego za nadużycie.

Pozdrawiam

Włodek

Napisano

Witam Was serdecznie,

jestem jjednym z tych którzy od dawna czytają 'haczyk" a od niedawna są zarejestrowani :)

Łowię od dzieciństwa czyli już ponad 30 lat. Powoli przechodzę przez różne techniki wędkarskie. Ostatnio poświęcam się wyprawom sumowym (na razie poniżej 1m) i dorszowym.

Chętnie skorzystam z Waszej wiedzy i służę swoimi doświadczeniami.

Pzdr

Tomek

Napisano

Robert z tej strony,łowię od 11-go roku życia.Moją ulubioną rzeką jest San,łowię głównie na spinning pstragi i inne łososiowate.Pozdrawiam.

Napisano

Siema nazywam się Krzysztof mam 19 lat , łowię od 9 lat , całą kariere łapie drapieżniki z gruntu.Najczęściej Sandacz,Sum,Szczupak;) Od roku zaczynam interesować się połowem węgorza;) jakoś mi to wychodzi ale muszę pogłębić wiedzę na temat tej ryby;)

Mieszkam w mieście P.I.Ł.A ;)

Łapie na zbiorniku zaporowym (zalew koszycki) i rzece (gwda).

Pozdro. :cool:

Napisano

Witam wszystkich kolegów po kiju:)

Tomasz to me imię a łowie już od paru lat, szczerze to nawet nie pamiętam od kiedy...:)

aby było ciekawiej nie mam w rodzinie żadnych tradycji wędkarskich, jestem typowym samoukiem.

Mieszkam w Warszawie i staram się łowić w jej okolicach, najczęściej nad Narwią poniżej zapory w Dębę.

Najbardziej lubię łowić na feederka i spinning, ale spławikiem i ciężką gruntówką nie pogardzę:)

zachęcam wszystkich do wypełnienia mojej ankiety w dziale Ekologia. Ankietka miła i przyjemna a wyniki przydadzą mi się do pracy dyplomowej.

Napisano

Damian mieszkam w krefeld mam 26 lat lowie w hollandi ulubione lowisko leukermeer kolo venray wanssum rzeka mass nieraz tez nijmegen wedkuje od 3 lat :???::wink:

Napisano

Witajcie koledzy po kiju

Jestem Przemek, mam 24 lata, wędkuję od kąd pamiętam. Najchętniej łowię na grunt (feeder i karpiarstwo) oraz spławik (bolonka, bat, match). Łowię raczej ryby spokojnego żeru, ale i na trupa zdarzy się żucić.

Napisano

Wiatjcie, jestem Tomek, mam 40 lat , jestem wędkarzem amatorem. na codzien siedze w biurze i bardzo rzadko mam czas na łowienie, ale łódkę kupiłem i postanoweiłem ze cos trzeba robic w wolym czasie. zrobielm badzo ciekwy zakup, moja łódeczka nadaje sie dw wędkowania jak i do odpoczynku rodzinego. zona jest zauroczona bo moze sie wylegiwac na leżance a ja przy okazji połowic. połączączone przyjeme z pozytecznym.

Napisano
zona jest zauroczona bo moze sie wylegiwac na leżance a ja przy okazji połowic. połączączone przyjeme z pozytecznym

Witaj, pogratulować :wink: Gorzej jak żona dowie się, że najlepsze brania dorszy są w okresie kiedy opalać się ciężko :mrgreen::wink:

Napisano

Witam! Na imię mi Bartek. Jestem z Wrocławia a obecnie mieszkam w Anglii. Interesuje się Wędkarstwem muchowym. Łowię tą metodą od 5 lat. Pragnę połowić w Anglii ale nie wiem co gdzie i jak:(

Napisano

witam kolegow, mam na imie Łukasz, zamieszkały w krakowie, od wielu lat spinningista ale i czasami za namowa rodzicieli karpiowka nie pogardze. jako ze mieszkam w krakowie szukam na wisle milej miejscoweczki do spinningu gdzie mogłbym testowac swoje kleniowe robale a i inne szczupaczki czy sandaczyki połowic. miesko mnie nie bawi, lapie i wypuszczam i nie wstydze sie tego. pozdrawiam

Napisano

Jestem Tomek,mam 17 lat,mieszkam w Miastku(pomorskie)... wędkuje 4 lata moją ulubioną metodą jest drgająca szczytówka.

Napisano

Witam serdecznie...

Mam na imię Jacek. Trafiłem na to forum pewnie jak większość użytkowników szukając tego i owego na temat wędkarstwa:) Moją ulubioną metodą połowu jest łowienie z gruntu (DS). Kiedyś tylko i wyłącznie spławik ale jak widać gusta się zmieniają. Wędkuję głównie na rzekach. Dawniej Pilica, teraz Wisła (ok. Góry Kalwarii). Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów życząc w nowym roku taaaaaaaakiej ryby:)

Napisano

Witam,

Michał lat 24

wędkuje dopiero od 2 lat

Spinning i Feeder

wędkuje na Zalewach

np/ Hańcza , wilków

oraz małe rzeczki

Pozdrawiam wszystkich

MICHAŁ :smile:

Napisano

Witojcie

Jestem Józek mieszkam na Podhalu łowię głównie w zbiorniku czorsztyńskim oraz w Dunajcu poniżej zbiornika.Metoda połowu to spinning a ryby które łowię to szczupaki,sandacze i głowacice,czasami biorę lżejszy kijaszek i poluję na pstrągi

Napisano

Witam wszystkich serdecznie ! Urodzony w Dusznikach Zdrój obecnie mieszkam w Szczytnej . Moja ulubiona metoda to sztuczna mucha , wręcz choroba :roll: Lubię przechadzać się z muchóweczką po naszych górskich rzeczkach .Pozdrawiam wszystkich gorąco !