kiertom Napisano 25 Listopada 2011 Napisano 25 Listopada 2011 Witam - od 3 lat mieszkam nad piękną rzeką Narew i od tego czasu wkradł się w mój wolny czas SPINING. Cytuj
WłodekB Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Cześć szczerze mówiąc w życiu złowiłem trzy ryby, chociaż lubię je jeść. Ale od zawsze interesuję się przyrodą. W poszukiwaniu informacji o podwodnym świecie trafiłem i na wasze forum. Mam nadzieję, że nie uznacie tego za nadużycie. Pozdrawiam Włodek Cytuj
tom_soyer Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Witam Was serdecznie, jestem jjednym z tych którzy od dawna czytają 'haczyk" a od niedawna są zarejestrowani Łowię od dzieciństwa czyli już ponad 30 lat. Powoli przechodzę przez różne techniki wędkarskie. Ostatnio poświęcam się wyprawom sumowym (na razie poniżej 1m) i dorszowym. Chętnie skorzystam z Waszej wiedzy i służę swoimi doświadczeniami. Pzdr Tomek Cytuj
robert74 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Robert z tej strony,łowię od 11-go roku życia.Moją ulubioną rzeką jest San,łowię głównie na spinning pstragi i inne łososiowate.Pozdrawiam. Cytuj
jeux Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Witam wszystkich starych forumowiczów oraz nowych , powrót po długiej nieobecności na forum Cytuj
kocur Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 O wujaszek jeux powrócił. Witaj, czyżby zima przegoniła kolegę znad wody? Cytuj
jeux Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 powróciłem z wojaży i teraz buszuje na Baryczy pogrom robię Okoniom i szczupakom Cytuj
kocur Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Chociaż Ty możesz połowić. Ja zamiast ćwiczenia sandaczy siedzę w domu zasmarkany Cytuj
kobus16 Napisano 14 Grudnia 2011 Napisano 14 Grudnia 2011 Siema nazywam się Krzysztof mam 19 lat , łowię od 9 lat , całą kariere łapie drapieżniki z gruntu.Najczęściej Sandacz,Sum,Szczupak;) Od roku zaczynam interesować się połowem węgorza;) jakoś mi to wychodzi ale muszę pogłębić wiedzę na temat tej ryby;) Mieszkam w mieście P.I.Ł.A Łapie na zbiorniku zaporowym (zalew koszycki) i rzece (gwda). Pozdro. Cytuj
Lenard Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Witam wszystkich kolegów po kiju:) Tomasz to me imię a łowie już od paru lat, szczerze to nawet nie pamiętam od kiedy... aby było ciekawiej nie mam w rodzinie żadnych tradycji wędkarskich, jestem typowym samoukiem. Mieszkam w Warszawie i staram się łowić w jej okolicach, najczęściej nad Narwią poniżej zapory w Dębę. Najbardziej lubię łowić na feederka i spinning, ale spławikiem i ciężką gruntówką nie pogardzę zachęcam wszystkich do wypełnienia mojej ankiety w dziale Ekologia. Ankietka miła i przyjemna a wyniki przydadzą mi się do pracy dyplomowej. Cytuj
dpawlik Napisano 25 Grudnia 2011 Napisano 25 Grudnia 2011 Damian mieszkam w krefeld mam 26 lat lowie w hollandi ulubione lowisko leukermeer kolo venray wanssum rzeka mass nieraz tez nijmegen wedkuje od 3 lat Cytuj
TOXIC 1988 Napisano 28 Grudnia 2011 Napisano 28 Grudnia 2011 Witajcie koledzy po kiju Jestem Przemek, mam 24 lata, wędkuję od kąd pamiętam. Najchętniej łowię na grunt (feeder i karpiarstwo) oraz spławik (bolonka, bat, match). Łowię raczej ryby spokojnego żeru, ale i na trupa zdarzy się żucić. Cytuj
esox1960 Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 Wiatjcie, jestem Tomek, mam 40 lat , jestem wędkarzem amatorem. na codzien siedze w biurze i bardzo rzadko mam czas na łowienie, ale łódkę kupiłem i postanoweiłem ze cos trzeba robic w wolym czasie. zrobielm badzo ciekwy zakup, moja łódeczka nadaje sie dw wędkowania jak i do odpoczynku rodzinego. zona jest zauroczona bo moze sie wylegiwac na leżance a ja przy okazji połowic. połączączone przyjeme z pozytecznym. Cytuj
tomek1 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 zona jest zauroczona bo moze sie wylegiwac na leżance a ja przy okazji połowic. połączączone przyjeme z pozytecznym Witaj, pogratulować Gorzej jak żona dowie się, że najlepsze brania dorszy są w okresie kiedy opalać się ciężko Cytuj
SpinMajster Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Witam jestem Marcin mam 17 lat i mieszkam w zabrzu.Moja ulubiona technika łowienia jest spining Cytuj
Rafal_1 Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Witam kolegów nazywam sie Rafal moja ulubiona technika lowienia to spining i uwielbiam ganiac za sandaczami Cytuj
michallooo Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Wszystkich serdecznie witam! Na imię mam Adam jestem z Białegostoku. Bardzo mi się podoba to forum. Życzę wam owocnych połowów. Pozdrawiam ! Cytuj
Random Napisano 5 Stycznia 2012 Napisano 5 Stycznia 2012 Witam! Na imię mi Bartek. Jestem z Wrocławia a obecnie mieszkam w Anglii. Interesuje się Wędkarstwem muchowym. Łowię tą metodą od 5 lat. Pragnę połowić w Anglii ale nie wiem co gdzie i jak:( Cytuj
hellmuth Napisano 5 Stycznia 2012 Napisano 5 Stycznia 2012 witam kolegow, mam na imie Łukasz, zamieszkały w krakowie, od wielu lat spinningista ale i czasami za namowa rodzicieli karpiowka nie pogardze. jako ze mieszkam w krakowie szukam na wisle milej miejscoweczki do spinningu gdzie mogłbym testowac swoje kleniowe robale a i inne szczupaczki czy sandaczyki połowic. miesko mnie nie bawi, lapie i wypuszczam i nie wstydze sie tego. pozdrawiam Cytuj
tomek21 Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Jestem Tomek,mam 17 lat,mieszkam w Miastku(pomorskie)... wędkuje 4 lata moją ulubioną metodą jest drgająca szczytówka. Cytuj
Tigre76 Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Witam serdecznie... Mam na imię Jacek. Trafiłem na to forum pewnie jak większość użytkowników szukając tego i owego na temat wędkarstwa:) Moją ulubioną metodą połowu jest łowienie z gruntu (DS). Kiedyś tylko i wyłącznie spławik ale jak widać gusta się zmieniają. Wędkuję głównie na rzekach. Dawniej Pilica, teraz Wisła (ok. Góry Kalwarii). Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów życząc w nowym roku taaaaaaaakiej ryby:) Cytuj
Kesu882 Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 Witam, Michał lat 24 wędkuje dopiero od 2 lat Spinning i Feeder wędkuje na Zalewach np/ Hańcza , wilków oraz małe rzeczki Pozdrawiam wszystkich MICHAŁ Cytuj
0ktopus Napisano 15 Stycznia 2012 Napisano 15 Stycznia 2012 Witojcie Jestem Józek mieszkam na Podhalu łowię głównie w zbiorniku czorsztyńskim oraz w Dunajcu poniżej zbiornika.Metoda połowu to spinning a ryby które łowię to szczupaki,sandacze i głowacice,czasami biorę lżejszy kijaszek i poluję na pstrągi Cytuj
Lesio Napisano 15 Stycznia 2012 Napisano 15 Stycznia 2012 Witaj Józek, mocne wejście z tą głowacicą Cytuj
robertxxx62 Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Witam wszystkich serdecznie ! Urodzony w Dusznikach Zdrój obecnie mieszkam w Szczytnej . Moja ulubiona metoda to sztuczna mucha , wręcz choroba Lubię przechadzać się z muchóweczką po naszych górskich rzeczkach .Pozdrawiam wszystkich gorąco ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi